Zatoichi & Shavorz & Parszywy szubrawiec [JANUSZE] vs. GLUCHY [G_D] ~ 122912.99% TOP1 ACS

• Zatoichi & Shavorz & Parszywy szubrawiec [JANUSZE] vs. GLUCHY [G_D] ~ 122912.99% TOP1 ACS

Witam ponownie :) Przestałem zamieszczać ST odkąd nie mam swojego konta w grze. Tutaj zrobię wyjątek ;) Najpierw podziękowania: @Shavorz - w końcu jakiś ACSik, @Neferet - Za całokształt : :* @Szalony Iwan - :thumbup: @Kaviorek - :thumbup: @hell riders - A to mogłeś być Ty :P @Sora26 - nie gniewaj się, nie chciałem Cię stawiać między młotem, a kowadłem, dlatego siedziałem cicho na disco :>

Generalnie pomysł na akcję zrodził się bardzo dawno temu, przeszkodziła mi w nim utrata konta i floty. Sytuacja skomplikowała się kiedy Luther odrzucony przez nas przeszedł do G_D - do sojuszu Profesorka. Szybko idąc naszym przykładem postawili kolonie w jednym układzie co skutecznie uniemożliwiało mi akcję. Całe szczęście Luther dał U. Także dziękuje @Luther za wystawienie sojusznika - takich celów już dużo nie ma, ale liczę że inne też mi tak pięknie sprezentujesz jak ja Tobie lukaszhofa (nie ja puszczałem pilota niestety, mój net nie pozwalał na nic poza dołączeniem do związku także to był prezent od kogoś innego). Jako, że na naszym dziwnym uni każdy ma z każdym jakiś układ musiałem się głowić nad składem floty i bilansem przy ataku na Profesorka. Całe szczęście @Shavorz zadeklarował chęć poświęcenia troszkę snu na rzecz działania ze mną :) Jako, że obaj dysponujemy łączną sumą flot na ~30kkk wiadome było, że jakakolwiek podstawka mogłaby zrujnować nasz plan (we dwójkę mieliśmy bilans ~7kkk na plus). Jako, że w pobliżu nikogo nie ma, a w sobotę o 6 rano 90% ludzi śpi, jedyną osobą której nie byłem pewien był siedzący również w układzie Tadejro. Tadek dysponuje 500 GSami, które mogłyby nam popsuć bilans kompletnie. Szybka decyzja - ciachamy oba moony - być może i Tadek zrobił tu FSa, a nawet jeśli nie to nie będzie miał tele i możliwości podstawki/zbierania złomu. Na początku obawiałem się, bo Tadejro miał trochę obrony na moonie, lecz ku mojej uciesze nie miał przeciwrakiet, więc chwila rakietowania i obrona zniknęła. Profesorek z kolei miał przeciwrakiety, ale na moonie było jedynie 10k WR, więc puściłem ~12 fal czyszczących krążków, jednak jak to zwykle bywa czasu do dolotu moich gęsi było coraz mniej, a jeszcze trochę WR zostało - więc również puściłem trochę rakiet. Ostatecznie 8 moich gęsi spadło, na szczęście druga gęś Shavorza zdjęła kulkę i na falandze ukazał się piękny widok :)

Z Tadejro było wesoło, nasz były sojusznik puścił gęsi do niego, a tymczasem ku mojemu zdziwieniu chwilę po 3 Tadejro zalogował - za późno było już żeby osłonić flotą gęsi, więc trzeba było liczyć na fart - tak też się stało, Tadejro zamiast podnieść DT z planety na moona, co dawałoby remis i blokowało misję niszcz - transportował na niego surkę i budował za anty obronę :E Kilka salw RM i szczęśliwie ostatnia fala usunęła niepotrzebną nam kulkę ;) Niestety, na falandze nic nie było, a szkoda - 500 GSów piechotą nie chodzi :P

