Nowe Draco

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Truck driver napisał(a):

ackra napisał(a):

Albo zniechęcą tych co grają bez urlopów. Na Wasacie z tego powodu zrezygnowałem z gry, Draco jest ostatnim moim uni i też zrezygnuję jeśli eko będzie podniesione.
    @ackra to, ze Ty zrezygnujesz z gry to nie znaczy, ze zrezygnuja ze zmiany parametrow.
    Wiem, że nie zrezygnują ze zmiany parametrów, na Wasacie też nowe parametry weszły w życie, odpisałem jedynie Rudej, że niekoniecznie zwiększy to liczbę aktywnych graczy, może być wręcz przeciwnie, bo niewykluczone że nie tylko ja zrezygnuję z gry.
  • ackra napisał(a):

Wiem, że nie zrezygnują ze zmiany parametrów, na Wasacie też nowe parametry weszły w życie, odpisałem jedynie Rudej, że niekoniecznie zwiększy to liczbę aktywnych graczy, może być wręcz przeciwnie, bo niewykluczone że nie tylko ja zrezygnuję z gry.
    Tu sie zgodze. Ja na pewno nie wroce z urlopu na dluzej jak bedzie wieksze eko, mimo proponowanego spalania 0.5. Kilku marnych grajkow na uni krzyknelo na forum, ze chca wiekszego wydobycia, chwila moment i juz ankieta. A pomysl rzucil multikanciarz siedzacy na urlopie i chelpiacy sie co to nie on. Rzygac sie chce patrzac na to co sie dzieje.

Specjalnie zaglosowalem na x7 eko i 0.5 deu aby tylko popatrzec jak poradza sobie ci co tak najwiecej byli za tym by nasze stare draco zrownac do poziomu innych uniwersow. Szkoda, ze jeszcze floty nie dalo sie podniesc na x4 chociaz to wtedy by byla jazda dopiero Miejmy nadzieje, ze ozywi to nieco serwer chociaz szczerze w to watpie.
    Przynajmniej jak dostaniesz złoma to będziesz szybko odbudowany :P ja patrzę w taki sposób bo tak to trwa to latami. I dobrze zaglosowales jak nie kłamiesz :D
  • Juventus napisał(a):

Przynajmniej jak dostaniesz złoma to będziesz szybko odbudowany ja patrzę w taki sposób bo tak to trwa to latami. I dobrze zaglosowales jak nie kłamiesz
    Zmieniles nick? Czyzby za duzo ludzi juz Cie kojarzylo z chemikiem? :D ja stracilem wiecej sury w zlomach niz Twoje konto jest warte wiec mozesz sobie dyskutowac a mnie i tak to nie ruszy :P swoje na uni przeszedlem a to czy wroce do gry na dawnym "poziomie" to sie jeszcze okaze :)
  • Nie mniej jednak trzeba też wziąć pod uwagę, że nawet przy ufach parametry uni mogą ulec zmianie. Co pokazały poprzednie UF.
    Tak więc, nie wiem dlaczego samo eco jest niektórych aż tak rygorystyczną zmianą. Mnie na pewno zadowolą szybsze badania i szybsze stawianie budynków. Bo z niektórymi powiedzmy sobie szczerze trwa to wieki. ;) Spalanie why not? Skoro inni przepalają mniej, dlaczego ja mam tracić :P czasy dawnego ogame już odeszły do historii i trzeba jakoś się ratować. ;)

[13:51] <+Mati> Wladza dla moderatorow, precz z GO!

:xfa: Rekrutacja MOD :xfa:

ackra napisał(a):

Tu sie zgodze. Ja na pewno nie wroce z urlopu na dluzej jak bedzie wieksze eko, mimo proponowanego spalania 0.5. Kilku marnych grajkow na uni krzyknelo na forum, ze chca wiekszego wydobycia, chwila moment i juz ankieta. A pomysl rzucil multikanciarz siedzacy na urlopie i chelpiacy sie co to nie on. Rzygac sie chce patrzac na to co sie dzieje.
    Witam
    Może i kilku marnych grajków zgłosiło akces zwiększenia wydobycia ,ale głosować będzie miało szansę całe unii .Jakoś na innych uniach nie zauważyłem tragedii po podniesieniu ekonomii na x7

Pozdrawiam ja

Mirmir napisał(a):

