Nie ma co piękne starcie, fajnie ze się wam chce takie akcje robić. Przetapiajcie wszyscy i oby więcej takich spontanow.
TOP 2 ACS zygunia [KOMORNIC] & Andre [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Pener [KOMORNIC] - Caterpillar - 113047.92%
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Perełka poprostu. Biały kruk w śród łowcow %
Ogromne gratulacje dla calej ekipy złomujacej za pomysł, wykonanie i zgranie Wiele radosci dodaje fakt, ze zdjeliscie forumowego trola i puschera w grze. Miejmy nadzieje, ze znudzi mu sie ogame i poziom forum znacznie zostanie podniesiony.
Zyczę wam kolejnych takich fajnych akcji. Gratuluje!!!
pozdro.Kromak[P N]&CelestialGeneral[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Van[P N]vs.obserwator[BOSS]~1855466.62%
kruchy[P N]&Kromak[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Andre[P N]vs.Bociek(wojtekreal)[3 X]~2407655.4%
ancymon[P N]&Kromak[P N]&Andre[P N]&Hamer[P N]&Lzk kupie dex[PZWP]vs.Mili[3 X]~369787.52%
Selene[P N]&Andre[DoF]&Kromak[P N]vs.wilku[MISIE]~102650.3%
Mallory[DoF]&Warka[COMA]&fnk[P N]&Kromak[P N]vs.dziob[3 X]~98143.53% -
Starcie robi niezłe wrażenie, Więc i pogratulować wypada a naprawdę jest czego padła jedna z większych flot na uni
Gratulację
SzO dla obrońcyWOLF NOCNI ŁOWCY -
Ułała, minęło zaledwie 8 miesięcy, a floty już tak urosły ??
Zaglądam tutaj raz na miesiąc i pomyśleć, że akurat czekało na mnie, cieplutkie danie główne... Gratulacje dla agresorów za naprawdę piękną akcje, gdyż ich liczba stale spada i ostatecznie ginie w gąszczu bfs'ów. Nigdy nie rozumiałem tej napiętej relacji panciorek vs. komornicy ( jak nie reszta uni), ale jeżeli prowadzi się taką politykę, to później tak się kończy. Swoją drogą, który już to raz panciorek w reckach Komorników ?
Pozdrowienia z emeryturki dla COMY i całego u68
PS: Szkoda czasu na gry z systemem 24/7. Jak zwykle zapraszam do World of Warships do klanu COMA ( bez budzika; bez fs'ów; bez stresu, że nie odebrałem fs'a = cudo + gram kiedy mam czas )Post był edytowany 5 razy, ostatnio przez Kippei ().
-
Człowiek sobie pojedzie 2 dni na ryby a tu takie kwiatki, chyba najbardziej zależało Komornikom żeby tego delkweta pacnąć, a że wiedzą że niektórzy u nas pomogą
Mam nadzieję że wraz z tym ST - liczba postów pana larwy spadnie / podobnie jak te statki ,
Agresorom gratulacje
“Beware the quiet man...
For while others speak, he watched. And while others act, he plans.
And when they finally rest… he strikes.”
W jedności siła PN
-
Wielkie gratulacje dla całego składu. Starcie bardzo ładne i zyskowne Zygunia idziesz jak burza i flota znacznie urosła.
Co do obrońcy to nic mu nie życzę bo nie zasłużył. W pewnym temacie pokasowano posta, w którym pisałem, że dostanie gonga i spadnie w statach za mnie i Wisiora. No i słowo stało się rzeczywistością...chyba wróżem zostanę xDNiektóre rzeczy się nie zmieniają, inne ulegają zmianom. -
Jak rzadko się wpisuję to tu nie przejdę obojętnie.
Piękna akcja, nicki nic a nic mnie nie dziwią
Wyobrażam sobie Wasz poziom satysfakcji po tym pacnięciu. Zwłaszcza Zyguni patrząc przez pryzmat historii
SZO wypada życzyć, choć pewnie to jeden z najbardziej satysfakcjonujących ST na uni.