Wróćmy do tematu dania głównego. Wszystkie umówione Janusze i Grażyny jak jeden mąż wstali o umówionej godzinie żeby pożyczyć nam recki. I tu pojawia się temat Iwana - zapewne więcej się na ten temat dowiecie z postów pod starciem, ale przedstawię swoją wersję ;) Otóż Iwan miał jakiś układ z Profesorkiem - dlatego nie prosiłem go o lot. Jednak Zasady Gry są takie jakie są, więc jeżeli lecielibyśmy we dwójkę, to Iwan nie mógłby zatrzymać surowców z PZ za stracone paliwo, a jego 182k recków spalało bagatela 108kk dexu. Były dwie opcje - wydać 108kk deu na recki, potem jeszcze ze 20kk na odsyłkę tego, albo lecieć z nami. Nieważne którą opcję Iwan by wybrał to i tak złom Profesorka był już faktem. Sami mieliśmy po ~3kkk zysku na dwóch. Z Iwanem mamy to samo ale na trzech. Tak czy siak Profesorek byłby w reckach. Więc dla mnie to żadna różnica, bo Iwan w tym konkretnym RW nic nie zmieniał, i tak by się odbyło i tak. Także za naszą namową, aby nie tracić paliwa za friko dołączył do naszej dwójki @Szalony Iwan.

I tak oto leciała wesoła gromadka:

Profesorek w międzyczasie zalogował i pogratulował, zdążył też wyjść z sojuszu, nie wiadomo po co w sumie :roll: . Szacun za postawę i SzO! Tylko na litość boską, mniej skanuj :thumbdown:

Dnia 04-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Zatoichi [JANUSZE]

Gwiazda Śmierci 484
    Krążownik 121.000
    Niszczyciel 179
    Pancernik 50.000
    Okręt wojenny 13.000
    Lekki myśliwiec 230.500

Agresor Shavorz [JANUSZE]

Krążownik 50.000
    Gwiazda Śmierci 351
    Niszczyciel 1.000
    Pancernik 20.000
    Okręt wojenny 30.000
    Lekki myśliwiec 219.998
    Ciężki myśliwiec 1.000

Agresor Parszywy szubrawiec [JANUSZE]

Krążownik 181.055
    Okręt wojenny 25.000
    Niszczyciel 2.000
    Pancernik 100.000
    Lekki myśliwiec 1.228.000
    Ciężki myśliwiec 161.000

Obrońca GLUCHY

Mały transporter 32.341
    Duży transporter 16.596
    Lekki myśliwiec 1.363.400
    Ciężki myśliwiec 10.000
    Krążownik 10.000
    Okręt wojenny 5.000
    Statek kolonizacyjny 29
    Recykler 70.000
    Sonda szpiegowska 650
    Bombowiec 5.000
    Niszczyciel 19.300
    Gwiazda Śmierci 301
    Pancernik 34.000
    Wyrzutnia rakiet 61.844
    Lekkie działo laserowe 5.000
    Ciężkie działo laserowe 2.000
    Działo Gaussa 130
    Działo jonowe 1.500
    Wyrzutnia plazmy 110
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Zatoichi [JANUSZE]

Gwiazda Śmierci 484 ( -0 )
    Krążownik 113.683 ( -7.317 )
    Niszczyciel 178 ( -1 )
    Pancernik 48.102 ( -1.898 )
    Okręt wojenny 12.498 ( -502 )
    Lekki myśliwiec 194.972 ( -35.528 )

Agresor Shavorz [JANUSZE]

Krążownik 46.905 ( -3.095 )
    Gwiazda Śmierci 351 ( -0 )
    Niszczyciel 968 ( -32 )
    Pancernik 19.179 ( -821 )
    Okręt wojenny 28.674 ( -1.326 )
    Lekki myśliwiec 185.158 ( -34.840 )
    Ciężki myśliwiec 898 ( -102 )

Agresor Parszywy szubrawiec [JANUSZE]

Krążownik 170.199 ( -10.856 )
    Okręt wojenny 24.067 ( -933 )
    Niszczyciel 1.921 ( -79 )
    Pancernik 96.220 ( -3.780 )
    Lekki myśliwiec 1.045.414 ( -182.586 )
    Ciężki myśliwiec 143.162 ( -17.838 )

Obrońca GLUCHY

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    94.780.098 Metalu, 94.148.787 Kryształu i 147.720.012 Deuteru

Agresor stracił łącznie 2.540.063.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 16.677.344.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 7.693.381.500 metalu i 4.597.917.100 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 336.648.897 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 122912.99%%.

