Witajcie!
Dwa tygodnie temu stworzyliśmy dla Was możliwość wyboru najlepszego gracza uniwersum. Dwoiliście się i troiliście aby wybrać osobę, która w jakiś sposób zapisała się w kartach na danym uni. Oto kto według was zasługuje na to miano:
- szturman666
Opinie:
Pokaż spoiler
szturman napisał(a):
Mogę być JA
asherl napisał(a):
SZTURMAN666- chyba jeden z ostatnich grajacych fair , czasem klepnie jakiegos soczystego stejka , czasem zwykly farming . Chlop ktorego mozna obdarzyc duzym zaufaniem, kilkuktrotnie wygrywal S&D jako niszczyciel moonow, kolo 80 ST po UF. Mysle ze to dobry wybor
- Fabiano
Opinie:
Pokaż spoiler
hlynur sigurtson napisał(a):
pomimo wszelakiej antypatii do lżejszego czy mocniejszego pompowania kont w 100 procentach wybrałbym Fabiano, kroił wszystkich jak złoto, w zasadzie dalej nikt nie miał do niego podejścia, także na pewno skill w łapkach jest
DeKi napisał(a):
Jesli chodzi o zlomiarzy na uni wasat to Fabiano. Reszta to jakies popierdolki a nie zlomiarze (mowie o osiagnieciach na uni wasat). Poschodzili z ufsow dopiero jak Fabian i ja skonczylismy gre tutaj i jakichs wiekszych % nadal nie widac pomimo zwiekszenia parametrow uni.
Latajacy_w_chumrach napisał(a):
Fabian - Jeden z lepszych złomiarzy, jak nie najlepszy. Topowe rw w jego wykonaniu.
- audi
Opinie:
Pokaż spoiler
DeKi napisał(a):
Zglaszam audi. Ta Pani bedzie niedlugo top1. 100kk pkt przewagi w eko nad top2 robi wrazenie.
- zgredek/obibok
Opinie:
Pokaż spoiler
sorro03 napisał(a):
a ja zgłaszam:
Arkadius nick z gry: zgredek wczesniej nick Obibok co do st chyba nie trzeba chyba wypisywac i w s&d Wieczny Lowca
sorro03 napisał(a):
najlepszy gracz to nie ten co zrobi jedna akcje zycia, nie ten co ma najwieksza flote, tymbardizej nie ten co ma najwieksze eko
Najlepszy gracz to taki co jak gra to cos wnosi ze soba !
Nie ujmujac nikomu ale jak na uni wchodzi Obibok to nawet 2x wieksze floty spierdzielaja na urlop
Przykladow akcji mozna wymienic mnostwo nie jedna nie jest gorsza od akcji Fatala !
Fatal owszem zrobil akcje zycia, ale czy jedna akcja zasluguje na to by byl najlepszym graczem uni ?
Tak czy siak to temat tylko do nominacji a w glosiwaniu okaze sie czy wygra faktycznie najlepszy gracz czy ten co ma.poprostu wiecej kolegow
- Fatal1ty
Opinie:
Pokaż spoiler
Latajacy_w_chumrach napisał(a):
Fatal1ty - Za chociażby powyższe starcie na Dekim, które pokazuje nie małą wiedzę i umiejętności, ówczesne top 1 solo, które pewnie nie jednego wtedy zaskoczyło.
szturman napisał(a):
Ja też oddaję głos na gracza Fatal1ty
Aktywny gracz, sporo Steków bardziej finezyjnych niż Bfs chociażby:
FaTaL1Ty [BWOLF] vs. Deki [Tengu] ~ 98980.25% - top 1 solo
- immortal
Opinie:
Pokaż spoiler
koval91 napisał(a):
Immortal ( za to jak szybko sie pozbierał po zlomie tez miejsce w top10 sie nalezy!!)
- Nighthunter
Opinie:
Pokaż spoiler
Arkadius napisał(a):
dla mnie najlepszymi złomiarzami na uni śą nie skromnie napisze ale WariorSi razem i osobno od kont wróciliśmy po zmianie parametrów mimo miażdżącej przewagi wtedy BiPków nad reszta to my szybko zaczęliśmy panowanie na uni teraz żaden bipek nie schodzi z urlopu na dłużej niż pare godzin a przewagę zniwelowaliśmy farmieniami a nie pushingiem co pewno może powiedzieć każdy ekowiec z uni i nie tylko najśmieszniejsza akcja i ubaw był jak Bipko sami złomowali swoje konto bodajże kefiego nie umieli go wybronić nie mysląc nawet o kontrowaniu któregoś z nas mimo że nie mieliśmy startu do nich we flocie
swój głos oddaje na Nighthunter
W związku z tym, że zwycięzca może być tylko jeden uruchamiamy ankietę, która potrwa do 2 listopada 2018. W tym czasie macie możliwość oddania głosu na swojego faworyta! W czasie trwania ankiety w każdej chwili możecie zmienić swój typ. Jednak przestrzegamy że jakakolwiek próba manipulacji wynikiem będzie surowo karana a takie głosy anulowane! Podsumowując:
- Można oddać tylko 1 głos
- Głos można dowolnie zmieniać podczas trwania ankiety
- Wszelkie próby oszustwa w ankiecie skutkować będą anulowaniem takiego głosu
- Ankieta trwa do 02/11/2018 23:59
- Aby głosowanie było ważne w ankiecie musi zagłosować co najmniej 20 osób
Po zakończonej ankiecie gracz, który zdobędzie największą ilość głosów otrzyma rangę tekstową : Najlepszy Gracz [nazwa uni] 2018.
Dział Starcia Tytanów: Wezn, Aquarius, Cosmos
Dział Dyskusje i Dyplomacja: Libra, Wezn, Aquarius, Cosmos, Dorado