Witajcie!
Dwa tygodnie temu stworzyliśmy dla Was możliwość wyboru najlepszego gracza uniwersum. Dwoiliście się i troiliście aby wybrać osobę, która w jakiś sposób zapisała się w kartach na danym uni. Oto kto według was zasługuje na to miano:
- Marek
Opinie:
Pokaż spoiler
BoskiCzaras napisał(a):
Zgłaszam gracza "Marek". Uzasadnienie: Gość przez większość trwania serwera przy przytłaczającej przewadze sojuszu WSNR samotnie toczył tysiące bitew( oczywiscie większość wygranych). Nawet mnie kilka razy dopadł Twardy gość, który niechętnie się poddaje.
ViZZioN napisał(a):
Witam
Zgłaszam gracza "Marek"
Uzasadnienie: Tutaj cięzko nazwac to uzasadnieniem zasponsorował nam śmietankę zagrań na tym Uni, mysle ze nawet wiekszosc jego akcji pamietam lepiej niż on sam ale to juz Marko dobrze o tym wie i nie,nie biore zadnych lekow na pamiec nie pamietam nazwy od wyliczen z pzta po doskonale moonkillingi czy zmysly lotu na akcie poprostu wrzechstronny gracz połączony ze świetną osobowością
ViZZioN Wezn
Cztery napisał(a):
Ja również zgłaszam gracza ,,Marek'' forumowego @souris Tu chyba powodów nie muszę podawać
reSPECT napisał(a):
Wielu było tu świetnych graczy, ale tylko jeden zasługuje na to wyróżnienie...
M A R E K
Dziękuję za uwagę i pozdrowienia z emerytury
- Paz
Opinie:
Pokaż spoiler
janko13 napisał(a):
A ja zgłaszam gracza "paz".
Uzasadnienie:
obecnie top 1 eko, wszystko z mozolnej pracy kopalń, bez spektakularnych "złomów", a co najważniejsze nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek widział go na pręgierzu !
- Heraklos
Opinie:
Pokaż spoiler
ViZZioN napisał(a):
Witam
Zgłaszam rowniez gracza "Heraklos" za trzeźwość umyslu i za te piekne obrony przed WSNR czy podstawki pod gęsi,obyś zawsze miał tyle czasu na gre bo fajne akcje Ci wychodza
ViZZioN Wezn
reSPECT
Opinie:
Pokaż spoiler
souris napisał(a):
Dzięki Czaras za głoś
zacznę od tego, z którym mi współpracowało sie najlepiej, zawsze wiedziałęm, że mogę liczyć na pomoc i wiem, że jesli byłą by taka potrzeba jeden oddałby flote za drugiego, mowa oczywiście o
-reSPECT
- prowokator
Opinie:
Pokaż spoiler
souris napisał(a):
-prowokator - tego Pana szczególnie cenię za SD, szkoda ze ta edycja zgrała sie z moim wyjazdem, bo być moze miałbym nieco większe szanse na rywalizację
- Kubus Puchatek
Opinie:
Pokaż spoiler
souris napisał(a):
-beRN (tak na prawde Kubuś Puchatek) - nie pokazał 100% tego co na prawdę potrafi na tym uni ale znam go z innych uni, wiem na co go stać
- vizzon
Opinie:
Pokaż spoiler
souris napisał(a):
-vizzon - pod względem samozaparcia, podjął rękawice po grubym złomie, odbudował to, i trafia coraz to większe cele, oko obserwatora mu sie wyrabia
- lares
Opinie:
Pokaż spoiler
souris napisał(a):
- lares - przyszedł do nas po Agatce ( serdecznie pozdrawiam), i bardzo dobrze sie zaklimatyzował, mimo cięzkich poczatków daje radę chłopak
- trunks
Opinie:
Pokaż spoiler
souris napisał(a):
-trunks - tego chłopaka wszyscy znaja, lubię go za osobowość, mimo tylu niepowodzen na tym uni, fajnie ze dalej gra
- Nowy gracz topowy
Opinie:
Pokaż spoiler
souris napisał(a):
tak poza tematem troche, bo chyba powoli odbiegam, najlepszych ekonomów pokazują statystyki, jednak
-nowy gracz topowy
ma chociaz odrobinę bojowej której używa i jego też zglaszam na kandydata
- R32
Opinie:
Pokaż spoiler
souris napisał(a):
najlepiej zarabiający gracz, to zdecydowanie R32 - czasami mam wrazenie, ze robi wokół siebie otoczkę Lorda.... ee... Tego, Którego Imienia Nie Wolno Wymawiac
po za tym najwieksze starcia, najwieksze zyski, najlepsze konta troszkę kosztowały bez kandydatury, ale musialem to napisać
- wujo
Opinie:
- kot pali
Opinie:
W związku z tym, że zwycięzca może być tylko jeden uruchamiamy ankietę, która potrwa do 2 listopada 2018. W tym czasie macie możliwość oddania głosu na swojego faworyta! W czasie trwania ankiety w każdej chwili możecie zmienić swój typ. Jednak przestrzegamy że jakakolwiek próba manipulacji wynikiem będzie surowo karana a takie głosy anulowane! Podsumowując:
- Można oddać tylko 1 głos
- Głos można dowolnie zmieniać podczas trwania ankiety
- Wszelkie próby oszustwa w ankiecie skutkować będą anulowaniem takiego głosu
- Ankieta trwa do 02/11/2018 23:59
- Aby głosowanie było ważne w ankiecie musi zagłosować co najmniej 20 osób
Po zakończonej ankiecie gracz, który zdobędzie największą ilość głosów otrzyma rangę tekstową : Najlepszy Gracz [nazwa uni] 2018.
Dział Starcia Tytanów: Wezn, Aquarius, Cosmos
Dział Dyskusje i Dyplomacja: Libra, Wezn, Aquarius, Cosmos, Dorado