Olbrzymie ilości metalu i kryształu łączą się.
    Księżyc o powierzchni 8.366 km został uformowany.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    1.056.530.000 Metalu i 1.056.530.000 Kryształu
    1.636.206.100 Metalu i 476.853.900 Kryształu
    500.210.000 Metalu i 500.210.000 Kryształu
    700.100.000 Metalu i 700.100.000 Kryształu
    1.820.000.000 Metalu i 1.820.000.000 Kryształu
    1.913.975.400 Metalu i 0 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
    7.627.021.500 Metalu i 4.553.693.900 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 6.104.004.598
    Kryształ: 3.867.277.687
    Deuter: 6.019.012
    agresor zyskał łącznie 9.977.301.297 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -9.621.876.098
    Kryształ: -5.905.046.787
    Deuter: -1.487.070.012
    obrońca stracił łącznie 17.013.992.897 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.7

PS. KUPIĘ DEUTER!!!

Ba dum tssss!

Uni 21

Łącznie 78x w ST
    Na sumę ~146.561%
    Średnio ~1.879%/ST

ex-MODERATOR ST u20, u25, u26, u27, u41, u56.
    ex-MODERATOR DiD u12, u20, u56.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Rising ().

• Mialam sie nie wpisywac pod tym ST ale skoro mnie oznaczyles to jednak wklepie kilka slow.
    Dla Ciebie i Shava Graciochy bo ladnie wszystko zrobiliscie. Po pytaniu o raki i wielkim milczeniu jak zapytalam o cel mozna bylo sie spodziewac ze to ta flota miala pasc. Poka juz wie co mysle o jego postawie, tym co zrobil i czego nawet nie raczyl zrobic. Jeszcze SeeQu zalozyl kilka rzeczy jak i "ta" ktora wydawala sie wciaz obowiazywac przynajmniej graczy ze starego skladu wiec dla mnie nawet nie byloby stawiania miedzy mlot a kowadlo :) Jeszcz kilka zaskonczen bylo przy tym ST ale to juz nie wazne.
    Mam nadzieje ze Profesorek gry nie zakonczy i jeszcze poklika wiec jemu wielkie SzO!
    DAJ MI ZAPALNIK A WYSADZE CALY SWIAT
  • @Rising,@Shavorz przede wszystkim ogromne gratulacje akcji
    Przetapiajcie posłuży wam.

Co do samego starcia, wczoraj z pełną premedytacją wysłałem kolona
    Tak to mój "wielbłąd" na moje życzenie tym bardziej graty za wyczucie
    Co do wyczucia i przeczucia kolon miał lecieć w sumie z 3;155 ale jako że piwo było jeszcze pełne to surka i deu poszły transportem na 2;30 i jak widać to był błąd.

Co do Szalonego nie chcę się wypowiadać , wie co zrobił niech z tym żyje...
    Jakoś w locie nie widziałem starego składu @Kaviorek, @Sora, @Neferet
    a rece też szły z tego co widzę i tutaj bilans nie przeszkadzał?

śmiem twierdzić że nie było by lotu gdyby Poka nie dołączył.

Życzę wam wszystkim w soju aby wasz Pan i władca pograł z wami tak jak zrobił to dziś.
    PS.
    Wrócę jeszcze do SQ, Poka nie dorastasz mu do pięt
    potrafił mnie z soja wypieprzać i przyjmować za różne rzeczy ale przynajmniej grał honorowo
    Buddy to buddy
    a nie usunięcie z buddy i lot na tego gracza gdy śpi, pomijam nasz pakt o nie lataniu na siebie nawzajem
    przypomnij sobie jak powiedziałeś że bronisz hella i ze względu na pakt abym nie leciał ze SWAATEM

Odmówiłem im wtedy ze względu na pakt, i to nas różni są ludzie i są ludzie

Pozdrawiam duszki
    Szo będzie a poka będzie non stop budował satki.
  • No cóż... Nie znam się na tych wszystkich paktach, pakcikach i układach, więc jedyne czego pogratuluję, to procentu i zysku ;) Co do reszty się nie wypowiem, bo nie mam nic treściwego do powiedzenia :)

Profesorkowi oczywiście BSzO. Zawsze budził respekt na Uni w moim odczuciu i szkoda by było, by przez 1 złoma miało tego zabraknąć :)

Powodzenia obu stronom starcia :thumbsup:
    Coś o mnie o tu ^^

"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi."

