Niemcy masowo zaczęli popełniać samobójstwa po wczorajszym meczu widocznie Ci od tej gry też i dodatkowo ktoś wykręcił im korki Powiem tak - jest lipa, powinni od momentu awarii wyłączyć ataki i zagwarantować wszystkim że flota która wróciła w czasie awarii nie będzie zaatakowana dodatkowo urlopy na każde konto bo nie wiadomo kiedy włączą. Nikt nie będzie przecież siedzieć i czekać kiedy będzie włączone. Porażka że nie ma żadnego takiego info przez tyle czasu
Od 3:00 nie moge sie zalogowac na konto.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
co to znaczy, że support będzie na bieżąco informował ?
mam teraz ślęczeć przed monitorem i czekać aż ktoś coś napisze, nie wiadomo kiedy ?
rozumiem, że macie jakąś awarię ale chyba można było przez te wszystkie lata wypracować jakiś schemat awaryjny na taką okoliczność, który pozwoli graczom bezstresowo zająć się czymś innym do czasu usunięcia awarii. -
wlaczenie urlopow bylo by jak najbardziej odpowiednie w tej sytuacji. zapewne wielu graczy ma pochowana surke w jakichs budynkach lub badaniach, a teraz nie moga tego przerwac. pewnie sie strasznie wkurza jak im sie pobuduje cos czego nie planowali...
-
Germany has placed an attack restriction until 22 oclock because of that problem. Maybe ogame.pl should do the same? Some people can Login and kill all fleets who cant login for hours now.
Sorry for english message but my polish is terrible.
Best regards -
Bauwsilein napisał(a):
Germany has placed an attack restriction until 22 oclock because of that problem. Maybe ogame.pl should do the same? Some people can Login and kill all fleets who cant login for hours now.
Sorry for english message but my polish is terrible.
Best regards
O ile to oczywiście potwierdzone info...I've taken my bows,
And my curtain calls,
You've brought me fame and fortune,
And everything that goes with it,
I thank you all. -
Według moich informacji blokada ataków została włączona do godziny 22:00 czasu lokalnego we wszystkich społecznościach.
Problem dotyczy nie tylko nas, godziny ranne, prosimy o wyrozumiałość.OGame Tech -
a co z atakami , które były w trakcie ? ktoś siedzi do późna w nocy , wysyła całą sporą flotę i liczy na spory zysk . Nagle brak możliwości wejścia na konto , zysk stracony , a co gorsza - pewnie i możliwość powtórzenia ataku , bo obrońca już następnym razem zadba odpowiednio o swoją flotę
-
Zibi25 napisał(a):
a co z atakami , które były w trakcie ? ktoś siedzi do późna w nocy , wysyła całą sporą flotę i liczy na spory zysk . Nagle brak możliwości wejścia na konto , zysk stracony , a co gorsza - pewnie i możliwość powtórzenia ataku , bo obrońca już następnym razem zadba odpowiednio o swoją flotę
I've taken my bows,
And my curtain calls,
I thank you all. -
weszlo..... lobby przemowilo mozna sie logowac
-
Ja nie mogętylko VICIA !!!
-
jest informacja na temat blokady atakow do 22:00 po zalogowaniu. tylko floty transportowe lataja.
-
blokada ataków i zawrócili fsy:/
-
nie da się dalej logować
-
ja wlasnie sobie siedze i klikam... chyba ze to tylko sen ale we snie pewnie moglbym atakowac...
-
Ja też się jeszcze nie mogę zalogowaćWystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°
-
Przez chwilę działało, udało się wejść w lobby, ale nie udało się wejść na jakikolwiek serwer, po kliknięciu serwera wyskakiwał błąd i wyrzucało do strony logowania lobby. I teraz znowu to samo: Przycisk "zaloguj się" nie reagujeI've taken my bows,
And my curtain calls,
I thank you all. -
loggy też nie wchodzi
-
czyli mozna powiedziec ze mam dobre wyczucie czasu (chociaz nie wiem czy moja partnerka to potwierdza)...
-
juz mozna się logowac. Jest włączona blokada ataków do 22
-
guzik napisał(a):
juz mozna się logowac. Jest włączona blokada ataków do 22
EDIT: Po kliknięciu "zaloguj się" wyświetla teraz komunikat : "A connection error has occurred!"
EDIT2: 8:59 ... wszystko już działa.I've taken my bows,
And my curtain calls,
I thank you all.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez zona_rolnika ().
-
Znaczy ze robia skoro cos dziala a cos nie - spokojnie trzeba sie uzbroic w cierpliwosc - wazne ze cos jednak robia - teraz wszyscy na chuura probuja sie zalogowac ;DDD"największą głupotą jest zrobic sobie wroga w kobiecie, żądza zemsty przechodzi średnio po 7 pokoleniu "
"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana." -
Potwierdzam, niektórzy już najwyraźniej mogą się logować, mi w każdym razie już zaczęło działać, choć lobby wczytuje się milenium.- me reading posts made by people from Zibal
-
MASAKRA pocofane sy co daje wasza blokada atakow do 22 jak cofneliscie wszystkim fsy nie kazdy sie interesuje tym gownem az tak mocno by wchodzic na forum, nie ktorzy loguja co dwa dni JA SIE PYTAM JAKIM PRAWEM COFNELISCIE NAM FSY????? ta gra schodzi totalnie na psy jak opertorzy gry ruszaja czyjes ustalenie o ktorej ma to lota wrocic. co zadzwonicie do kazdego gracza ze flota mu jednak sgtoi na ksiezycu? czy myslicie ze kazdy gracz loguje codziennie na konto? jestescie szmieszni i nie kompetenti i zabijacie ta gre swoja glupota
-
Interesuje mnie tylko jedno,jak znikną moje floty,to kto mi odda surowce,agresor czy właściciele serwera
-
Mi jedna flote za wrócili a drugą nie. Jaki mundial naszej kadry taki serwer tej gry
-
Zadzialalo - nie mialam zadnej floty zawroconej - wszystkie dolecialy - wysylalam wczoraj wieczorem i moze znaczenie ma czas w jakim wyslaliscie floty - jesli dolatywaly do celu do 3 to nie zostaly zawrocone - jesli po 3 to zapewne zostaly zawrocone - tak mysle ;D"największą głupotą jest zrobic sobie wroga w kobiecie, żądza zemsty przechodzi średnio po 7 pokoleniu "
"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana." -
GSy ktore lecialy z misja niszcz, po 3 dolecialy do celu niestety nie bylo mozliwosci sprawdzic co sie dzieje przed wlotemWal Cie Sie Smerfy i Minionki
-
Js nie mam nic zawroconego, wszystko doleciało jak trzeba.
-
Heh na zibalu ładne boom padło, ktoś jednak miał możliwość wejść na konto Atak był po 3. Obrońca nie miał jak się zalogować. Co w związku z tym ? Będzie back up czy jak ?I've taken my bows,
And my curtain calls,
I thank you all. -
Peszeq,niech wyśle ticketa. Polski support to mega kompetentna instytucja xDDD
Cześć Kasia
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0