Najlepszy gracz uniwersum Rhea - wybory przedfuzyjne!

• Najlepszy gracz uniwersum Rhea - wybory przedfuzyjne!

Witajcie!
      Zgodnie z ogłoszeniem klik macie szansę wybrać najlepszego gracza Waszego uniwersum! Zbliżająca się fuzja zamyka pewien etap gry dla Was wszystkich, dlatego też chcemy upamiętnić osiągnięcia najlepszego w Waszej opinii gracza i nadać mu tą wyjątkową rangę. Jeżeli uważasz, że znasz osobę która na tą rangę zasługuje - nie zwlekaj! Zgłoś kandydata wraz z uzasadnieniem dlaczego właśnie ta osoba winna nosić takie wyróżnienie.
      Temat ten służy do zgłaszania kandydatur, jak i dyskusji na ich temat.

• kandydat musi być graczem tego uniwersum
      • zgłoszenie musi zawierać uzasadnienie (rw, rankingi, ilość rw, osiągnięcia w S&D i inne)
      • minimalna ilość kandydatów do przeprowadzenia ankiety: 3 osoby
      • minimalna ilość oddanych głosów: 20 szt.
      Zgłoszenia kandydatów przyjmujemy do 21.10.2018r. do godz. 23:59. Następnie zebrane kandydatury zostaną przedstawione w ankiecie znajdującej się w osobnym temacie.

Po zakończonej ankiecie gracz, który zdobędzie największą ilość głosów otrzyma rangę tekstową : Najlepszy Gracz [nazwa uni] 2018.

[13:51] <+Mati> Wladza dla moderatorow, precz z GO!

:xfa: Rekrutacja MOD :xfa:
    • @Ruda takie pustki to ja się wysilę
      1. zgłaszam siebie krzych129 bo długo top 1 flota flota choć teraz po przerwie już top 2 ciągle największa ilość zniszczonych punktów militarnych, zwycięzca S&D drużynowo i indywidualnie w klasyfikacji złomiarz, waleczny łowca i postrach księżyców chyba największa ilość starć zamieszonych na tym uni 184 ma ktoś wiecej? a tak ogólnie to sympatyczny z mnie chłopak wiec nigdy nie jestem nie miły jeśli nie muszę dla moich celów :D

2. @gargamel nowe top 1 flota tez parę ładnych starć wrzucił nowe top 1 solo jego też jest

3 @wishmaster może bana wyłapał ale ładnie kosił swojego czasu topowa flota topowe starcia swoje pokazał ze potrafi :D
      Ganimed OFF Sojusz DarkBlue
      Libra OFF Sojusz Pac-Misie
      Rhea ON Sojusz DarkBlue

TOP SOLO 66934.72%
    • Ruda dzięki za wyróżnienie, nie spodziewałem się siebie Tutaj.
      Parę razy coś mi się trafiło choć było dużo lepszych graczy ode mnie
      .Krzych sorki jesteś TOP ale zagłosuje na White Tigera. Jednak kolega z soja dlatego też na niego pójdzie mój głos
      PB SOLO Uni Rhea:

Sony [BANKSTER] vs. riddick76 [Abordaz] ~ 9244.89%

PB SOLO Uni Wezn:

Sony [BANKSTER] vs. Scarface [RND] ~ 4023.11%