pogromca kredek [KOMORNIC] vs . Serafan [D_P] - 2012.24%

• pogromca kredek [KOMORNIC] vs . Serafan [D_P] - 2012.24%

Pozdrawiam sojusz komorniczy i znajomych
    Obrońcy szybkiej odbudowy

Dnia 13-09-2018 xxx następujące floty spotkały się w walce:

Agresor pogromca kredek [KOMORNIC]

Pancernik 30.000

Obrońca Serafan [D_P]

Duży transporter 54.315
    Recykler 1
    Sonda szpiegowska 10
    Gwiazda Śmierci 1

Po bitwie...

Agresor pogromca kredek [KOMORNIC]

Pancernik 29.858 ( -142 )

Obrońca Serafan [D_P]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    7.464.500 Metalu, 7.464.500 Kryształu i 7.464.500 Deuteru
    586.844.845 Metalu, 15.768.819 Kryształu i 223.295.712 Deuteru
    146.711.211 Metalu, 3.942.205 Kryształu i 55.823.928 Deuteru
    36.677.803 Metalu, 985.551 Kryształu i 13.955.982 Deuteru

Agresor stracił łącznie 12.070.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 661.808.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 100.548.000 metalu i 100.675.800 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 1.106.399.556 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 873.986.359
    Kryształ: 123.156.875
    Deuter: 298.410.122
    agresor zyskał łącznie 1.295.553.356 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.108.598.359
    Kryształ: -358.067.075
    Deuter: -301.542.122
    obrońca stracił łącznie 1.768.207.556 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.7
    [/align]
  • Pogromca kredek. To pan z tych "upierdliwych komorników" skany skany skany a pomysłu brak. Zaśmieca mi Pan skrzynkę. Przyfarmił Pan ale to- jak sądzę- transport nieodebrany. Bo flot bojowych tu nie widzę. Niektórzy gracze poza gapieniem się w monitor mają inne zajęcia. Na przykład pracują albo śpią. Nie ma czego gratulować.

:kwiat: cichy wielbiciel Ciap :kwiat:
  • glendi napisał(a):

Pogromca kredek. To pan z tych "upierdliwych komorników" skany skany skany a pomysłu brak. Zaśmieca mi Pan skrzynkę. Przyfarmił Pan ale to- jak sądzę- transport nieodebrany. Bo flot bojowych tu nie widzę. Niektórzy gracze poza gapieniem się w monitor mają inne zajęcia. Na przykład pracują albo śpią. Nie ma czego gratulować.

Osoba sie uspokoi ;)
    Nie ma co robić scen. Swoją drogą zawsze mnie ciekawił zarzut w stronę agresorów że są no lajfami ;) Gramy w gre militarna która trwa 24 h na dobę / a nie w symulator zbierania grzybów ;)

Gratulacje

“Beware the quiet man...
    For while others speak, he watched. And while others act, he plans.
    And when they finally rest… he strikes.”

W jedności siła PN :>

• Osoba jest spokojna- jak Sierżant Hugo Stiglitz w filmie "Bękarty wojny" w scenie w piwnicy.
    Zapraszam strategu militarny. Sondy to nie wszystko. Pytanie tylko po co... Górniczę spokojnie, przetapiam na bieząco, floty mam tyle co kot napłakał... I tu ciekawostka. Namiętne skanowanie kulek w poszukiwaniu floty która prawie nie istnieje a ostatnie skanowanie którejkolwiek planety może ze 3 miesiące temu. Nie powiem, mi pasi- spokój- ale jak speeduni zmieniło grę...

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez glendi ().

• Graty Pogromco!!! Zloty strzal, tyle surki wywiozles, ze stocznie przez jakis czas popracuja intensywnie. Wreszcie sie rozkreciles i efekty widac od razu. Niech ta dobra passa trwa!!!

Glendi, sympatyczny z ciebie czlowiek, ale brak ci wiedzy i doswiadczenia w tematach flociarzy. Dla ciebie moze i jest to upierdliwe kasowanie rs-ow ze skrzynki. Ale tlumaczenie, ze ty nie masz floty i ze u ciebie nikt niczego nie znajdzie nic tu nie zmieni i nie ograniczy ilosci skanow. Wyobrazasz sobie ze flociarz skanujac okolice sprawdza statystyki oraz ilosc posiadanych punktow we flocie/ilosci statkow kazdego skanowanego gracza przed wykonaniem skana??? Jezeli nie masz czym skusic flociarza, to chyba mozesz czuc sie bezpieczny, wiec wydaje mi sie ze takie pretensje do tych ktorzy do ciebie zagladaja sa po prostu nie na miejscu. Zmienil bys zdanie gdybys sam posiadal jakas flotke i probowal poszukac celow na miare swoich mozliwosci. Ale wierze ze przemyslisz to co napisalam i przyznasz mi i Pogromcy racje.
  • Inaczej. Wezwany do tablicy Irenko- odpowiadam jeśli jest tak jak piszesz to osoba powinna zauważyć że floty mi nie przybywa, Co najwyżej trampki klepię bo kopalnie coraz droższe. Czuję się bezpieczny tym bardziej nadmiar skanów jest irytujący, Są dwie metody na mnie- zdjęcie jednej z dziesięciu kul usadowionych jedna koło drugiej- pytanie której? bo 10 na raz to chyba nikt się nie odważy... Druga opcja to jak się opiję i nie odbiorę floty ale z tego już wyrosłem. Posądzanie mnie o brak doświadczenia jest trochę nie na miejscu, trochę zabolało i trochę jestem obrażony:P

P.S. sorki Kredkowy- zazwyczaj mówię co myślę- i tu i w realu. Pyskówka może trochę niepotrzebna. Wybacz.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez glendi ().