GhosT [WIAARA] & Nightmare [WIAARA] vs. ANGRY_PogromcaLosiow [KoJaK] ~ 5526.24% + dobitka 2266.88%

• GhosT [WIAARA] & Nightmare [WIAARA] vs. ANGRY_PogromcaLosiow [KoJaK] ~ 5526.24% + dobitka 2266.88%

Co tu dużo pisać? Rano zeskanowałem, ale dex się nie zgadzał czyli była aktywność... Miałem lecieć na farming w 2g ale zeskanowałem - nigdzie aktywności O_O więc poleciałem. Straty duże... bo niestety moja flota była typowo farmingową, a więcej też nie zdążyłem telepnąć... ( gdybym wiedział, ze flota bedzie stała miałbym ok 1,5k pancków więcej... ale nie było sensu czekać )

Dedykacje dla Całej WIAARY - My górnicy też czasem potrafimy :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: oraz dla wszystkich moich znajomych :)

Dziękuję bardzo wszystkim którzy pomogli zebrać złom, chociaż i tak obrońca podebrał bardzo dużo lub ktoś inny jeszcze ukradł - stąd wynik jest jaki jest...

Obrońca pogratulował na PW, niestety nie potrafię zrozumieć do tej pory, czemu ciągle złom podbierał :?: :?: :?: , chociaż nie dobijałem już floty...
    Nie wiem czy życzyć SzO czy powodzenia w realu?

Ps. Kopalnie wejdą 8o i punktów trochę wróci, a flota farmingowa powróci w swoim czasie :)

Dnia 02-10-2018 17:44:06 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor GhosT [WIAARA]

Lekki myśliwiec 100.115
    Krążownik 10.101
    Okręt wojenny 1.022
    Pancernik 483

Agresor Nightmare [WIAARA]

Sonda szpiegowska 4

Obrońca ANGRY_PogromcaLosiow [KoJaK]

Mały transporter 10.025
    Duży transporter 96
    Lekki myśliwiec 50.002
    Krążownik 4.882
    Okręt wojenny 706
    Recykler 8.096
    Sonda szpiegowska 37
    Gwiazda Śmierci 7
    Pancernik 3.006

Po bitwie...

Agresor GhosT [WIAARA]

Lekki myśliwiec 16.746 ( -83.369 )
    Krążownik 7.173 ( -2.928 )
    Okręt wojenny 936 ( -86 )
    Pancernik 448 ( -35 )

Agresor Nightmare [WIAARA]

Sonda szpiegowska 0 ( -4 )

Mały transporter 0 ( -10.025 )
    Duży transporter 2 ( -94 )
    Lekki myśliwiec 11 ( -49.991 )
    Krążownik 693 ( -4.189 )
    Okręt wojenny 531 ( -175 )
    Recykler 174 ( -7.922 )
    Sonda szpiegowska 0 ( -37 )
    Gwiazda Śmierci 7 ( -0 )
    Pancernik 2.873 ( -133 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Agresor stracił łącznie 426.527.000 jednostek.
    Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 555.562.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 527.111.000 jednostek.
    Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 826.473.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 395.423.400 metalu i 157.200.600 kryształu.
    Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 129.480.000 metalu i 97.207.800 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    90.160.000 Metalu i 90.160.000 Kryształu
    21.740.000 Metalu i 21.740.000 Kryształu
    90.160.000 Metalu i 90.160.000 Kryształu
    4.280.000 Metalu i 4.280.000 Kryształu
    21.494.800 Metalu i 0 Kryształu
    115.300.000 Metalu i 0 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
    343.134.800 Metalu i 206.340.000 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -56.190.928
    Kryształ: 66.571.000
    Deuter: -10.848.572
    agresor stracił łącznie 468.500 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -475.513.272
    Kryształ: -284.245.000
    Deuter: -72.333.428
    obrońca stracił łącznie 832.091.700 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.7

Dnia 02-10-2018 18:01:35 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor GhosT [WIAARA]

Lekki myśliwiec 16.746
    Krążownik 7.173
    Okręt wojenny 936
    Pancernik 448

Duży transporter 2
    Lekki myśliwiec 11
    Krążownik 693
    Okręt wojenny 531
    Recykler 174
    Gwiazda Śmierci 7
    Pancernik 2.873

Po bitwie...

