nic.
padaka nie ogame ../...
top1 wydobycia świata
graczu z Quantum kupie tanio deu
top1 wydobycia świata
graczu z Quantum kupie tanio deu
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
R1 RN22 napisał(a):
czytalem ostatnio ze ktos tam gral w poprzednich latach i byl wygrany a nic nie dostal. jest gdzies to gosc napisal, wujo google znajdzie to
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez jEczMniej ().
jeden z zaklinaczy wlasnie przemowil i wyglada to tak, ze mam racje sami pomyslcie cyz tak to nie wyglada? " nie chciejcie od pana swego nic materialnego!! bo wirtualne ma za free" , dziekujeale cios napisał(a):
no ja poczekam jesli art mnie zapewnil moje nagrody maja byc to pewnie beda ale one sa wirtualne ... wiec problem jest w nagrodach rzeczowych a regulamin jest tak napisany ze nagrody nie musza dojsc i tego w tej edycji bym dopilnowal na waszym miejscu
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ale cios antynazista ().
ja w top 1 i sie zawiodlem, rzeklbym przecenilem swoje mozliwosci bez podjecia czynnej wpolpracy to do teraz bym zbieral zapalki juz tylko po ukladach , ale mniejsza w to bo sna pocieszenie wywlaszczylem sobie sluchawki zeby niezadowolenie w glowie zamknac.. nie bez powodu czujesz sie powiazany, ale okej dajmy na looz, i poczekajmy jak radzi Art....?ale cios napisał(a):
no teraz to juz nie wiem czy masz problem do mnie czy gdzie?... do top 3 sie nie wbilem bo nie spodziewalem sie ze tak latwo bedzie a anty zaladowalem po tygodniu trwania evetu .. w nagrody rzeczowe nigdy nie wierzyłem to i parcia nie mialem ... celowalem w top 6 by miec astro a ze ustrzelilem duzo w ostatniej dobie i 4 miejsce przyszlo ..
proton nie powie ci nic bo koles z rumuni byl i rozmawialismy z nim przez trnaslatora wiec jest was 2oje w boju o nagrody ...
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez jEczMniej ().
Art napisał(a):
Uprzejmie prosiłbym bez snucia teorii spiskowych o "zagarnianiu nagród dla siebie".
Jak tylko otrzymam kupony, będę się z Wami kontaktował (albo zrobi to moja koleżanka). Nikomu nagrody nie przepadną, proszę jeszcze o odrobinę cierpliwości.
Mało prawdopodobne, że uda się je przekazać w piątek, najpewniej w przyszłym tygodniu. Będę informował.
Whisky napisał(a):
art jesli chodzi o nas ja tylko napisalam jaka sytuacje mielismy MY i to w sumie wszystkodo dzis jak nagrody nie ma tak nie maArt napisał(a):
Uprzejmie prosiłbym bez snucia teorii spiskowych o "zagarnianiu nagród dla siebie".
Jak tylko otrzymam kupony, będę się z Wami kontaktował (albo zrobi to moja koleżanka). Nikomu nagrody nie przepadną, proszę jeszcze o odrobinę cierpliwości.
Mało prawdopodobne, że uda się je przekazać w piątek, najpewniej w przyszłym tygodniu. Będę informował.