Ex
  • Co było dane będzie odebrane... Nie pierwszy nie ostatni raz janusze jadą lewa strona... Bo tak łatwiej. Typowa gra Januszy tu sprzedac tam olac umowę... [ciach]
    Profesor szkoda wielka. Ale to nie koniec świata;) będzie git;D

Administrator Forum Toadie:
    Offtop
    8) Top 1 Solo Virgo 8)
    8) Top 4 Solo Virgo 8)
    8) Top 2 Acs Virgo 8)
    8) Top 3 Acs Virgo 8)
  • Hmm graki a obrońcy szo dla tego między innymi mimo wielu prób profesorek nie zdecydowalem się połączyć sojuszu mojego z twoim jak widzisz nie można nikomu ufać:D Dziś zlomneli ciebie a za jakis czas dwójka z tego skladu poleci na trzecia osobe z tego składu :D Będą się na wzajem... :D

SZo Profesorek :)
  • Gratulowałam rano, pogratuluję i teraz. Nie uważam, że złamałam pakt wysyłając recki. Pomogłam sojusznikowi teoretycznie nie szkodząc Tobie. Jednak mimo wszystko buddy usunąłeś i zaczęły się skany ;) Ale nie oceniam.

Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
    Seek and Destroy

• Bitwa wielka,floty robia wrazenie.
    Profesor sz/o
    naj­gorsi wro­gowie to ci dwu­lico­wi przyjaciele...
    nig­dy nie wiesz po czy­jej są stro­nie, czy można ich pro­sić o po­moc, cze­go się można po nich spodziewać i kiedy zos­ta­niesz zaatakowany.
    dla­tego pa­miętaj by uważać na­wet na blis­kich, którzy mogą oka­zać się fałszywi
    Profesor Ja i Ty mamy rozne zdania na rozne tematy ale jestesmy na swoj sposob honorwi-pozbieraj sie i graj dalej.
    You might say reality is the result of complex negotiations
    between the observer and the observed.
    But that is simply a point of view.
    Mógłbyś powiedzieć, że rzeczywistość to skomplikowana dysputa
    pomiędzy obserwatorem a obserwowanym.
    Ale to jest tak naprawdę, tylko punkt widzenia.

• NIK PIeknyDAriusz
  • Neferet napisał(a):

Gratulowałam rano, pogratuluję i teraz. Nie uważam, że złamałam pakt wysyłając recki. Pomogłam sojusznikowi teoretycznie nie szkodząc Tobie. Jednak mimo wszystko buddy usunąłeś i zaczęły się skany ;) Ale nie oceniam.
    Olu naturalnie że nie złamałaś , czy ja coś takiego twierdzę? NIE
    Lecz stwierdziłem że nie ma mniejszego czy większego znaczenia mając was w buddy
    i tak w każdej chwili podczas mojej nieobecności możecie usunąć i lecieć jak wasz wybitny szefu...,
    aż mnie dziwi fakt, znając was (tak myślałem), że poszliście w takim kierunku i nawet z reckami pomogliście...

Też nie oceniam nikogo indywidualnie po prostu podszedłem do tego jak do całości sojuszu (emocje)
    Szalony = Zerwany pakt z wszystkimi z terapii retro itd (On jest waszym szefem i on was reprezentuje na zewnątrz)
    Jeśli się z nim nie zgadzacie to nie widzę powodu abyście tam siedzieli
    więc dedukcja była prosta , popieracie akcję.
  • Powiem tak... Starcia muszę pogratulować bo robi wielkie wrażenie tak samo po jednej jak i po drugiej stronie. Nie mam zamiaru bić piany kto się pushuje, a kto nie bo wystarczająco się tego naczytałem w trakcie ostatnich 8 miesięcy mojego grania na różnych starciach tytanów z różnych uni i wiem że to tylko [ciach] jeszcze bardziej ;) Nie ma dowodów to nie ma przestępstwa i nie ma co się nad tym rozczulać (taka gra niestety). Iwan tobie pogratulowałem przed zamieszczeniem ST jak w soju mi wiara powiedziała i sprawdziłem w statach. Jeśli prawdą jest że ruszyłeś na buddy to sory, ale strasznie dildowe zachowanie według mnie. Co do Profesorka to SzO życzę :)

