Na Draco przydało by się także podniesienie eko do co najmniej X7, aczkolwiek zasługuje to uni z racji na wspaniałych i legendarnych graczy na wyjątek jako z pierwszych, więc proponuję X10 i tak TOPki nie dogodnie a tak by się fajnie, lepiej grało

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Przeciez miales konczyc gre na draco a poza tym i tak jestes tylko urlopujacym pomocnikiem by mnie ubic wiec nie wiem po co Ci te zmiany?Kuciapa napisał(a):
Na Draco przydało by się także podniesienie eko do co najmniej X7, aczkolwiek zasługuje to uni z racji na wspaniałych i legendarnych graczy na wyjątek jako z pierwszych, więc proponuję X10 i tak TOPki nie dogodnie a tak by się fajnie, lepiej grało
Truck driver napisał(a):
Przeciez miales konczyc gre na draco a poza tym i tak jestes tylko urlopujacym pomocnikiem by mnie ubic wiec nie wiem po co Ci te zmiany?
Pisze jak jest. Logujesz sie do gry przez lobby i widac ilu graczy jest w tygodniu online. Zapominacie, ze podniesienie eko bedzie dla wszystkich a nie tylko dla tych co tego chca i bedzie to samo lub podobnie co na uni68. Pisales, ze Hogan Cie rakietuje. Przy x2 wydobycia im wiekszy bunkier do zrakietowania tym mniejsza oplacalnosc takiej zabawy a przy x7 wydobycia juz bunkra mocnego nie zrobisz chyba, ze kupisz sure u handlarza i przeklikasz bunkier za anty to moze wtedy Ci sie uda powstrzymac Hogana przed rakietowaniem w co watpie biorac pod uwage jego stado gesiKuciapa napisał(a):
Zamiast popierać to krytykuje... Szkoda cię opisywac
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Truck driver ().
Ruda napisał(a):
Nawet jeżeli jest mało graczy, a chcą zmian nie należy im tej drogi zamykać. Kto wie, zmiany może zachęcą do powrotu niektórych.
Truck driver napisał(a):
@Mirmir niby komu maja podniesc to eko z x2 na x7? 20 graczom? Na uni jest 2400 kont a aktywnych graczy max 20-30 wiec zastanowcie sie jaki to sens. Draco to pustynia i podniesienie eko nic nie zmieni.
Mirmir napisał(a):
Drażni mnie tylko jedno ,że to co tu się budowało w parę ładnych lat inni dogonią w trymiga bo u nas zostaje x2 a oni dostali x7,chociaż może i to lepiej,będzie co łączyć.
john malkowitz007 napisał(a):
Truck driver
Kto na unii 68 jest niezadowolony z nowej konfiguracji ?
Pajacujesz to Ty a nie ja. Nie jestem cyrkowcem tylko kierowcaKuciapa napisał(a):
Truck driver to cyrkowiec i on tak się wypowiada żeby przeciwko mnie być. Lepiej napij się denaturatu to ci przejdzie pajacarstwo. Niech hogan robi co chce... Ale na wszystkich uni prawie już jest eko X7 to dlaczego Draco ma być pominięte
Ruda napisał(a):
Nawet jeżeli jest mało graczy, a chcą zmian nie należy im tej drogi zamykać. Kto wie, zmiany może zachęcą do powrotu niektórych.![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ackra ().
ackra napisał(a):
Albo zniechęcą tych co grają bez urlopów. Na Wasacie z tego powodu zrezygnowałem z gry, Draco jest ostatnim moim uni i też zrezygnuję jeśli eko będzie podniesione.Ruda napisał(a):
Nawet jeżeli jest mało graczy, a chcą zmian nie należy im tej drogi zamykać. Kto wie, zmiany może zachęcą do powrotu niektórych.![]()
ackra napisał(a):
Albo zniechęcą tych co grają bez urlopów. Na Wasacie z tego powodu zrezygnowałem z gry, Draco jest ostatnim moim uni i też zrezygnuję jeśli eko będzie podniesione.
Ciniminis napisał(a):
A takie pytanko w razie zmiany na eko x7. Czy zostaną dodane jakieś dodatkowe pola? Bo już na starcie trzeba będzie podnieść magazyny o jakies 10-15 poziomów (łącznie) żeby przetrzymać "dzienny utarg" że o polach na nowe kopalnie nie wspomne
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Truck driver ().
2 gości