Queen [D T] vs. grusss [N N] ~ 9926.15%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Queen [D T] vs. grusss [N N] ~ 9926.15%

Witam.

Na wstępie dziękuje za gratulację i wszelkie wiadomości na priv.

ST wklejam dzisiaj ponieważ miałem przeprowadzkę na głowię i jakoś czasu i weny nie było.

Od czego tu zacząć ?

No może od tego że według ziutka słaba akcja bo kolejne ST zrobione na BFS. Tak zgadza się :D

Wrócimy do tego wątku....

Z mojej strony, przemieściłem planetę do gali specjalnie pod Harmatica, ten jednak mimo że dał zarobić to flotę schował i tyle go widziano . Pozdrawiam sąsiad.

Przeglądając jednak okolicę znalazłem kolonie grusssa, i dalej kolejną w 3 gali. Zauważyłem że grusss ma w zwyczaju zostawiać ww tych zakamarkach flotę bez opieki, raz już miałem lecieć. Jednak brak recyklerów i środek dnia jakoś mnie nieprzekonywało.

Zaczeła się zabawa w kotka i myszkę, ja latałem do niego na farmingi, on do mnie. Były loty po 30kk zysku ale i po 200k. Próbowałem postawić moona na lotce w układzie, zasnąłem dałem sobie zdjąć mt i krążki. No ogólnie intensywne kilka dni.

Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu w nocy z soboty na niedziele flota grusssa nagle znalazła się koło mnie w gali. Dużo się nie zastanawiając, wysłałem flotę, część recyklerów. Następnie zezłomowałem 3k lm , surowce wymieniłem na deuter i wysłałem resztę recków. Oczywiście wiedząc że nadal brakuje mi ok. 11k śmieciarek.

Patrze lifer jest on line, zagadałem więc powiedziałęm jak sprawa stoi i do rana miło gawędząc dobijaliśmy grusssa na kolejnych moonach. Jak się później okazało mieliśmy sporo czasu, tyle że moje śmieciary wróciły i dały radę zebrać resztę złomu.

No i NN..., ziutek skoro jesteście takimi PRO graczami, choćby ostatnia próba wciągnięcia MNS w pułapkę u Nighta czy kto tam eraz gra, to powiedz mi dlaczego Wy takie mądrale nie wiecie że jak się ma większą flotę tuż obok to FS to podstawa ? No sam zobacz, Ty, tomme teraz grusss. Stały motyw. Powiem więcej po pierwsze macie nas za idiotów myśląc że damy się wciągnąć w takie akcje jak ostatnia, a dwa my nawet nie mamy potrzeby się wykazywać skoro tak łatwo Was trafić ;)

Dobra pozdrawiam wszystkich, sam się nie spodziewałem że tak fajnie wyjdzie.

Dnia 07-10-2018 03:10:27 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Queen [D T]

Krążownik 13.771
    Okręt wojenny 3.296
    Pancernik 12.101

Obrońca grusss [N N]

Mały transporter 12.000
    Lekki myśliwiec 30.833
    Krążownik 21.738
    Okręt wojenny 990
    Statek kolonizacyjny 2
    Recykler 20.104
    Sonda szpiegowska 684

Po bitwie...

Agresor Queen [D T]

Krążownik 4.545 ( -9.226 )
    Okręt wojenny 2.916 ( -380 )
    Pancernik 11.916 ( -185 )

Obrońca grusss [N N]

Mały transporter 1 ( -11.999 )
    Lekki myśliwiec 0 ( -30.833 )
    Krążownik 108 ( -21.630 )
    Okręt wojenny 62 ( -928 )
    Statek kolonizacyjny 0 ( -2 )
    Recykler 16 ( -20.088 )
    Sonda szpiegowska 0 ( -684 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor stracił łącznie 306.079.000 jednostek.
    Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 306.823.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 1.216.626.000 jednostek.
    Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 1.223.770.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 699.248.900 metalu i 293.366.500 kryształu.
    Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 3.838.800 metalu i 1.509.200 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    200.000.000 Metalu i 200.000.000 Kryształu
    70.000.000 Metalu i 70.000.000 Kryształu
    26.621.600 Metalu i 23.378.400 Kryształu
    164.540.000 Metalu i 0 Kryształu
    9.575.800 Metalu i 4.200 Kryształu
    227.010.800 Metalu i 1.509.200 Kryształu
    5.339.500 Metalu i 0 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
    703.087.700 Metalu i 294.891.800 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 499.155.497
    Kryształ: 216.837.800
    Deuter: -19.230.600
    agresor zyskał łącznie 696.762.697 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -800.478.797
    Kryształ: -343.197.000
    Deuter: -85.700.400
    obrońca stracił łącznie 1.229.376.197 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.7
  • vengje napisał(a):

ojjj wielka szkoda grusssa :(
    Przyznam, ze moj ulubiony flociarz na uni.. ale taka gra, albo Ty ich albo oni Ciebie ;)

Graty Queen wyczucia a Tobie grusss wielkie SzO!
    szkoda, zeby Uni stracilo takiego gracza, pozdro!
    "Flociarz", "Anciarz" z jednej miski jedli... A czekaj nie... Prawdziwy flociarz spakował prawdziwego anciarza w recki i to jeszcze ładnie poukładał co by więcej się zmieściło ;) :brawo: "Idę po TOP1" choć długo kazałeś czekać na zlookanie tego ST to warto było ;) Teraz pewnie będzie GrusssODDAM... Tylko czy konto , czy flotę ;) Szczerze jestem pełen uznania Queen :graty:

