Proponuje podnieść progi ST do 2500/3000% mamy 40% i x7
Prog ST
-
-
oczywiście jak najbardziej jestem za, to mają być ST, a nie farmienia - ACS bym nawet poniósł śmiało do 3500
szkoda tylko, że ten współczynnik deu zmieniająu4 - 10669% - 14 ST - średnia 762%
u7 - 18291% - 34 ST - średnia 537%
u35 - 53941% - 43 ST - średnia 1254%
"Honor nie szpeci godnego, ani godny honoru." -
Ma być 0.5 ? W końcu moje eko wyrobi na FSy przez gale
-
@ Krwawy Tapicer
@ Pener
Nie wszyscy lataja tylko GS.ami , to do Krwawego Tapicera
A co do podniesienia progow ST , tylko topka flociarzy ma miec prawo do ST ???"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM" -
żeby zrobić ST wystarczy przefarmić 20k dt, mamy eko x7 to juz jest wystarczający boost surki by utrzymać zużycie deuteru na poziomie 1u4 - 10669% - 14 ST - średnia 762%
@ Krwawy Tapicer
A co Masz za interes by zuzycie deuteru bylo na poziomie 1 ?
Napisalem wyzej ze nie wszyscy lataja tylko GS.ami , Ty i jeszcze kilku , a reszta lata konwencjalnymi flotami
A jak masz za duzo deuteru , to sprzedaj , proste i logiczne"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM" -
Ja bym się tak nie spieszyła z tym progami ;p połączenie już niedługo, więc zaczekałabym jak sytuacja z wystawianiem starć się ukształtuje
-
john malkowitz007 napisał(a):
@ Krwawy Tapicer
A co Masz za interes by zuzycie deuteru bylo na poziomie 1 ?
Napisalem wyzej ze nie wszyscy lataja tylko GS.ami , Ty i jeszcze kilku , a reszta lata konwencjalnymi flotami
A jak masz za duzo deuteru , to sprzedaj , proste i logiczne
@Ruda sytuacja będzie taka, że pojawi się więcej rw typu pancernik vs dt z surką i myślę, że to wyczerpuje ten temat.u4 - 10669% - 14 ST - średnia 762%
@ Krwawy Tapicer
Ani w dziale ST i Mini ST Cie nie widac
Czyli po co te podnoszenie progu ? , by nie bylo widac kto sie pushuje i z jakich kont ?"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM" -
Nie widać mnie, bo nie gram aktywnie od dłuższego czasu - od czasu do czasu kliknę jakieś rw, ale nie wstawiam nic.
Sam zobacz jakie rw dominują w ST, koszenie DT z surówką - rw z akcjami typu klikanie z pz, zawrócone stacjonuj czy też nawet zwykły bfs na flocie wojennej, a nie samych DY to meeega rzadkość, co to za działa ST, w którym nie ma rw na marę tytanów.
Co do pushów - tylko kompletny idiota złomuje teraz push konta - zdecydowanie bardziej się opłaca z tymi kontami. Serio muszę ci pisać takie rzeczy?u4 - 10669% - 14 ST - średnia 762%
Pewnie trzeba bedzie podniesc
2.5 k Solo
z 4 k w ACS (albo wiecej)
jak pisze ruda pewnie wszystko zwerfikuja pierwsze tygodnie po fuzji
“Beware the quiet man...
For while others speak, he watched. And while others act, he plans.
And when they finally rest… he strikes.”
W jedności siła PN
-
-
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-