Pseudowulgaryzm
  • Przepraszam że sie wbijam w tę konwersację, ale tak się składa, że miałem przyjemność uczestniczyć kiedyś na VIRGO w "niższych rejestrach". Mimo że grałem tam krótko to dobrze wiem, że żeby układać się z Iwanem to trzeba było być Szalonym:). Ten gość sprzedałby swoją planete MATKE za dex i mam nadzieję że kiedyś to jego pseudo-imperium wyparuje jak spaliny z ... Poza tym gratuluje wam wszystkim profesjonalizmu i zaangażowania.
    Profesorku ufam że jeszcze się postawisz tym Januszom i każdym innym:)
  • Ktoś dopadł kogoś ot cały sens gry w OGame . Mam nadzieję że obrońca szybko się odbuduje i dojdzie do rewanżu
    W takich momentach zawsze przychodzą na myśl machloje i układy jakie mają miejsce w tej grze , nie przypadkiem ktoś również stworzył jej regulamin
    A ludzie no cóż zostaną ludźmi zdolnymi do kłamstw i przekrętów . Bez v obrazy Neferet ale teraz twoje tłumaczenia są zbędne
    Wszyscy którzy wzięli udział w tej akcji są tak samo winni , chociażby tylko ich zadaniem było użyczenie reków
    Obrońcy SzO , sojusz stoi murem za Tobą
    Pamiętaj

gdzie się zaczyna a gdzie kończy uczciwa gra ? Operator gry wstawia taki post
    Pytanie czym się chwali ? [ciach]

Proszę nie pisać posta pod postem. Od tego jest opcja edytowania poprzedniego posta. Double posty mogą być usuwane.

• Piękna akcja była ! :) Co do paktów, układów z osobami poza sojuszem to według mnie są bez sensu :x Sytuacja gdy ktoś skanuję i czai się na połowę kilku członków sojuszu a z inną jego częścią ma układ jest problematyczna :P Nie wiem jaki tam dokładnie Iwan miał pakt z Profesorkiem ale uważam że dobrze że poleciał sojusz zawsze powinien być na pierwszym miejscu zwłaszcza biorąc pod uwagę to że ostatnio liczba skanów od Profesorka baaaaaarrrdzooo się nasiliła :P była wręcz upierdliwa :D Co do samego lotu to lecieliśmy z Risingiem na remis, oczywiście z konkretnym zyskiem tak więc nawet jeśli Iwan by nie poleciał to i tak z floty obrońcy za wiele by nie zostało :p
    Mam nadzieję że Profesorek się odbuduje i będzie grał dalej z nami :P Z dnia na dzień ubywa aktywnych graczy na Virgo :( tak że SZO !
  • Shavorz napisał(a):

Piękna akcja była ! :) Co do paktów, układów z osobami poza sojuszem to według mnie są bez sensu :x Sytuacja gdy ktoś skanuję i czai się na połowę kilku członków sojuszu a z inną jego częścią ma układ jest problematyczna :P Nie wiem jaki tam dokładnie Iwan miał pakt z Profesorkiem ale uważam że dobrze że poleciał sojusz zawsze powinien być na pierwszym miejscu zwłaszcza biorąc pod uwagę to że ostatnio liczba skanów od Profesorka baaaaaarrrdzooo się nasiliła :P była wręcz upierdliwa :D Co do samego lotu to lecieliśmy z Risingiem na remis, oczywiście z konkretnym zyskiem tak więc nawet jeśli Iwan by nie poleciał to i tak z floty obrońcy za wiele by nie zostało :P
    Mam nadzieję że Profesorek się odbuduje i będzie grał dalej z nami :P Z dnia na dzień ubywa aktywnych graczy na Virgo :( tak że SZO !

