Lobby- problemy kto ma ?

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

• Lobby- problemy kto ma ?

Lobby są problemy z logowaniem na stare UNI na których jest juz login tj: konto w grze: Uni68 , Rhea, Spica, Therazed . Ogólnie muli! stoi i są problemy z potwierdzeniem emeila..

Nie da się w tej chwili zalogować. Mało tego zniknełu Uni68 w spisie Lobby.

Jak dostane złom to rozumiem że gra będzie przywrócona do stanu z przed 13:00

"Błąd
    Podczas rejestracji konta wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później."

"Podczas rejestracji konta wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później."

A connection error has occurred!
    "Wystąpił błąd w połączeniu. Powtórz swój wpis, wczytaj stronę na nowo lub zaloguj się ponownie. Jeśli problem ten będzie się powtarzał, poczekaj trochę i spróbuj ponownie później"

Za to miema problemu by założyc konto na nowym UNI nowe uni kolejne mnie nie interesują juz na tą chwile.

A connection error has occurred!
  • Musiałem się kilka razy logować, żeby włączyć wszystkie 3 uni, ale jak już się do któregoś zalogowało, to działa.
    kmlody84
    ---------
    Betelgeuse [SPZ] - TOP 5 -> Taurus [SPZ]
    Ganimed [DarkBlue] - OFF
    Rhea [SPZ] - TOP 40 -> Xanthus [SPZ]
  • bez paniki lagi zawsze będą przy masówce :D gorzej będzie jak ci co logowali się automatycznie z zapisanym email i hasłem teraz zapomnieli :D będą zlomy :D może nawet ktoś wykorzysta to i zezłomuje co trzeba :D a w temacie napisze że może obronca miał problem z logowaniem :thumbsup: niech team zwróci na to uwagę.
    Ale Panie i Panowie nie narzekać tylko jest okazja do skanowania bo teraz widać kto jest off- line bo każdego wylogowało :lm:
  • FILU wrote:

bez paniki lagi zawsze będą przy masówce :D gorzej będzie jak ci co logowali się automatycznie z zapisanym email i hasłem teraz zapomnieli :D będą zlomy :D może nawet ktoś wykorzysta to i zezłomuje co trzeba :D a w temacie napisze że może obronca miał problem z logowaniem :thumbsup: niech team zwróci na to uwagę.
    Ale Panie i Panowie nie narzekać tylko jest okazja do skanowania bo teraz widać kto jest off- line bo każdego wylogowało :lm:
    FILU nie masz racji.
    Bo dzwoniłem i chłopaki jak sie nie wylogowali to ich nie wylogowało i sa zalogowani, bez LOBBY -
    Czyli OSZUSTWO jak nic!.
  • Masakra niektórzy gracze nie mogą się w ogóle zalogować na konta. Ja przez 20 mint nie mogłam wejść na twoje, wyświetlało komunikat o wprowadzeniu niedopuszczalnego adresu e-mail. Dopiero po 20 minutach załapało mimo że ten sam adres wpisywałam i te samo hasło.
    I've taken my bows,
    And my curtain calls,
    You've brought me fame and fortune,
    And everything that goes with it,
    I thank you all.
  • No dwaj znajomi dalej nie mogą wejść na konta, jeden na bellatrix a jeden na xanthusie ;P floty mają bezpiecznie wysłane, no ale sam fakt że wywala im info że adres e-mail jest nie dopuszczalne, jest co najmniej dziwną sytuacją bo te maile mieli od początku gry na tych uniach.

EDIT:
    Jeden ze znajomych próbował wziąć przypomnienie adresu e-mail. Wpisał dane konta tzn nick hasło i serwer. Wyświetliło prawidłowy mail taki pod jakim próbuje się cały czas zalogować, a więc wpisuje dobre dane tzn i e-mail i hasło, a zalogować się nie da. Po kliknięciu "zaloguj się" wyświetla, że "wprowadzono niedopuszczalny e-mail lub nieprawidłowe hasło"
    I've taken my bows,
    And my curtain calls,
    I thank you all.
  • zona_rolnika wrote:

No dwaj znajomi dalej nie mogą wejść na konta, jeden na bellatrix a jeden na xanthusie ;P floty mają bezpiecznie wysłane, no ale sam fakt że wywala im info że adres e-mail jest nie dopuszczalne, jest co najmniej dziwną sytuacją bo te maile mieli od początku gry na tych uniach.