Agresor GhosT [WIAARA]

Lekki myśliwiec 4.991 ( -11.755 )
    Krążownik 4.903 ( -2.270 )
    Okręt wojenny 781 ( -155 )
    Pancernik 367 ( -81 )

Duży transporter 0 ( -2 )
    Lekki myśliwiec 0 ( -11 )
    Krążownik 0 ( -693 )
    Okręt wojenny 0 ( -531 )
    Recykler 0 ( -174 )
    Gwiazda Śmierci 7 ( -0 )
    Pancernik 0 ( -2.873 )

Bitwa zakończyła się remisem.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.7
  • No panowie panowie świetne rw, dobra bitka się odbyła :popcorn: :popcorn:

były dwie floty nie ma dwóch flot O_O ale gracze mocni więc to kwestia czasu :thumbsup:

Ghost mega plus za podejście do gry :thumbsup: flota stoi jest i wlot no brawo :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: a Angry no co no po prostu SzO :thumbsup: pz podebrany więc tylko SzO :thumbsup: naprawdę fajne starcie tytanów po weekendowej ciszy ;)
  • Inkfernus napisał(a):

Gratulacje Ghost..! Procent zacny, ale ewidentnie musisz spawac czolgi.

Losiowi szczerze zycze Szo, zeby tym razem u mnie w reckach skonczyl ;) Czworka mogl poczekac dwa dni i tobie konto oddac a nie sprzedawac lamie massie ;)
    Lama to ty masz na drugie! Nie będę zniżał się do twojego poziomu. Zresztą i tak każdy cię zna i wie że krowa co dużo muczy mało mleka daje. Na każdej unii tacy śmieszni szczekacze muszą być!

Starcie ładne %% zacny!
    Szkoda tylko złomu.
    Graty!
    ANDROMEDA - OFF
    URIEL - OFF
  • HeHe gratki dla ghosta :thumbsup: Hmm, co by tutaj napisać, a może zacznę od samego początku ? :roll: Miałem mega ciężki weekend w pracy, wróciłem w poniedziałek po pracy wieczorkiem, byłem mega zmęczony, ale że trochę gęsi uspawałem, to pomyślałem że w końcu nakręcę jakąś akcję na tej unii. Dawno przymierzałem się na gracza Consul Polaris. Tak ten Pan dostał raz fajne baty bodajże TOP 1 solo Hammera, ale flotę dotychczasowo trzymał na mega bunkrze. Później o dziwo zmienił taktykę i zaczął fsować z rogala. Pomyślałem sobie że ściągnę mu tego moona, bo to był konkret cel który woził trochę sury, a wiedziałem że to będzie fs na pżtkę. Dodam, że to było opłacalne ponieważ ten wcześniejszy bunkier jakoś strasznie stracił na sile, akurat z tym bunkrem kulisów nie znam. No to co, locik gsami w 2 fali moon padł a miał ponad 8k więc jakiś kruchy, bez żadnych strat, pacze na falę, a tam flotka wraca z misji atakuj. Moon spadł jakoś po 6, 40 min później obrońca zalogował i pomyślałem że tak łatwo nie będzie, bo miał sporo czasu na organizację podstawki, bo flo wracała mu o 19 z groszami. Ja zamiast wysłać fsa i w kimę to siedziałem jak dobry dureń i bodajże siedziałem do 14 na bank, ale nie wiem o której odcięło mi prąd. Wybudziłem się, bo jakiś dobry człowieczek wydzwaniał do mnie na tele, ale nie ogarniałem co się dzieje, połączyłem fakty i ogarnąłem że przysnęło mi się. Zalogowałem 15 min po dobitce panców. Zastanawiałem się, czy podbierać złom, czy raczej zostawić i skończyć z tym nałogiem. Podebrałem jakoś ponad 100kk więc jakieś drobne na odbudowę są. Gorzej że na tę chwilę mam brak chęci, może dlatego że czuję ogromne zmęczenie. Pilot do consul polarisa jak leciał tak leciał, ale ja nie miałem ani flo, ani reców. Na polu bitwy pozostał Tyrion :E Na fali obczaiłem że Nightmare leci na consul polarisa, tyrion nie odpuścił i leciał do końca licząc na farming, a może nawet zbiórkę złomu. Wyszło tak, że nightmare wykręcił remis, nie dofarmił, ani nie zebrał złomu, a Tyrion trochę surki wyfarmił i zebrał jakąś część złomu. Pytanie gdzie jest reszta złomu, ale tego nie wiem, mogę się jedynie domyślać, że to sprawka ponczo tak obstawiam :P Hmm więc na dobrą sprawę zostałem z niczym, a Wiarra można powiedzieć upiekła 2 pieczenie na jednym ogniu. Co do samego starcia, ja osobiście nie poleciałbym mając takie straty, ale to tylko moje zdanie :E
    Na ten moment nie mam pojęcia, czy odbudowa ruszy, przemyślę to na poważnie, a przede wszystkim muszę się wyspać. Na domiar złego jutro zamiast mieć wolne to muszę iść do pracy, także ten dzień to mega katastrofa.