No wreszcie konkretny wpis :)
    Graty raz jeszcze, potwierdzasz tylko moje liczenie
    remis z waszym zyskiem , tyle że gdyby nie to że leci Poka
    w ruch poszło by zebrane AM i już tak kolorowo by nie było.
    Dlatego wiedząc kto jest dosyć blisko 2;30 wiedziałem że was dwóch może polecieć floty znałem więc problemów z obroną raczej by nie było zaznaczam raczej.
    Niestety spotkało mnie pełne zaskoczenie, zresztą mało pozytywne i złom stał się faktem :)
    Pozdrawiam raz jeszcze
  • Wracam po urlopie do domu czytam i nie wierze w to co tu jest napisane 8o
    Chyba cie bardzo zabolał ten podwinięty cel.Ty nie puszczałeś pilota?a w tym starciu zrobiłeś ten sam błąd....też go nie puszczałes?Piszesz że wystawiłem wam Profesorka?Przepraszam w takim razie sojusznika za to że pojechałem z rodziną na urlop:(Jest mi bardzo przykro z tego powodu.Co do zachowania Iwana....[ciach] i tyle mam do powiedzenia.Mimo wszystko Gratuluje starcia i powodzenia dalej.

Wulgaryzm
  • Luther napisał(a):

Wracam po urlopie do domu czytam i nie wierze w to co tu jest napisane 8o
    Chyba cie bardzo zabolał ten podwinięty cel.Ty nie puszczałeś pilota?a w tym starciu zrobiłeś ten sam błąd....też go nie puszczałes?Piszesz że wystawiłem wam Profesorka?Przepraszam w takim razie sojusznika za to że pojechałem z rodziną na urlop:(Jest mi bardzo przykro z tego powodu.Co do zachowania Iwana....[ciach] i tyle mam do powiedzenia.Mimo wszystko Gratuluje starcia i powodzenia dalej.

Widzę, że urlop Ci nie posłużył, bo wszystko bierzesz do siebie :) To ironia w stosunku do opisu Twojego ST na lukaszhofie, myślałem, że kto jak kto ale Ty to zrozumiesz ;) Tak trudno uwierzyć, że można poprosić sojusznika o puszczenie pilota? W tym starciu błędu nie popełniłem, czas ataku był dokładnie taki jak chciałem, a Twój urlop po prostu umożliwił wykonanie akcji w takiej postaci. Tyle w tym temacie.

Pozdrawiam, Rising

Uni 21

Łącznie 78x w ST
    Na sumę ~146.561%
    Średnio ~1.879%/ST

ex-MODERATOR ST u20, u25, u26, u27, u41, u56.
    ex-MODERATOR DiD u12, u20, u56.
  • Koniec Tematu gramy dalej i życze wszystkim by robili to uczciwie.Bo nic w tej grze nie robi wiecej dobrego niż zdrowa czysta rywalizacja.Bez tego tego uni juz nie bedzie.Ale moje zdanie jest takie że jak nie wiesz czy dotrzymasz danego słowa to poprostu nie zawieraj paktów.Bo to już świadczy o człowieku w realu.Pozdrawiam
  • @Luther nie ma co bić piany. Tego słynnego pilota puściłem JA. Rising miał problemy z netem i poprosił o pilota na 0 lub +1. Weszło na +1, stwierdziliśmy że nikt nie będzie próbował ustawić się na 0 i to cała historia, potem gadaliśmy o pierdołach aż Ty ustawiłeś na 0. Gdybym wtedy puścił rece przez galę zaraz po tym fakcie (chciałem to zrobić ale stwierdziłem że nie ma sensu bo Twoje na pewno już lecą) to dopiero by była ciekawa historia - Rising ściągnął moona i poleciał na +1, Luther na 0 a Kaviorek zajumał wszystkim złom :D
    Co do notorycznych oskarżeń o push to też bez sensu, latamy aktywnie i psujemy krew innym więc non stop są na nas zgłoszenia do supportu - sprawdzają nas co chwilę i żaden z nas bana nie dostał i nie dostanie bo gramy uczciwie ( pewnie zaraz usłyszymy o starym koncie Risinga które dostało bana, nie będę się rozpisywał o co tam chodziło bo to nie moje konto ale zapewniam Was że nie ma to nic wspólnego z żadnym puschem, historia jest komiczna ale to jak będzie chciał opisać Rising to to zrobi) Pozdrawiam