Witam tu Bandit Lama
Kończę niedawno zaczętą tu grę i mam w zwyczaju organizować takie małe eventy pożegnalne. Pewnie nie jednemu z Was zalazłem za skórę swoim bandyckim stylem gry, więc taka zabawa może trochę polepszy ogólny obraz mojej skromnej osoby.
Podobne eventy już organizowałem na innych Uniach są np tu:
board.pl.ogame.gameforge.com/i…my-P-zapraszam-do-zabawy/
Uwaga reguły zabawy:
1. Mój Nick w grze: Bandit Lama
2. Dzisiaj o godzinie około 12:59 moja flota ruszyła gdzieś na ostatni długi lot.
3. Flota jest widoczna na jednej planecie, ale nie mojej.
4. Pewien nie hrabia ale człek z wysokim stanem coś Ci „pokaże”. Gracz top 300-500.
5. W obronie będzie brała udział cała moja flota i tylko ona (nie będzie udział osób trzecich).
6. Floty nie będę podnosił przez minutę, po powrocie, więc kombinujcie z reckami
7. Nie będę zdradzał też kto leci pierwszy itp.
8. Nie wyjawię % na jaki lecieliście, żeby nie było głupich kontr i każdy bezpiecznie wrócił do domu
9. Będzie mała ale to mała niespodzianka
Żeby każdy mógł uczestniczyć w zabawie, to występuję z sojuszu. Złomu nie będę zbierał. Nikomu, nie mówiłem jakie jest rozwiązanie tej zagadki i proszę nie dopytujcie się o szczegóły. Czekam na pomoc w odrealnieniu. Tylko uważnie czytajcie zagadkę, żeby nie było
Tu wstawię link z zabawy. Bardzo proszę o wystawienie RW na forum ogólnym
Zapraszam
Kończę niedawno zaczętą tu grę i mam w zwyczaju organizować takie małe eventy pożegnalne. Pewnie nie jednemu z Was zalazłem za skórę swoim bandyckim stylem gry, więc taka zabawa może trochę polepszy ogólny obraz mojej skromnej osoby.
Podobne eventy już organizowałem na innych Uniach są np tu:
board.pl.ogame.gameforge.com/i…my-P-zapraszam-do-zabawy/
Uwaga reguły zabawy:
1. Mój Nick w grze: Bandit Lama
2. Dzisiaj o godzinie około 12:59 moja flota ruszyła gdzieś na ostatni długi lot.
3. Flota jest widoczna na jednej planecie, ale nie mojej.
4. Pewien nie hrabia ale człek z wysokim stanem coś Ci „pokaże”. Gracz top 300-500.
5. W obronie będzie brała udział cała moja flota i tylko ona (nie będzie udział osób trzecich).
6. Floty nie będę podnosił przez minutę, po powrocie, więc kombinujcie z reckami
7. Nie będę zdradzał też kto leci pierwszy itp.
8. Nie wyjawię % na jaki lecieliście, żeby nie było głupich kontr i każdy bezpiecznie wrócił do domu
9. Będzie mała ale to mała niespodzianka
Żeby każdy mógł uczestniczyć w zabawie, to występuję z sojuszu. Złomu nie będę zbierał. Nikomu, nie mówiłem jakie jest rozwiązanie tej zagadki i proszę nie dopytujcie się o szczegóły. Czekam na pomoc w odrealnieniu. Tylko uważnie czytajcie zagadkę, żeby nie było
Tu wstawię link z zabawy. Bardzo proszę o wystawienie RW na forum ogólnym
Zapraszam
Oberon - piwofil [OLD]
Spice - piwofil [SITH]
Przed RW: youtube.com/watch?v=CfI3eGXkZH8
No i jak znowu się spartoliło atak: youtube.com/watch?v=6yOboz1rN8M
Spice - piwofil [SITH]
Przed RW: youtube.com/watch?v=CfI3eGXkZH8
No i jak znowu się spartoliło atak: youtube.com/watch?v=6yOboz1rN8M