#43 grusss [N N] & Popielniczka Na Pety [N N] vs. sirbobo [Infected] ~ 3020.19%

• #43 grusss [N N] & Popielniczka Na Pety [N N] vs. sirbobo [Infected] ~ 3020.19%

Dnia 12-10-2018 22:19:06 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor grusss [N N]

Okręt wojenny 420
    Krążownik 17.000

Agresor Popielniczka Na Pety [N N]

Sonda szpiegowska 1
    Okręt wojenny 4.993
    Krążownik 7.781
    Mały transporter 14.485
    Lekki myśliwiec 70.179

Obrońca sirbobo [Infected]

Lekki myśliwiec 26.525
    Ciężki myśliwiec 295
    Krążownik 3.319
    Okręt wojenny 300
    Statek kolonizacyjny 5
    Recykler 1.298
    Sonda szpiegowska 243
    Niszczyciel 114
    Pancernik 1.796

Po bitwie...

Agresor grusss [N N]

Okręt wojenny 420 ( -0 )
    Krążownik 16.902 ( -98 )

Agresor Popielniczka Na Pety [N N]

Sonda szpiegowska 0 ( -1 )
    Okręt wojenny 4.985 ( -8 )
    Krążownik 7.737 ( -44 )
    Mały transporter 12.377 ( -2.108 )
    Lekki myśliwiec 59.523 ( -10.656 )

Obrońca sirbobo [Infected]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    1.835.807 Metalu, 616.801 Kryształu i 426.921 Deuteru

Agresor stracił łącznie 55.655.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 414.018.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 192.051.300 metalu i 109.967.200 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 2.879.529 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 154.503.107
    Kryształ: 94.597.001
    Deuter: 142.921
    agresor zyskał łącznie 249.243.029 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -236.810.807
    Kryształ: -141.725.801
    Deuter: -38.360.921
    obrońca stracił łącznie 416.897.529 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.7
  • tomee napisał(a):

Pinkie Pie napisał(a):

gruss - BAN
    popielniczka na pety - BAN
    pulsar - BAN
    mściciel - BAN
    olelumpolelu - BAN - konto należało do NN :P

to tylko 5 kont które mi wpadły w oczy

A zapomniał bym - gratulacje starcia :P

jak to mówią "francuziiiiii" - "ŻENADAaa"
    właśnie. Za co dostałem bana? Bo nie wiem. Napisałem do supportu już..
    dostaliscie bana ale uchyle wam rąbka tajemnicy rownież maczałem w tym palce :) możecie już gdzie indziej Puszowac i walic multi :)
  • tomee napisał(a):

po za tym wasz lot był tak ekscytujący że zdążyłem jeszcze się zdrzdmnąć 50 minut hahahahah
    Spokojnie a co do lotu to kto nie próbuje ten nie ma, a co do drzemki 50 min to grusss ostanio chyba nawet dłużej sapł więc jak lubisz to śpij proszę Cię bardzo, nie mam nic przeciwko, Ilussion też chyba kimnął bo w 26s nie zawrócili. W trakcie lotu też się nie napinaliśmy, spać nikt nie poszedł ale w miedzy czasie każdy jakiś farming solidny zrobił wiec looz wszystko szybko się zwróciło. Wieczorem jak leciałem w to samo miejsce to widziałem, że * nie gasła i chyba nie poszedłeś drzemać tylko siedziałeś przy cyferkach ale ja w miedzy czasie zdążyłem pojechać do sklepu i zrobić zakupy więc spokojnie nie wszystko w naszym życiu toczy się w koło gry i też czasem odchodzimy od monitora. Skoro już gramy to fajnie jest zrobić jakiś %, być na dobrym miejscu ale to tylko gra i nic tego nie zmieni!!!
    Dla powyższego rw brak gratulacji bo z tego co mi wiadomo po wakacjach na konto sirbobo wszedł wasz sojusznik. Styl gry się zgadza wiec uważam tą informację za wiarygodną. Ponadto złom chyba od razu w tym samym dniu co Queen wjechał mu do układu.

• Alcoholik51% napisał(a):

tomee napisał(a):

