Witam. W Ogame na Uni 68 już nieco gram. Od mniej więcej tygodnia mam problem z graczem Bankier (8 gala). Kolo niszczy mi obrone tylko po to by ją zniszczyć. Surki na planecie nie mam. Czy Wy tez macie kłopoty z takimi WSZAMI (bo inaczej nazwać się tego nie da). Zapraszam do dyskusji
Czy Wy też macie kłopot?
-
-
zbuduj antyrakiety.Bla, bla, bla, bla
-
Za malo danych
Niszczy obrone RMP czy flota ???"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM" -
pit
Antyrakiety są budowane. I uzupełniane. Kolo atakuje dalej. Pierwszy atak to było coś koło 500 rakiet w planetę gdzie było koło 10k surki. Więc nieopłacalne. I tak jest codziennie. Uderza by uderzać a nie zarabiać.
John Malkowitz007 Rakietuje. I nie mam pomysłu jak sobie z Wszą dać radę. Rozwój stoi. Bo mam Wesz. Floty nie mam. Inwestuje w GS by polatać po nieaktywnych bunkrach. -
@samuraj226 policz zasieg jego rakiet i przenies planete/planety tam gdzie Cie nie dosiegnie. Naped impulsowy np. na 17 poziomie ma zasieg 84 ukladow.
-
Wtedy truteń przenosi jedną kolonie i jest jeszcze większy zoonk
Przypilnuj go, zniszcz obronę i profilaktycznie co 24h gaś światło na planetach. Wiele to nie pomoże, znając życie ma "sponsora" i robi to z nudówKardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę
Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę -
samuraj226
Po prostu nie buduj obrony , nie bedzie mial co niszczyc
@ Truck driver
Znowu zachecasz do gry za AM , wiesz ile kosztuje relokacja ???"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM" -
john malkowitz007 napisał(a):
Po prostu nie buduj obrony , nie bedzie mial co niszczyc
@ Truck driver
Znowu zachecasz do gry za AM , wiesz ile kosztuje relokacja ???
Wiem ile kosztuje relokacja, wiele razy sie przenosilem uciekajac przed obecnym top 1 draco. Mialem taki sam problem co @samuraj226 i kilka relokacji wystarczylo by miec spokoj.
schweppes65 napisał(a):
Wtedy truteń przenosi jedną kolonie i jest jeszcze większy zoonk
-
@ Truck driver
Dobrze radzisz
Najlepiej tak jak ty wlaczyc Urlop , bo nie masz czasu na gre , ale na siedzenie godzinami na Forum i nabijanie postow ,wcinajac sie we wszystkie mozliwe tematy to masz czas
Ps
samuraj 226
Prosze o kontakt na priva"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM"
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-