Zlot unijny Merkurianów

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Zlot unijny Merkurianów

+3

Moi drodzy nastała pora aby gracze z Merkura spotkali sie na zlociku .
      Ten organizowany jest w Łodzi w dniach 28 wrzesień - 30 wrzesien ( ostatni weekend wrzesnia ). Jedną z głównych atrakcji jest Festiwal Światła , czyli przepiekna malowana Łódź noca , serdecznie zapraszam w imieniu sojuszu WP i PZT :)
      Osoby zainteresowane zlotem proszone sa o kontakt z Halszką :)

HK12, Zolwik128 i Mihusz lubią to.

• Pijmy zdecydowanie w piatek ale na miescie , ogladając piękne kolorowe obrazy jakie będa wokół nas :) potem wrócimy do hotelu i zrobie Wam jakąś kolacje ... a niech strace :D no i będziemy dalej ... robic to co trzeba :) W piatek przyjedzie tez Flusik więc jak zwykle fantastycznie spedzony czas razem z nim :) I mam taka OGROOOOOMNA nadzieje , że razem z nami będzie ABW , Riddick i Mihaszek . Bo z Lizaczkiem to juz umawiam, sie na duze pifffo :)
      W sobote dojeżdżaja jeszcze kolejni ludzie wiec pewnie bedzie powtórka z dnia poprzedniego :) z wyłączeniem kierowców, ktorzy w niedziele będa prowadzic auta :)
      Żółwik i cała reszta WP , moje drogie Sojuszniki PZT ... przyjedźcie prosze w duzej ilosci, będziem obalac mity i legendy :)
      Moi drodzy im więcej nas bedzie tym lepiej , a Merkurianom pokażemy , że juz dawno zeszlismy z drzew i teraz jestesmy cywilizowani i superkowi :) bo zdaje sie, że nie wierza w to, że bedziemy umiec ze soba rozmawiac czy spedzać wspólnie czas :)
      A JA CHCE JESZCZE POKAZAĆ , ŻE POTRAFIMY RAZEM ŚWIETNIE SIE BAWIĆ :)

HK12 i Mihusz lubią to.

• to, że iskrzy to akurat dobrze, bo sam się zastanawiam po co paliłem dex przez ostatni rok na fsy, chociaż nam uni ożyło ;)
      nie mniej jednak odróżniamy chyba komputer od słońca i w większości zakładam jesteśmy dawno pełnoletni :) damy sobie w ryj po kielichu i będzie gites :)

HK12, halszka i Mihusz lubią to.

• Proponuję rozwiązywanie sporów przez turniej 1vs1 lub 2vs2 w kamień papier nożyce, ewentualnie walki w klatkach :ocb:
      AlmostDragon Witam :)
      Almost - Uni Merkur/Zibal ON
      Słabi gracze biorą dopalacze, prawdziwi gracze wolą bany raczej.

Lizak EJK lubi to.

• Moi kochani jako że nie wiedziałam gdzie podziękować to tu dziękuję Wam za zlocik,za zaproszenie ,za poznanie Was a szczególnie tą lepszą polowe Lizaka -Aśka buziaki no i Żółwika ,dziekuje Halusi za zorganizowanie
      za spędzony czas i wypity alkohol

JESTEŚCIE CUDOWNI
      /edit/pozdrawiam oczywiscie nie tylko Asie i Jacusia tylko cale W_P i PZT i wszystkie osoby które umilały nam pobyt
      "Od pierwszego dnia wiosny do ostatniego dnia zimy,
      Niech na każdym stole bukiet kwiatów stoi.
      Kształtem, barwą, wonią chore serce koi."
      Zoyka

Lizak EJK, halszka, Mihusz i jeden inny lubią to.