Top 2 SOLO: Robercik [T-S] vs. Kulfix [Horda] ~ 939.75%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Top 2 SOLO: Robercik [T-S] vs. Kulfix [Horda] ~ 939.75%

Historia Rw dosyć ciekawa, po 22 nadszedł czas na skanowanie :) aktywka na moonie, flota stoi, na pozostałych cisza i minutki.. Latajki poderwane, recki wystrzelone wiec na spokojnie czekam :juzpotobie: Z kontem w trakcie lotu działy się różne ciekawe rzeczy, wpierw przeciwnik wyskoczył z banem, później zapaliły się aktywki na większości planet. Pierwsza myśl: zalogował i trzeba zawrócić.. Lecz flota jak stała tak stała, żadnej wiadomości.. Chyba ktoś także miał na niego ochotę, chcąc mnie odstraszyć prawie mu się udało :) Z racji ze paliwko już i tak spalone, stwierdziłem, ze opóźnię i dolecę do końca :bicz: i tak oto powstało to ST, niestety brakło trochę recków, żeby wyzbierać wszystko do końca:) Reszta zebrana prze domyślam się kogo, niech wyjdzie mu to a zdrowie :juzpotobie:

Pozdrowienia Dla Sojusz The Swarm, @Asmo, @nezqul, whismaster - nie mam nicku z forum, @Norbi2724, @>>pajda<<, @Neferet, @Duza Mrowka - fajnie ze wróciłeś :D, @Serduszko i całą resztę której nie wymieniłem!

Oczywiście nutka do posłuchania:

Oraz cały powód owego zamieszania:

Dnia 28-06-2018 --.--.-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Robercik [T-S]

Mały transporter 4.280
    Lekki myśliwiec 10.979
    Ciężki myśliwiec 2
    Krążownik 937
    Okręt wojenny 1.957
    Pancernik 250
    Sonda szpiegowska 10

Obrońca Kulfix [Horda]

Mały transporter 552
    Duży transporter 253
    Lekki myśliwiec 2.363
    Ciężki myśliwiec 1
    Krążownik 1.257
    Okręt wojenny 699
    Recykler 834
    Sonda szpiegowska 4.383
    Niszczyciel 98
    Pancernik 21

Po bitwie...

Agresor Robercik [T-S]

Mały transporter 2.226 ( -2.054 )
    Lekki myśliwiec 5.706 ( -5.273 )
    Ciężki myśliwiec 1 ( -1 )
    Krążownik 804 ( -133 )
    Okręt wojenny 1.908 ( -49 )
    Pancernik 247 ( -3 )
    Sonda szpiegowska 6 ( -4 )

Obrońca Kulfix [Horda]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    9.684.877 Metalu, 1.462.669 Kryształu i 731.824 Deuteru

Agresor stracił łącznie 36.374.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 126.529.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 63.630.000 metalu i 30.345.000 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 11.879.370 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    36.612.800 Metalu i 30.367.200 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 21.409.677
    Kryształ: 20.654.869
    Deuter: 420.824
    agresor zyskał łącznie 42.485.370 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -90.846.877
    Kryształ: -40.862.669
    Deuter: -6.698.824
    obrońca stracił łącznie 138.408.370 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.7
  • Bardzo ciekawy ten STek. Obronca dostal bana bez urlopu, poczym dostal gonga, na koniec bana tuz po gongu mu zdjeto. Duzo osob na niego lecialo, ze mna wlacznie, tyle ze ja wystartowalem minute po banie a RObercik byl widac albo szybszy albo lepiej wtajemniczony...

Jesli to bylo czyste to graty, jesli nie to coz mi powiedziec... Znajomy, znajomych, znajomym...
  • Tak jak opisałem :) Skanowane było zanim wylądowało na banie a dlaczego tak się stało nie mam pojęcia możne po dzisiejszym zamieszaniu coś zawiodło, ale tutaj już nie pomogę bo nie mam z tym nic wspólnego. Sam bylem w szoku jak zobaczyłem g przy nicku. A konto już dawno nie wisi na banie, kolega widzę niedoinformowany.
  • LaresiK napisał(a):