Jeszcze raz gratulacje, nieźle się dzisiaj bawiłem :E Pozdrowienia dla Kojaków nie ważne jaką decyzję podejmę, świetnie mi się z Wami grało, co prawda skład mam już okrojony, ale i tak było wspaniale. No cóż pożyjemy zobaczymy :>
    "Dopóki walczysz, nie jesteś przegranym."

" Nie ma takich upadków, po których nie można się podnieść "

">

• massa napisał(a):

Inkfernus napisał(a):

Losiowi szczerze zycze Szo, zeby tym razem u mnie w reckach skonczyl ;) Czworka mogl poczekac dwa dni i tobie konto oddac a nie sprzedawac lamie massie ;)
    Na każdej unii tacy śmieszni szczekacze muszą być!
    a Ty na każdej unii "kupiłeś" już konto że wiesz takie rzeczy? :E :E :E XD (sory ale nie mogłem się powstrzymać:) )

GhosT piękne bum!
  • gratki, rw akurat wtedy jak ja nie mogłem , wrrr....

massa, jakbys nie wiedział, a pewnie nie wiesz, bo nie grasz na tym uni zbyt długo, cztery tez nie byl pierwszym włascicielem tego konta i mądrowanie sie co to ja nie jestem jest troche nie na miejscu, pograj dwa miesiące, to wtedy pogadamy, ale jak znam życie nie wytrzymasz tu tyle, skoro skaczesz z konta na konto jak pchła z psa na psa, a po drugie zbuduj cos sam , a nie na gotowe
    Start u25.
  • Co tu dużo pisać, niech klasyk to zrobi za mnie:

Szkoda trochę tego złomu, że się nie udało bo spawanie reców trwało ;(

PogromcaLosiow napisał(a):

Co do samego starcia, ja osobiście nie poleciałbym mając takie straty, ale to tylko moje zdanie
    Jak się bawić to się bawić - gdyby wszystko się zawsze opłacało to by nie było takich % i takiej zabawy tu czy w innych starciach :)

Odrabiaj latajki i spawaj nowe :)
  • Cichy_Buch napisał(a):

massa napisał(a):

Inkfernus napisał(a):

a Ty na każdej unii "kupiłeś" już konto że wiesz takie rzeczy? :E :E :E XD (sory ale nie mogłem się powstrzymać:) )

GhosT piękne bum!
    Akurat tu sie kolego mylisz bo ja na kazdym Uni jakim gram mam konto od poczatku, nigdy nie przejalem czegos po kims :P A kolega massa juz dwa konta zdazyl obskoczyc. Chelpi sie skillem a od poczatku niczego nie zbudowal. A to ze czworka sprzedal konto kazdy wie, tylko oczywiscie nikt sie nie pucuje bo bany by sie posypaly

Ghost jeszcze raz gratulacje a @PogromcaLosiow BSzO, jaki byles taki byles ale przynajmniej ajnie sie przeciwko Twojej starej ekipie gralo
  • massa napisał(a):

Inkfernus napisał(a):

Lama to ty masz na drugie! Nie będę zniżał się do twojego poziomu. Zresztą i tak każdy cię zna i wie że krowa co dużo muczy mało mleka daje. Na każdej unii tacy śmieszni szczekacze muszą być!
    Akurat najśmieszniejszy szczekacz jest u was ;) Za bardzo cwaniakujesz jak na gościa, który przejął konto po graczu, który włożył kupę czasu w rozwinięcie tej floty, której nawet za bardzo nie potrafisz użyć. :)

Ghostowi gratulowałem i gratuluję jeszcze raz, a łosiowi SzO, masz dobre podejście :D
  • Inkfernus napisał(a):

Cichy_Buch napisał(a):

massa napisał(a):

Inkfernus napisał(a):

GhosT piękne bum!
    Akurat tu sie kolego mylisz bo ja na kazdym Uni jakim gram mam konto od poczatku, nigdy nie przejalem czegos po kims :P A kolega massa juz dwa konta zdazyl obskoczyc. Chelpi sie skillem a od poczatku niczego nie zbudowal. A to ze czworka sprzedal konto kazdy wie, tylko oczywiscie nikt sie nie pucuje bo bany by sie posypaly
    Ghost jeszcze raz gratulacje a @PogromcaLosiow BSzO, jaki byles taki byles ale przynajmniej ajnie sie przeciwko Twojej starej ekipie gralo
    Źle mnie zrozumiałeś... Chodziło mi właśnie o masse i jego tekst z tymi "szczekaczami" (ten pogrubiony) ;)