#110 Scofield [Sprite] vs. Vegeta [Fanta] ~ 1549.32%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• #110 Scofield [Sprite] vs. Vegeta [Fanta] ~ 1549.32%

Dobry wieczór.

Numer 110 dla Vegety. Podczas lotu koledzy usuneli Vegetę z sojuszu lub sam się usunął? W momencie startu przy graczu widniał TAG Fanta, więc pojawi się również w rw.

Jest to czwarte fantaSTyczne ST. Chcieliście nam dopiec tą nazwą z tego co Wasz przywódca napisał. Przywódca, który nawet nazwy sojuszu nie potrafi poprawnie napisać. :lool: Coś Wam chyba nie wyszło i efekt jest odwrotny :E :E :E
    Obrońca napisał, że kończy grę także wszystkiego dobrego w realu.

Pozdrowienia:

@Miikuu dzięki wielkie za asystę.

@Freak

Sprite oraz znajomi.

Dnia 05-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Scofield [Sprite]

Duży transporter 1
    Lekki myśliwiec 401.034
    Ciężki myśliwiec 176
    Mały transporter 101.335
    Krążownik 21.519
    Okręt wojenny 5.890
    Pancernik 13.475

Obrońca Vegeta

Duży transporter 15.000
    Krążownik 60
    Recykler 160
    Bombowiec 1
    Satelita słoneczny 359
    Niszczyciel 20
    Gwiazda Śmierci 1
    Pancernik 50
    Wyrzutnia rakiet 20.030
    Lekkie działo laserowe 20.305
    Ciężkie działo laserowe 1.200
    Działo Gaussa 1.000
    Działo jonowe 1.008
    Wyrzutnia plazmy 300
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Scofield [Sprite]

Duży transporter 1 ( -0 )
    Lekki myśliwiec 397.318 ( -3.716 )
    Ciężki myśliwiec 175 ( -1 )
    Mały transporter 100.415 ( -920 )
    Krążownik 21.457 ( -62 )
    Okręt wojenny 5.886 ( -4 )
    Pancernik 13.458 ( -17 )

Obrońca Vegeta

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    62.578.292 Metalu, 21.777.606 Kryształu i 30.408.117 Deuteru

Agresor stracił łącznie 22.037.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 376.811.500 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 80.831.800 metalu i 74.099.900 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 114.764.015 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    80.831.800 Metalu i 74.099.900 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 128.486.092
    Kryształ: 89.143.506
    Deuter: 30.029.117
    agresor zyskał łącznie 247.658.715 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -277.921.792
    Kryształ: -169.561.106
    Deuter: -44.092.617
    obrońca stracił łącznie 491.575.515 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.7
    U9 TOP 145 OFF
    u56 TOP 85 OFF [Emeryci]
    Xanthus TOP 2 ON [Sprite]
  • Das140 napisał(a):

Nie wiem jaka była akcja, ale podobno 11 ataków z misją niszcz na moon-a, czyli bash. Nie ładnie tak...
    Jeśli jedna osoba tyle niszcz wysłała to owszem bash :) ale być może tam leciało 5 niszcz od jednej i 6 niszcz od drugiej osoby ? ;)
    I've taken my bows,
    And my curtain calls,
    You've brought me fame and fortune,
    And everything that goes with it,
    I thank you all.
  • zona_rolnika napisał(a):

Das140 napisał(a):

Nie wiem jaka była akcja, ale podobno 11 ataków z misją niszcz na moon-a, czyli bash. Nie ładnie tak...
    Jeśli jedna osoba tyle niszcz wysłała to owszem bash :) ale być może tam leciało 5 niszcz od jednej i 6 niszcz od drugiej osoby ? ;)
    Myślę, że od jedne, a konkretnie to od gracza o nick-u Nocny Pasterz (dawniej Dreadnought), który obecnie przebywa na banie. Wcześniej owy gracz był w Sprite. Mam prawo przypuszczać, że to GS-ówka, bo wcześniej dostał złom-a i nie wiem, czy była odbudowa. Jeżeli się mylę, to z góry przepraszam :)
  • Witam, tu Vegeta. graty dla agresora.

sytuacja wyglądała następująco : moona zdjął mi Nocny Pasterz po 11 atakach - w każdym po 2 gęsi. a następnie zgłosiłem to i dostał bana. dzień później powstało rw jak widać wyżej. Strata moona i mojej super wypasionej floty nie było powodem końca gry, tylko nuda i złość mojej lubej hehe . jeszcze raz graty dla agresora mimo ze zrobili to w nieładny sposób!!!

a dla sojuszników pozdrowionka i dużo rw na spritach ;)

ps: Raper96 nie daj się złapać
    Kallisto => vegeta
  • @Rafik1986

zapomniałeś dodać tego ST:

Emerytura [Moon] & Mroczny [Moon] vs. Dreadnought [Sprite] ~ 10986.34% - Za Mrocznego ;)

po którym obrońca się nie logował do gry, dlatego też został usunięty z sojuszu po czym nastąpiło to co w Twoim linku
    oraz "Doku ktoś musiał przypilnować, padło na mnie."

no atakierzy nie mogli za bardzo:
    #90 Shade & Scofield [Sprite] vs. Emerytura (Walec) [Moon] ~ 40064.67% TOP 1 ACS

chyba, że mroczny by sondą się przebił bo tyle mu zostało, po wtopie, którą 2 dni przed walcem zaliczył.