Tak jak opisałem :) Skanowane było zanim wylądowało na banie a dlaczego tak się stało nie mam pojęcia możne po dzisiejszym zamieszaniu coś zawiodło, ale tutaj już nie pomogę bo nie mam z tym nic wspólnego. Sam bylem w szoku jak zobaczyłem g przy nicku. A konto już dawno nie wisi na banie, kolega widzę niedoinformowany.
    Dlatego tez pisze ze strasznie dziwny jest ten STek. Nigdy przez prawie 12 lat grania w Ogame nie widzialem bana bez urlopu tylko na czas lotu... Zaraz po Twoim wlocie go zdjeto. W ogole nie pamietam zeby ktokolwiek ostatnimi latami dostal bana bez urlopu. I jakims dziwnym trafem przez 15 minut jego trwania kolega wylapal gonga... Ciekawe czy GO to w ogole sprawdzi. Jak dla mnie to smierdzaca sprawa

Zreszta to nie moj sojusznik, sam na niego lecialem, i pewnie wiele osob chcialo to wykorzystac.
  • Inkfernus napisał(a):

LaresiK napisał(a):

Tak jak opisałem :) Skanowane było zanim wylądowało na banie a dlaczego tak się stało nie mam pojęcia możne po dzisiejszym zamieszaniu coś zawiodło, ale tutaj już nie pomogę bo nie mam z tym nic wspólnego. Sam bylem w szoku jak zobaczyłem g przy nicku. A konto już dawno nie wisi na banie, kolega widzę niedoinformowany.
    Dlatego tez pisze ze strasznie dziwny jest ten STek. Nigdy przez prawie 12 lat grania w Ogame nie widzialem bana bez urlopu tylko na czas lotu... Zaraz po Twoim wlocie go zdjeto. W ogole nie pamietam zeby ktokolwiek ostatnimi latami dostal bana bez urlopu. I jakims dziwnym trafem przez 15 minut jego trwania kolega wylapal gonga... Ciekawe czy GO to w ogole sprawdzi. Jak dla mnie to smierdzaca sprawa
    Zreszta to nie moj sojusznik, sam na niego lecialem, i pewnie wiele osob chcialo to wykorzystac.
    Byłbym za tym, żeby to wszystko było wyjaśnione przez GO :) Stało więc poleciałem, tak jak mówię z banem nie mam nic wspólnego, nie wymieniłem z obrońcą nawet 1 zdania. Sam z ciekawością czekam na rozwój wydarzeń.
  • Bardzo ciekawe starcie ;) Gratulacje tak czy siak sie naleza za % , fajnie ze w koncu ktos podbil poprzeczke ;>
    a ty @Kulfix sie nie zalamuj, moze ci SGO odda sure za flote 8o albo Robercik ci zlom odesle XD
    ciekawe jakie bedzie wyjasnienie tej zagadki :roll: Ban bez urlopu na 2godziny , zlom, i chwile pozniej unban ?( ?
    fajnie jakby nam to jakis GO wytlumaczyl publicznie ;} moze @Shavorz ?
  • Starcie śmierdzące, nie wiem czy serio wyskanowałeś wcześniej czy nie, nawet jeśli po tym jak wszedł na ban - co za róznica :) też bym leciał.
    Nie zmienia to jednak faktu że bana dostał bez urlopu, nadal nie wiadomo za co.
    Na teraz nadal nie może zalogować na konto bo ma informację że nadal na banie, a w ogame widać że bez bana.

Wczoraj zgłoszone do GO. Na ircu jeden z GO na informacje o tej sprawie stwerdzil tylko że 'gdzie ma słać atak?' no sory.

Procent ładny ale co z tego....
    Aktualnie:
    ON: Virgo, Bellatrix
    OFF: Wezn, Retro, U1

TOP2 ACS PL
  • ja bym nie dolatywal, wiadomo ze cos jest nie tak skoro ban bez urlopu i bedzie odkrecanie tego bledu(i think?) a top1 solo to hammer vs szakul

a kulfix po 15h juz odbanowany?a z pewnoscia zaurlopowany lol z przedzlomowego bana bez u xD

rozumiem ze gf przyznalo sie tym ruchem do bledu i jestem ciekawy rozwiazania tej calej akcji

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez revoutz ().

• Selevan napisał(a):

Grubymi nićmi szyte. Ja bym zawrócił, jakbym zobaczył że ktoś ma nagle bana bez urlopu. Takie już nie istnieją dawno.
    To chyba byłbyś jedyny który by zawrócił.

Co do bana bez urlopu ja osobiście takie przypadki znam, choć nie wiem czy to na pewno w porządku. Nie zmienia to faktu że wlot był, a Robercik był pierwszy. W tej grze liczą się sekundy Inkfernus więc jak wystartowałeś później to się spóźniłeś, (ale w nagrodę resztę gruzu chyba dozbierałeś :P)

Tak czy inaczej Tobie SaturaS gratulacje, a obrońcy SzO