Może i kilku marnych grajków zgłosiło akces zwiększenia wydobycia ,ale głosować będzie miało szansę całe unii .
    Fajnie, ze zauwazyles "cale uni" ale nie widzisz ilu graczy dziennie loguje sie do gry z tych ponad 2k kont na uni. Ja zaglosowalem, zeby bylo dobrze tym co chcieli zmian wiec zycze powodzenia.
    Kluczowe w mojej wypowiedzi jest tu sformułowanie -będzie miało szanse-ile osób z tej szansy skorzysta to już nie mój problem .Na prawie wszystkich uniach gra tylko garstka osób i nie jest to żadna nowość ani powód żeby nie wprowadzać zmian , skoro uniwersa są nadal aktywne i gra na nich pewna grupka osób.Właśnie ta grupka zdecyduje większością głosów jak chce grać dalej ,tak jak na innych uniwersach i tak jak tam gra będzie się toczyć dalej.
    Pozdrawiam ja:)

Czyli skoro zaglosowalem na x7 i 0.5 deu to bede jednym z tej garstki "aktywnych" ktorzy chca zmian. Mimo tego, ze tym bardziej nie zamierzam schodzic na dluzej z urlopu jesli te zmiany wejda w zycie. Coz, mozna gdybac w nieskonczonosc. Odrobina cierpliwosci i poznamy wyniki ankiety.
    Napisałem -Właśnie ta grupka zdecyduje większością głosów jak chce grać dalej- nie ma tu nigdzie mowy o aktywnych chcących zmian tylko o aktywnych decydujących jak chcą grać dalej.Może być tak , że większość zagłosuje że nie chce zmian.To,że głosujesz na TAK i z tym się nie zgadzasz to Twój problem.
  • Mirmir napisał(a):

To,że głosujesz na TAK i z tym się nie zgadzasz to Twój problem.
    Nie czytasz ze zrozumieniem. Pisalem, ze zaglosowalem by pomoc aby weszly te zmiany o jakich mowa. Ja problemu z tym nie mam. I tak siedze na urlopie i nie planuje narazie szybkiego powrotu. Chcecie zmian i ma to niby pomoc w ozywieniu uni wiec niech beda te zmiany. Wyrazilem tylko swoja opinie, ze ciemno to widze by te zmiany przyniosly oczekiwany skutek.

Mirmir napisał(a):

To,że głosujesz na TAK i z tym się nie zgadzasz to Twój problem.
    Nie czytasz ze zrozumieniem. Pisalem, ze zaglosowalem by pomoc aby weszly te zmiany o jakich mowa. Ja problemu z tym nie mam. I tak siedze na urlopie i nie planuje narazie szybkiego powrotu. Chcecie zmian i ma to niby pomoc w ozywieniu uni wiec niech beda te zmiany. Wyrazilem tylko swoja opinie, ze ciemno to widze by te zmiany przyniosly oczekiwany skutek.
    Czytam ze zrozumieniem ,tylko ja odnoszę się do Twojego ostatniego postu ,z którego jasno wynika że głosujesz na TAK ale się z tym nie zgadzasz
    cyt
    bede jednym z tej garstki "aktywnych" ktorzy chca zmian. Mimo tego, ze tym bardziej nie zamierzam schodzic na dluzej z urlopu jesli te zmiany wejda w zycie
    Czego tu nie rozumieć wszystko jest jasne,to jest Twoja ostatnia wypowiedź i do niej się odnosiłem,choć wcześniejsze są w podobnym tonie.
    To że głosujesz na TAK dla dobra ogółu mimo że z tym się nie zgadzasz to już inna wypowiedź i chwała Ci za to ,choć nikt nie powiedział że to ja mam rację i większość będzie głosowała na NIE.
  • Mirmir napisał(a):

Czytam ze zrozumieniem ,tylko ja odnoszę się do Twojego ostatniego postu ,z którego jasno wynika że głosujesz na TAK ale się z tym nie zgadzasz
    cyt
    bede jednym z tej garstki "aktywnych" ktorzy chca zmian. Mimo tego, ze tym bardziej nie zamierzam schodzic na dluzej z urlopu jesli te zmiany wejda w zycie
    Czego tu nie rozumieć wszystko jest jasne,to jest Twoja ostatnia wypowiedź i do niej się odnosiłem,choć wcześniejsze są w podobnym tonie.
    To że głosujesz na TAK dla dobra ogółu mimo że z tym się nie zgadzasz to już inna wypowiedź i chwała Ci za to ,choć nikt nie powiedział że to ja mam rację i większość będzie głosowała na NIE.
    Odnoszac sie do ogolu i sedna tematu poczekajmy na wyniki ankiety i zobaczymy jaki bedzie koncowy rezultat i kto mial racje ;) teraz mozemy sie bezsensownie przepychac bez konca a i tak nie dojdziemy do porozumienia.