Rasea [ZSlIRA] vs. EBOLA [N 7] 2191%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Rasea [ZSlIRA] vs. EBOLA [N 7] 2191%

Miało być na plus ale drobna pomyłka w trashsim i lekkie straty 8o 8o Bywa i tak, to tylko zabawa! ;) ;)

On 15-06-2018 --:--:--, the following fleets met in battle:

Attacker Rasea [ZSlIRA]

Light Fighter 641.406
    Cruiser 61.382
    Battleship 39.993
    Battlecruiser 39.750

Defender EBOLA [N 7]

Large Cargo 8.290
    Recycler 1
    Espionage Probe 2.479
    Solar Satellite 1.234
    Rocket Launcher 226.942
    Light Laser 7.644
    Heavy Laser 36.525
    Ion Cannon 9.360
    Plasma Turret 3.350
    Small Shield Dome 1
    Large Shield Dome 1

After the battle ...

Attacker Rasea [ZSlIRA]

Light Fighter 588.205 ( -53.201 )
    Cruiser 60.599 ( -783 )
    Battleship 39.739 ( -254 )
    Battlecruiser 39.583 ( -167 )

Defender EBOLA [N 7]

Destroyed!

The attacker has won the battle!
    The attacker captured:
    2.154.826 Metal, 2.235.004 Crystal and 895.395 Deuterium

The attacker lost a total of 264.946.000 units.
    The defender lost a total of 1.376.934.000 units.
    At these space coordinates now float 144.871.800 metal and 74.319.000 crystal.
    The attacker captured a total of 5.285.225 units.

The chance for a moon to be created from the debris was 20%.
    The attacker(s) captured the debris.

Summary of profit/losses:

Summary attackers(s)

Metal: -44.676.374
    Crystal: 7.382.004
    Deuterium: -3.175.605
    The attacker(s) lost a total of 40.469.975 units.

Summary defender(s)

Metal: -922.684.826
    Crystal: -357.520.004
    Deuterium: -102.014.395
    The defender(s) lost a total of 1.382.219.225 units.

Powered by OGotcha CR Converter 4.1.7
  • Fajne pytanie szanowna pani Moniko ...
    Jeśli na jego czele stoi Ira - nie mam żadnych wątpliwości .
    Spotkałem się w drodze zwanej życiem z wieloma istotami i bacznie obserwowałem na tyle ile byłem w stanie " ich poczynania " .
    Pewna istota powiedziała mi , że każda dusza podczas pobytu na ziemi ciąglę się uczy - jedna szybciej druga wolniej ...
    Myślę że życie dzieli się na wiele etapów , pamiętam p. Adama z kilku lat wstecz i widzę go teraz .
    Przeprowadziłem z nim parę dyskusji i dostrzegłem w nim coś , co dane mi było dostrzec u niewielu ...
    Jego świadomość rozwija się w niesamowicie szybkim tempie , myślę że mają na to wpływ także jego sukcesy , które zawdzięcza wielkiej pracy .
    Ktoś kiedyś powiedział : Chcesz być najlepszy ? Możesz być we wszystkim co robisz ...
    Poświęć temu tylko 10 000 godzin i tak się stanie .
    Od siebie mogę tylko dodać , że z moich analiz pan Adam / Ira / pl1 dojrzał do tego żeby zdominować tą grę , ponieważ do tego nie wystarczą same umiejętności w niej .
    Nie spotkałem bardziej wartościowego gracza o tych umiejętnościach (pozycji) , szkoda tylko że marnuje taki talent na tą grę ...
    Takie istoty powinny mieć większy wpływ na rozwój innych istot w prawdziwym świecie .

Oczywiście to tylko moja opinia - żadnego fachowca . Pozdrawiam

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Night King ().

• Night King napisał(a):

Fajne pytanie szanowna pani Moniko ...
    Jeśli na jego czele stoi Ira - nie mam żadnych wątpliwości .
    Spotkałem się w drodze zwanej życiem z wieloma istotami i bacznie obserwowałem na tyle ile byłem w stanie " ich poczynania " .
    Pewna istota powiedziała mi , że każda dusza podczas pobytu na ziemi ciąglę się uczy - jedna szybciej druga wolniej ...
    Myślę że życie dzieli się na wiele etapów , pamiętam p. Adama z kilku lat wstecz i widzę go teraz .
    Przeprowadziłem z nim parę dyskusji i dostrzegłem w nim coś , co dane mi było dostrzec u niewielu ...
    Jego świadomość rozwija się w niesamowicie szybkim tempie , myślę że mają na to wpływ także jego sukcesy , które zawdzięcza wielkiej pracy .
    Ktoś kiedyś powiedział : Chcesz być najlepszy ? Możesz być we wszystkim co robisz ...
    Poświęć temu tylko 10 000 godzin i tak się stanie .
    Od siebie mogę tylko dodać , że z moich analiz pan Adam / Ira / pl1 dojrzał do tego żeby zdominować tą grę , ponieważ do tego nie wystarczą same umiejętności w niej .
    Nie spotkałem bardziej wartościowego gracza o tych umiejętnościach (pozycji) , szkoda tylko że marnuje taki talent na tą grę ...
    Takie istoty powinny mieć większy wpływ na rozwój innych istot w prawdziwym świecie .

Oczywiście to tylko moja opinia - żadnego fachowca . Pozdrawiam

a wiec tak .. Rasea nie jest zadnym naszym "sojusznikiem"ani "znajomym" , nie ma z nami nic wspolnego to kolejny jakis gracz ktory szuka fejmu dzieki "podrobionemu Tagowi
    chce poprostu "CZYMŚ" zabłysnac wsrod 234567890 graczy :E - niestesty trafilo na nasz TAG

on to taki
    "BŁYSK BROKAT I BLASK " - do czasu ...
    BRUNCIA IS MAJ NEJM

:fa: uni Quantum :fa:
    <: sojusz Zły Sen & IRA <:
  • Ebola oficjalnie została powstrzymana :D

^Bad Whisky^ napisał(a):

a wiec tak .. Rasea nie jest zadnym naszym "sojusznikiem"ani "znajomym" , nie ma z nami nic wspolnego to kolejny jakis gracz ktory szuka fejmu dzieki "podrobionemu Tagowi
    chce poprostu "CZYMŚ" zabłysnac wsrod 234567890 graczy :E - niestesty trafilo na nasz TAG

on to taki
    "BŁYSK BROKAT I BLASK " - do czasu ...
    Zaraz napiszesz że nie szukasz atencji na forum :popcorn: :popcorn: :popcorn:
    Agresora skądś tam kojarzę, gratki jemu :thumbup: