Antymateria

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Starrk napisał(a):
Antymateria
rpk napisał(a):
Nierealne 1kk surowca w antymaterii wychodził jak ostatnio patrzyłem chyba 1kk anty więc to nierealne. To dobrze przemyślany push. Prawdopodobnie zasilenie surowcami z kilku silniejszych kont więc nie ma bana i dopalacze na szybkie wydanie surowców.Starrk napisał(a):
Antymateria![]()
taaa ... pod warunkiem że to nie jest multi...Czlowiek_Kciuk napisał(a):
Nic nierealnego. Mógł kupić masę AM na evencie,przetopił co dostał z innego konta. Wysłanie z silniejszego konta na słabsze to nie przestępstwo.rpk napisał(a):
Nierealne 1kk surowca w antymaterii wychodził jak ostatnio patrzyłem chyba 1kk anty więc to nierealne. To dobrze przemyślany push. Prawdopodobnie zasilenie surowcami z kilku silniejszych kont więc nie ma bana i dopalacze na szybkie wydanie surowców.Starrk napisał(a):
Antymateria![]()
Wszystko jest możliwe przy takim systemie. W tej grze i już nic nie powinno zdziwić.![]()
Grstulacje dla uczestników i walki 24/7 przez dwa tygodnie.![]()
student87 napisał(a):
taaa ... pod warunkiem że to nie jest multi...Czlowiek_Kciuk napisał(a):
Nic nierealnego. Mógł kupić masę AM na evencie,przetopił co dostał z innego konta. Wysłanie z silniejszego konta na słabsze to nie przestępstwo.Wszystko jest możliwe przy takim systemie. W tej grze i już nic nie powinno zdziwić.rpk napisał(a):
Antymateria![]()
![]()
Grstulacje dla uczestników i walki 24/7 przez dwa tygodnie.![]()
kasai napisał(a):
A jak aktualnie wyglada top30?
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez jEczMniej ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Pan_Tik_Tak ().
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Pan_Tik_Tak ().
jEczMniej napisał(a):
Sprawa numer 3, wszystko co zostalo online to ghost acc (ich czy graczy bez znaczenia, ani przez chwile nie bylo tu 100 online)
aragorn,lord pac, pasti,pak,pasta,cios, preton,apfelstaf,ksiadz i inni (glownie zakon,csm,ant)