Witajcie!
Dwa tygodnie temu stworzyliśmy dla Was możliwość wyboru najlepszego gracza uniwersum. Dwoiliście się i troiliście aby wybrać osobę, która w jakiś sposób zapisała się w kartach na danym uni. Oto kto według was zasługuje na to miano:
- Poke
Opinie:Pokaż spoiler
Otóż, w dość niedługim czasie po starcie uniwersum, zostało ono zdominowane przeze mnie na kilka miesięcy, do momentu zakończenia gry.
Większość starć top15 należało do mnie a z racji braku ACS, nie musiałem martwić się o FSa, bo po prostu go nie robiłem.
Wojna wygrana
W zasadzie większość % natrzaskałem ja :
[GoN] Guardians of Nights 12430,26% vs 1333,85% Nieustannie Oparci o Bar [NooB] - ZAKOŃCZONA - wygrana sojuszu [GoN]
Mały fejm znaleziony w którymś tam ST:
STejki te ciekawsze:
Pokaż spoiler
Najciekawsze starcie i skasowanie top1pkt top2flot,
Poke [HAJS] vs cichyp [NooB] - 16353,89% MOONKILLING [**TOP 1 SOLO***] // top1 w reckach
#59 Poke [HAJS] vs MrD - 9210,52% [ * * * TOP 5 SOLO * * * ]
#55 Poke [HAJS] vs KotPali [LEGION] - 12918,16% [ * * * TOP 2 SOLO * * * ]
#63 Poke [HAJS] vs KotPali [LEGION] - 6818,78%
#52 Poke [HAJS] vs noolandia [LEGION] - 7858,06% [ *** TOP 4 SOLO *** ]
#51 Poke [HAJS] vs Calibragroup [LEGION] - 11202,3% [ * * * TOP 2 SOLO * * * ] // KONTRA
#50 Poke [HAJS] vs Ostry [B_B] - 6482,69% [ * * * TOP 6 SOLO * * * ]
#49 Poke [HAJS] vs eloy martinez [Sfora] - 7854,91% [ * * * TOP 2 SOLO * * * ]
#48 Poke [HAJS] vs Draqlla [W K] - 3546,65% [* * *TOP 5 SOLO * * *]
#47 Poke [HAJS] vs Vitto [NooB] - 4951,2% [ * * * TOP 3 SOLO * * * ] // DO WOJNY
Poke [HAJS] vs jarek [GOFA] - 2126,26% [* * * TOP 10 * * *]
Poke [HAJS] vs ignis [NPF] - 2836,97% [ * * * TOP 5 SOLO * * *]
Poke [HAJS] vs AbbaDon [Husaria] - 2123,11% [*** TOP 9 SOLO ***]
Poke [HAJS] vs PoCoMiFlota [NooB] - 7625,81% ||MOONKILLING [* * *TOP 1 SOLO* * *]
Poke [HAJS] vs Draqlla [W K] - 2701,86% KONTRA 36 życzeń [***TOP 3 SOLO***]
Poke [HAJS] vs TSA [GDW] - 3454,48% Moonkilling [***TOP 2 SOLO***]
#7 Poke [HAJS] vs Tantalos - 337,25% #8 Poke [HAJS]vs przemo17xd - 433,79% #9 Poke [HAJS] vs Gwiezdna Osa - 518,61% #10 Poke [HAJS] vs enespo - 303,65% #11 SOLO; Poke [HAJS] vs adi1979 - 480,78% + INNE
Wiem, że te procenty na nikim nie robią wrażenia, ale wówczas to była absolutna dominacja.
Pozdrawiam, wisniakrk, miał zacięcie, tak samo jak cały LEGION i znajomych z HAJSU z tamtych czasów którzy wspólnie ze mną grali
- jarek
Opinie:
Pokaż spoiler Jak dla mnie Jarek, nie znam gościa który by był tak zdeterminowany do odbudowy! Dzięki niemu wielu graczy rozbudowało swoje konta w prostszy sposób
- Aldaris
Pokaż spoiler Dorzucę gracza już na emeryturze ale aldarisa zaczął jako swiezak ktoś kto dopiero się uczy a doszedł do top 2 i tym swoim zaangażowaniem zasługuje na takie wyróżnienie a pomyśleć że nasza znajomość rozpoczęła się od próby zdjęcia mu monów
Alda już nie grasz tak byś wygrał za samą ilość ST
W związku z tym, że zwycięzca może być tylko jeden uruchamiamy ankietę, która potrwa do 2 listopada 2018. W tym czasie macie możliwość oddania głosu na swojego faworyta! W czasie trwania ankiety w każdej chwili możecie zmienić swój typ. Jednak przestrzegamy że jakakolwiek próba manipulacji wynikiem będzie surowo karana a takie głosy anulowane! Podsumowując:
- Można oddać tylko 1 głos
- Głos można dowolnie zmieniać podczas trwania ankiety
- Wszelkie próby oszustwa w ankiecie skutkować będą anulowaniem takiego głosu
- Ankieta trwa do 02/11/2018 23:59
- Aby głosowanie było ważne w ankiecie musi zagłosować co najmniej 20 osób
Po zakończonej ankiecie gracz, który zdobędzie największą ilość głosów otrzyma rangę tekstową : Najlepszy Gracz [nazwa uni] 2018.
Zasady Gry | Kontakt z Operatorami Gry|Discord Ogame.pl
moją ogejmową encyklopedią jest ciap!