po za tym wasz lot był tak ekscytujący że zdążyłem jeszcze się zdrzdmnąć 50 minut hahahahah
    Spokojnie a co do lotu to kto nie próbuje ten nie ma, a co do drzemki 50 min to grusss ostanio chyba nawet dłużej sapł więc jak lubisz to śpij proszę Cię bardzo, nie mam nic przeciwko, Ilussion też chyba kimnął bo w 26s nie zawrócili. W trakcie lotu też się nie napinaliśmy, spać nikt nie poszedł ale w miedzy czasie każdy jakiś farming solidny zrobił wiec looz wszystko szybko się zwróciło. Wieczorem jak leciałem w to samo miejsce to widziałem, że * nie gasła i chyba nie poszedłeś drzemać tylko siedziałeś przy cyferkach ale ja w miedzy czasie zdążyłem pojechać do sklepu i zrobić zakupy więc spokojnie nie wszystko w naszym życiu toczy się w koło gry i też czasem odchodzimy od monitora. Skoro już gramy to fajnie jest zrobić jakiś %, być na dobrym miejscu ale to tylko gra i nic tego nie zmieni!!!Dla powyższego rw brak gratulacji bo z tego co mi wiadomo po wakacjach na konto sirbobo wszedł wasz sojusznik. Styl gry się zgadza wiec uważam tą informację za wiarygodną. Ponadto złom chyba od razu w tym samym dniu co Queen wjechał mu do układu.
    W pełni się z tobą zgadzam. Obrońca nie był z nami w sojuszu ani żaden z nas nie wchodził na to konto. Akcja czysta. Ale po tym jak klin wbił do układu sirbo zdecydowaliśmy się z grussem to szybciej zezłomować więc gruss to wypatrzył i polecieliśmy. Nie był to push w żadnym wypadku. Jak się później okazało dla obrońcy nie wysłał się fs i stało to ogólnie 7 godzin a my polecieliśmy jak już stało 2 godziny więc każdy mógł zdążyć. A najbardziej ty i klin bo mieliście blisko a my lecieliśmy ponad 30 układów.
    Kassiopeia
  • No to i ja się wypowiem :P

To ustawka jakich mało.

Paula ( sierotek ) zezłomował kiedyś origami z GSami, konto które było niby gsówką Naviego. Jak się później okazało na Pauli i origami siedziała jedna i ta sama osoba :)

Tu na sirbobo grał Wiciu, dawny gracz NN którego chyba kiedyś zezłomował lifer. Po co grał nie wiem. Wiem jedno wbiłem mu w układ, chłopak się zorientował , podjąłem próbę lotu.

Zaskoczyło mnie w ostatnich dnia bezczelne złomowanie Pandy i surowce u grusssa na moonie i właśnie ta akcja. Siedzicie razem na komunikatorze, nawet nie kryjecie się że gracie razem a później jeszczze wklejacie steka.

Przychylam się do wcześniejszych komentarzy ŻENADA
  • Ten wie , tamten wie tylko ja nic nie wiem. Tomek , oczywiście jak zwykle część prawdy a część to fikcja.
    Starcie nie jest ustawka i tyle. Zgodnie z zasadą nie zrobiłeś FS idziesz w recki.

A gesowka Naviego to stare dzieje. Ale dla Twojej wiedzy złom trafił w ciekawsze miejsce ;-).

Czasami mam wrażenie że stajesz się hipokryta. Chcesz być super fair ale już dawno przekroczyłeś swoje zasady moralne. A te wołanie na forum o puszach ... Nie pozostaje mi nic innego jak .... O jej a to tak można? ;)

Ps.
    Nie dodałeś jeszcze historii o puszowaniu się przez Naviego. Oh albo nie wiedziałeś?
  • a ja to podsumuje tak - nie chodzi mi o to starcie tylko o ogół gry NN - to taka nawiązka do banów: A zapomniałem jeszcze 2 konta są na banie poza powyższymi :P

Panda - BAN - konto w układzie samych NN :P
    terror - dawny televizor - BAN :)

A teraz puenta :)

Na tej uni Pushy wiele
    Ćwiczcie młodzi przyjaciele
    Multi konta farmy zboki
    Temu w recki multi zwłoki

Kto ma multi ten jest żwawy
    Flota jego jest dla sprawy
    Rośnie mimo lekcji w szkole
    Zawsze pushuj się matole

Monika i kulfon są z was dumni :)
  • Sierota napisał(a):

Ten wie , tamten wie tylko ja nic nie wiem. Tomek , oczywiście jak zwykle część prawdy a część to fikcja.
    Starcie nie jest ustawka i tyle. Zgodnie z zasadą nie zrobiłeś FS idziesz w recki.

A gesowka Naviego to stare dzieje. Ale dla Twojej wiedzy złom trafił w ciekawsze miejsce ;-).

Czasami mam wrażenie że stajesz się hipokryta. Chcesz być super fair ale już dawno przekroczyłeś swoje zasady moralne. A te wołanie na forum o puszach ... Nie pozostaje mi nic innego jak .... O jej a to tak można? ;)

Ps.
    Nie dodałeś jeszcze historii o puszowaniu się przez Naviego. Oh albo nie wiedziałeś?
    Ciekawy jestem gdzie przekroczyłem swoje zasady ,hmm?

Co do naviego, on mi się ze swoich grzeszków nie spowiadał bo wiedzałby jaki go czeka koniec.