#49 Shade [Sprite] vs. Mroczny [Moon] ~ 3859.52%

Co do grzybowego, akademia została rozwiązana. Więc nie zmienia sojuszu tylko sojusz przestaje istnieć, a to co innego, a co za tym idzie to indywidualna sprawa.

@czarny miernik
    przypomnij ile prób było zniszczenia moona? Bo z tego co wiem, to przynajmniej 3 podejścia były, a Ty tam uparcie puszczałeś tego fsa. :)

no chociaż nie zwykły brak fsa jak to zwykle bywało w Kijach.
    fajnie, że padł moon, niektórym nadal stoją jakieś pancerne skurczybyki.

//
    Gratulacje jeszcze raz, miło się ogląda, oddaj moje 4h życia ameby.

//edit//
    tak jesteś sam sobie winien
    wiesz czemu? proszę

42h na ogarnięcie to za krótko.
    Z całym szacunkiem kto normalny wysyła fs na tydzień skoro wie, że jest na celowniku.
    Łącznie prób zniszczenia moona było 28 albo 29. :]
    no brak mi słów, więc napiszę jak młodzież "XD".

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Miikuu ().

• wszystkie ataki były puszczone podczas 1 fsa. a w tym momencie sami się przyznaliście ze nocny pasterz to wasza GSówka.

a to że mnie ktoś skanuje to znaczy ze nie mogę fsa puszczać??? a wy macie prawo do 10-11 ataków na dobę.

wszystko co robicie jest oszustwem i nie bulwersował bym się tym , gdyby nie wasze bezsensowne tłumaczenia,

więc wyluzuj koleś, bo to co piszesz że sam jestem sobie winien jest słabe
    Kallisto => vegeta
  • @Miikuu

Nie ma to jak przyznać się, że to lewe RW.
    Nie wiem w sumie, dlaczego w ogóle zostało wklejone. Nawet jak Nocny Pasterz to nie gs-ówka, to łamanie zasad tylko dla ST to "lekkie" przegięcie.

W sumie, to dlaczego Nocny Pasterz wam pomaga, skoro dostał trzy złomy i jeszcze była mowa, że zakończył grę. Potem nagle nie wiadomo czemu pomaga innemu sojuszowi. Ja nikogo nie oskarżałem jako pushera czy tym podobne, ale to przesada i to gruba.
  • Das140 napisał(a):

W sumie, to dlaczego Nocny Pasterz wam pomaga, skoro dostał trzy złomy i jeszcze była mowa, że zakończył grę. Potem nagle nie wiadomo czemu pomaga innemu sojuszowi. Ja nikogo nie oskarżałem jako pushera czy tym podobne, ale to przesada i to gruba.
    Zwykle nie odpowiadam na komentarze pod starciami, ale jak czytam ten lament to aż słabo się robi. Czym jest ta przesada? Bashem? Proszę Cię, gorsze rzeczy się widuje....Nocny Pasterz to mój znajomy, konto zmieniło właściciela po Aserze. Dlaczego miałby mi nie pomóc?

W kwestii samego starcia i braku winy u Vegety. Raczej nie robi się fs na tydzień z moona, który jest pod obserwacją. Kolejna kwestia z tego co wiem był online podczas ataków GS i to sporo czasu przed dolotem. Mógł zrobić wszystko, postawić obronę, znaleźć kogoś do obrony. Nie zrobił nic. Ostatnia kwestia jaką chciałem poruszyć, mieliście 42h na OBRONĘ sojusznika! Nie zrobiliście w tej kwestii NIC, więc teraz nie płaczcie, bo starcie doszło do skutku głównie z Waszych błędów. Pozdrawiam.

U9 TOP 145 OFF
    u56 TOP 85 OFF [Emeryci]
    Xanthus TOP 2 ON [Sprite]
  • jak sam wiesz Scofield, nie ma aż tak mocnej floty u Fanty aby robić podstawkę , a jak wróciłem z pracy było niecałe 2 h do ataku który był perfekcyjnie wyliczony wiec co mieliśmy zrobić?? miałem inne obowiązki itd wiec olałem temat - takie życie . gdyby było to dzisiaj bo mam długi weekend to może coś bym starał się zrobić ale nie zmienia to faktu że gracie bez żadnych zasad i jest to nie fajne.

gdyby nie żona i córa, które mi jadą dzień w dzień że mam przestać grać, to bym się zrewanżował. bo szybko flota by powstała ;)

ogólnie fanta jest lepsza!!!

[ciach]

Moderator Neferet:
    Offtop
    Kallisto => vegeta
  • Bash, czy nie bash... Co za różnica? Jedno konto atakowało, czy 3 konta na legalu... GSówkę łatwiej było ogarnąć jedną - widać, że nie tylko wam się nie chce grać (skoro nie było nawet próby obrony)... A skoro nie tylko GSówki leniwe, ale i przeciwnicy - skutek powyżej.

Gratki, czekam na następne pierdyknięcie ;)
    64.658 37.304 22.147 16.133 14.565 13.642 13.079 8.698 8.197 6.892 5.950 4.851 4.768 4.607 4.521 4.286 3.546 3.359 3.242 2.924 (...)
    (113)

297.316%