Bardzo, ale to bardzo ciekawi mnie tylko kwestia ile kont się złożyło na tą flotę.
I prawie równie, po co taka flota bez recków -
-
Zacny % z tej floty wyszedł ...
Gratki dla Atakujących, a dla Obrońcy... -
Wstydem jest grać w tę grę i nie pogratulować takiego Starcia, bardzo, bardzo ładne aż ręce same rwą się do oklasków Brawo toż to kwintesencja tej gry
Obrońcy nie znam lecz SzO pożyczę
Imperare sibi maximum imperium est
ST#262 NEKKAR ON
ST#2 WASSAT- OFF
ST#87 Uni69 - OFF
ST#67Fenrir - OFF
ST#3 Dorado - ON
ST łącznie - 421 -
Dziękuję za akcję, uczestnictwo w niej to była sama przyjemność, wszystko poszło jak należy, oby więcej takich akcji .
Obrońcy no cóż - szo. -
Wzorowo przeprowadzona akcja
Gratulacje dla wszystkich biorących w niej udział. Aż prosi się o więcej!
Zysk niesamowity, nawet po podziale jest co przetapiać, więc nowe latajki będą.
Obrońcy odbudowy, jeśli planuje takową. -
Przed SAD próbowaliśmy już raz, ale wtedy trochę niedopracowane to było.
Tym razem wszystko zapięte do samego końca.
Dziękuje za zaproszenie i możliwość wzięcia udziału w tym RW.
W końcu ktoś mnie zaprosił do ACS
Mam nadzieje, że jeszcze nie raz uda się zorganizować coś fajnego.
Przetapiajmy -
Graty zgranej ekipie za zezlomowanie najwiekszego trola tego uni !!! Wisialo to juz od dluzszego czasu w powietrzu, i ciesze sie, ze wreszcie trafiliscie w to okienko, kiedy panciorek nie zapial upa. Swoja droga dziwi mnie, ze pod wlasna porazka nie potrafi sie wpisac, a do tej pory taki wyszczekany byl.
Przy takim Waszym zgraniu, ciekawy jestem kto bedzie nastepny???
Organizacja i wykonanie pierwsza klasa!!! -
Ha ha ha top 2 ACS
Miło widzieć tę flotę i panciotka w reckach. Wszyscy wiedzą jak odbyła się jej budowa, wszyscy wiedzą też jak grał i jaki wyszczekany był obrońca. Starcie cieszy tym bardziej że prowodyrami i organizatorami byli KOMORNICY co oczywiście nie umniejsza chwały pozostałym uczestnikom lotu
Obrońca po starciu pogratulował i zadeklarował że kończy grę-oby tego dotrzymał, ale wypadałoby żeby też się tu wypowiedział. -
Piękne Starcie wyszło i % Spoooory
Ładnie zaplanowane i wykończone należą się szczere gratulacje !!!
Oczywiście życzę wam częstszych takich akcji bo dobrze się ogląda takie kolorowanki gdzie jednak pracy trzeba było trochę włożyć a nie zwykły BFS !I znowu wyszło tak, że chyba smutno pisze
Cyce, cyce, cyce, zwróć uwagę na muzykę
I nagle nie pasuje tu, bo nie chcę błyszczeć
Gubisz brokat, przypnij tornister
Nie będę grał jak wszyscy, to żenada
To był rap, nie ...... maskarada
Mam 40 lat, jestem mężczyną
Nowy hip-hop to PluszowyCzlowiek z blizną
Sokół- "Pluszowy" -
-
Gratulacje ladnie to wyglada, no i jednego Trolla mniej
topcie we flote! -
Cześć.
Na początek chciałem pogratulować Atakującym bo naprawdę fajnie Wam wyszło.
Moja przygoda z grą dobiegła końca dlatego z tego miejsca chciałem przeprosić wszystkich, którym wyrządziłem przykrość swoimi wpisami tutaj na forum oraz w grze. Szczere PRZEPRASZAM.
Fakt jest taki, że za dużo czasu poświęcałem na forum, a za mało w grze.
