Witam. W Ogame na Uni 68 już nieco gram. Od mniej więcej tygodnia mam problem z graczem Bankier (8 gala). Kolo niszczy mi obrone tylko po to by ją zniszczyć. Surki na planecie nie mam. Czy Wy tez macie kłopoty z takimi WSZAMI (bo inaczej nazwać się tego nie da). Zapraszam do dyskusji
Czy Wy też macie kłopot?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
zbuduj antyrakiety.Bla, bla, bla, bla
-
Za malo danych
Niszczy obrone RMP czy flota ???"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM" -
pit
Antyrakiety są budowane. I uzupełniane. Kolo atakuje dalej. Pierwszy atak to było coś koło 500 rakiet w planetę gdzie było koło 10k surki. Więc nieopłacalne. I tak jest codziennie. Uderza by uderzać a nie zarabiać.
John Malkowitz007 Rakietuje. I nie mam pomysłu jak sobie z Wszą dać radę. Rozwój stoi. Bo mam Wesz. Floty nie mam. Inwestuje w GS by polatać po nieaktywnych bunkrach. -
@samuraj226 policz zasieg jego rakiet i przenies planete/planety tam gdzie Cie nie dosiegnie. Naped impulsowy np. na 17 poziomie ma zasieg 84 ukladow.
-
Wtedy truteń przenosi jedną kolonie i jest jeszcze większy zoonk
Przypilnuj go, zniszcz obronę i profilaktycznie co 24h gaś światło na planetach. Wiele to nie pomoże, znając życie ma "sponsora" i robi to z nudówKardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę
Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę -
samuraj226
Po prostu nie buduj obrony , nie bedzie mial co niszczyc
@ Truck driver
Znowu zachecasz do gry za AM , wiesz ile kosztuje relokacja ???"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM" -
john malkowitz007 napisał(a):
Po prostu nie buduj obrony , nie bedzie mial co niszczyc
@ Truck driver
Znowu zachecasz do gry za AM , wiesz ile kosztuje relokacja ???
Wiem ile kosztuje relokacja, wiele razy sie przenosilem uciekajac przed obecnym top 1 draco. Mialem taki sam problem co @samuraj226 i kilka relokacji wystarczylo by miec spokoj.
schweppes65 napisał(a):
Wtedy truteń przenosi jedną kolonie i jest jeszcze większy zoonk
-
@ Truck driver
Dobrze radzisz
Najlepiej tak jak ty wlaczyc Urlop , bo nie masz czasu na gre , ale na siedzenie godzinami na Forum i nabijanie postow ,wcinajac sie we wszystkie mozliwe tematy to masz czas
Ps
samuraj 226
Prosze o kontakt na priva"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM"
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-