EDIT:
    Jeden ze znajomych próbował wziąć przypomnienie adresu e-mail. Wpisał dane konta tzn nick hasło i serwer. Wyświetliło prawidłowy mail taki pod jakim próbuje się cały czas zalogować, a więc wpisuje dobre dane tzn i e-mail i hasło, a zalogować się nie da. Po kliknięciu "zaloguj się" wyświetla, że "wprowadzono niedopuszczalny e-mail lub nieprawidłowe hasło"
    ja mam to samo dobry email i haslo a sie nie da zalogowac
    Wasat EKO
    Barym top 42 OFF -- > EMERYTURA
    ST SOLO [ 15 ] - 5'666 , 51 %
    ST ACS [ 16 ] - 7'656 , 73 %
  • znam się trochę więc powiem że kolejny raz programiśći i dział odpowiedzialny za lobby pokazuje że w gf to brak zgrania ,przewidywania i kompetencji .
    Jeśli wprowadzaja upgrade a mam rozumieć że jest już po testach i bynajmniej jednej osobie nie wpadło do głowy że mają słabe serwery i przy obciążeniu tysiącem logów siadają im lagi to po co się w to bawić hura wszystko na raz ?
    Czemu ktoś tego nie przewidział i nie zablokował " ataków " przez kilka godzin do ogarnięcia tematu ? przez graczy lub w temacie nie zaznaczył że stracona flota od wyrzucenia przez lobby 13:00/aż do poprawnego zalogowania będą w trybie backflo i niech nikt się nie martwi
  • zona_rolnika wrote:

No dwaj znajomi dalej nie mogą wejść na konta, jeden na bellatrix a jeden na xanthusie ;P floty mają bezpiecznie wysłane, no ale sam fakt że wywala im info że adres e-mail jest nie dopuszczalne, jest co najmniej dziwną sytuacją bo te maile mieli od początku gry na tych uniach.

EDIT:
    A przestawiacie nagłówek z "rejestracja" na "zaloguj się"?
    Art to żart.

Stare, niesłuszne zbanowane konto

I am not a king, I am not a god, I am... worse...
  • Co.to.za.cyrk.. loguje się .. włączam uni na którym chce grać.. wchodzi mi w jakieś lobby.. i tam 9 kropek takich na środku obok siebie w rzędach 3 na 3 pionowo i poziomo.. puchnie i maleje w jakiejś kolejności... I nic więcej się nie dzieje

Czy ktoś mi zwróci flotę jak mnie zezlomują ?.. od jakichś dwóch godzin nie mogę się zalogować

Super Moderator Ruda:
    posty połączone
  • Cztery wrote:

u mnie jest tak
    zapodaj.net/bdc3e5002dc7a.png.html
    a potem tak
    zapodaj.net/dc3603c789cd7.png.html
    ktoś, coś, pomoc? :D

Znajomy ma dokładnie to samo i jest to aż do tej pory. Nie da się wejść na sporą ilość kont. Oczywiście z bezpieczeństwa nie podam nicków tych graczy ale przy jednym jest już małe pz.... Masakra... :D :D
    I've taken my bows,
    And my curtain calls,
    I thank you all.
  • lobby można wprowadzać oraz inne ugrade nawet logowanie za pomoca fb ale powinno to być nadzorowane przez GA i CoMa oraz monitorowanie problemów na forum gdzie graczevdeklarują inzglaszają błędy . wtedy szybkie powiadomienie gf i prośba blokady "ataków" no chyba zebtez przez support jest kontakt 48 godzinny.
    Nie wierzę że ktoś odpowiedzialny w gf dostał by monit z prośbą o blokade ataków związane z problemem logowania graczy był by zbagatelizowany i przeniesiony do kosza .
    Pamiętajmy że nie każdy user ogame to student informatyki i ogarnie temat tu działają ludzkie nerwy
  • Dziwne, że nikt z administracji się tutaj nie wypowiada... Skoro jest wprowadzana tak wielka zmiana to powinno być podczas wprowadzania tej zmiany, przynajmniej dwóch adminów dostępnych aby można było im błędy zgłaszać. tutaj już jest tona postów z problemami i póki co brak rozwiązania. Tickety też powysyłali i brak odpowiedzi... Ciekawe czy zrobią jakiś back up gdy złomy wyłapią ci co nie mogli się zalogować....
    I've taken my bows,
    And my curtain calls,
    I thank you all.