Niestety takie są koleje losu, Atakujący już bodajże 3 raz mnie trafili i już 4 razu nie będzie bo to KONIEC mojej przygody z tą grą.
Pamiętam moje początki i wspinanie się w statystykach na różnych kontach, moje sojusze i ludzi których poznałem. DZIĘKUJĘ, ŻE MOGŁEM WAS POZNAĆ I SPĘDZIĆ Z WAMI KAWAŁ CZASU. Dziękuję Także Komornikom za mobilizację mnie do GRY i Przepraszam Was za moje obraźliwe wpisy (przepraszam Cię Zygunia !! ).
Zawsze chciałem grać w sojuszu, który "lata" i właśnie taki sojusz, a bardziej koalicja PN i Komornik mnie poskładali. Moim marzeniem było grać w takim sojuszu lub w takiej koalicji. Zazdroszczę Wam tego, że potraficie tak fajnie grać i mobilizować siebie do tego, aby wykręcić fajny procent !! Szczere gratulacje !!!
Raz jeszcze Dziękuję Wszystkim Wam i powodzenia w grze i w życiu prywatnym
Pozdrawiam Panciorek !!!! -
hmm zaskasujace na koniec pozegnanie. szkoda ze wzesniej nie trzymales takiego poziomu na forum. w kazdym razie po tym wpisie zycze wszystkiego dobrego i powodzenia w realu.
pozdrawiam.Kromak[P N]&CelestialGeneral[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Van[P N]vs.obserwator[BOSS]~1855466.62%
kruchy[P N]&Kromak[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Andre[P N]vs.Bociek(wojtekreal)[3 X]~2407655.4%
ancymon[P N]&Kromak[P N]&Andre[P N]&Hamer[P N]&Lzk kupie dex[PZWP]vs.Mili[3 X]~369787.52%
Selene[P N]&Andre[DoF]&Kromak[P N]vs.wilku[MISIE]~102650.3%
Mallory[DoF]&Warka[COMA]&fnk[P N]&Kromak[P N]vs.dziob[3 X]~98143.53% -
Caterpillar napisał(a):
Cześć.
Na początek chciałem pogratulować Atakującym bo naprawdę fajnie Wam wyszło.
Moja przygoda z grą dobiegła końca dlatego z tego miejsca chciałem przeprosić wszystkich, którym wyrządziłem przykrość swoimi wpisami tutaj na forum oraz w grze. Szczere PRZEPRASZAM.
Fakt jest taki, że za dużo czasu poświęcałem na forum, a za mało w grze.
Niestety takie są koleje losu, Atakujący już bodajże 3 raz mnie trafili i już 4 razu nie będzie bo to KONIEC mojej przygody z tą grą.
Pamiętam moje początki i wspinanie się w statystykach na różnych kontach, moje sojusze i ludzi których poznałem. DZIĘKUJĘ, ŻE MOGŁEM WAS POZNAĆ I SPĘDZIĆ Z WAMI KAWAŁ CZASU. Dziękuję Także Komornikom za mobilizację mnie do GRY i Przepraszam Was za moje obraźliwe wpisy (przepraszam Cię Zygunia !! ).
Zawsze chciałem grać w sojuszu, który "lata" i właśnie taki sojusz, a bardziej koalicja PN i Komornik mnie poskładali. Moim marzeniem było grać w takim sojuszu lub w takiej koalicji. Zazdroszczę Wam tego, że potraficie tak fajnie grać i mobilizować siebie do tego, aby wykręcić fajny procent !! Szczere gratulacje !!!
Raz jeszcze Dziękuję Wszystkim Wam i powodzenia w grze i w życiu prywatnym
Pozdrawiam Panciorek !!!!
Szacunek za szczerość powodzenia w realu .
Szkoda ze kończysz bo widzę coraz mniej aktywnych graczy na uni -
no no klasa starcie kunszt niczym za starych czasów 1 klasa i można by się tak rozpływać godzinami
owocnego przetopu życzę a koledzę odbudowy bo zaplecze jestPlay For Fun! Not For Top!
Walczymy dla złota nie dla idei. Piraci uni12-->67 -
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 4
4 gości