Pozdrawiam.
  • OldRiddick napisał(a):

vengje napisał(a):

Przyznam, ze moj ulubiony flociarz na uni.. ale taka gra, albo Ty ich albo oni Ciebie ;)

"Flociarz", "Anciarz" z jednej miski jedli... A czekaj nie... Prawdziwy flociarz spakował prawdziwego anciarza w recki i to jeszcze ładnie poukładał co by więcej się zmieściło ;) :brawo: "Idę po TOP1" choć długo kazałeś czekać na zlookanie tego ST to warto było ;) Teraz pewnie będzie GrusssODDAM... Tylko czy konto , czy flotę ;) Szczerze jestem pełen uznania Queen :graty:
    Pozdrawiam.
    Znowu ból hemoroida o anty.. jeden i drugi na tym jedzie, w czym problem, jest ogolnie dostepne i legalne wiec jego sprawa czy korzysta, przeciez nikt Ci nie broni sie "zatankowac".
    Dodam, ze ja nie uzywam anty bo podchodze do gry na luzie, fajnie wrocic po 15 latach ale nikogo za to nie hejtuje.
  • Ha!
    Pro Lamer Gruss ! :D

Mówiłem ... flota ma być nie do (ciach!) solo inaczej BFS kończy w reckach. :)

@Tomek, tak jak pisałeś ... zawsze to kwestia cierpliwości, każdy ma prędzej czy później słabszy dzień lub poluzowanie dyscypliny. Odbuduj krążki i pomyśl o około 30-40 GSów ;)

Moderator mntek:
    Upominam za słownictwo wulgarne
  • vengje napisał(a):

OldRiddick napisał(a):

vengje napisał(a):

"Flociarz", "Anciarz" z jednej miski jedli... A czekaj nie... Prawdziwy flociarz spakował prawdziwego anciarza w recki i to jeszcze ładnie poukładał co by więcej się zmieściło ;) :brawo: "Idę po TOP1" choć długo kazałeś czekać na zlookanie tego ST to warto było ;) Teraz pewnie będzie GrusssODDAM... Tylko czy konto , czy flotę ;) Szczerze jestem pełen uznania Queen :graty:Pozdrawiam.
    Znowu ból hemoroida o anty.. jeden i drugi na tym jedzie, w czym problem, jest ogolnie dostepne i legalne wiec jego sprawa czy korzysta, przeciez nikt Ci nie broni sie "zatankowac".Dodam, ze ja nie uzywam anty bo podchodze do gry na luzie, fajnie wrocic po 15 latach ale nikogo za to nie hejtuje.
    Hemoroidy Cię zabolały? Jak już wcześniej wspominałem nie gram na AM i nigdy nie będę. Pic polega na tym aby mieć równe szanse więc anciarz z umysłem vs anciarz "półgłówek" zawsze wychodzi na + dla tego bez "pólgłupowatości" Jeśli potrafisz "myśleć" pomyśl..

Pozdrawiam.
  • Sierota napisał(a):

Ha!
    Pro Lamer Gruss ! :D

Mówiłem ... flota ma być nie do (ciach!) solo inaczej BFS kończy w reckach. :)

@Tomek, tak jak pisałeś ... zawsze to kwestia cierpliwości, każdy ma prędzej czy później słabszy dzień lub poluzowanie dyscypliny. Odbuduj krążki i pomyśl o około 30-40 GSów ;)
    Teraz sam sobie gratuluje by nie było :D

Tak krążki już w odbudowie z nawiązkom , to fakt że każdy ma lepszy i gorszy czas, przecież grusss mnie farmił :D

Teraz celem głównym jest ziutek ;) Bo głupio gada, ale to trochę potrwa :(

Powiedz mi czy my przypadkiem nie mieszkamy blisko siebie ?

Moderator mntek:
    Wycięto słowo wulgarne z cytatu
  • Co do anty ..., jestem za równymi szansami, ale póki anty jest dostępna nic się z tym nie zrobi. Jedni kupują anty, inni konta, floty a jeszcze inni mają jakiś skomplikowany system handlu.

Ja wolę kupić anty i z odniesionym czołem patrzeć w innym w oczy. Nie jakieś dziwne akcje na pograniczu zasad.

PS. Nie mam dopalczaczy na planetach prawie dwa tygodnie, jak coś :P
  • ja to skomentuje tak CHYBA " popielniczka na pety była Brudna" hahahahhaa

Grusss ty Finezyjny graczu ... z wielkimi umiejetnosciami z Ziutem na czele

gratuluje ci gruss tego finezyjnego starcia naprawde bycie po pawej .. .trzeba byc kims i miec jaja zainponowales mi

a tak powazniej graty QUUNNE

noc byla bardzo uwocna stracil tak wiele kazdy moon wyfarmiony mysle ze klawiature gryzl jak to zobaczyl tam mial z 15 rw na sobie mi sie juz nic nie sieglo bo ty i lifer leciliscie juz na wszystko a bylem chetny do pomocy hahaha

tak czy inaczej graty

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez tereth2 ().