Coś się dzieje na serwerach GF, bo np. na mmorpg-stat są zaktualizowane statystyki. Atak, o którego powodzenie się bałem, udał się, tylko pytanie czy udał się "uczciwie" czy tylko dlatego że obrońca nie mógł wejść po 3. To drugie by było smutne i nikomu tego nie życzę.
Lobby- problemy kto ma ?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Mogli wczoraj napisać że nie będzie działać to bym nie wstawał tak szybko do roboty.
-
Największym problemem jest to, ze do tej pory serwery zawsze działały. Jeśli przestaną być niezawodne to gra stanie się niegrywalna, bo nikt nie będzie bawił się w przewidywanie, czy może serwery nie padną w trakcie ataku.- me reading posts made by people from Zibal
-
Przynajmniej dowiemy się czy ktoś chce wykorzystać sytuacje i namiętnie teraz skanuje .... o ile może się zalogować
-
Lasica, tlumaczymy Ci od paru minut, ze nikt nie moze sie zalogowac....
-
Najciekawsze jest to, że wygląda to na problem ze skryptem po stronie przeglądarki internetowej, a nie serwera... więc jeśli ktoś ma trochę wiedzy informatycznej (wcale nie zaawansowanej) to prawdopodobnie może się zalogować.Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°
-
wampek,na zadnej z przegladarek nie dziala
-
-
Nie chodzi o samą przeglądarkę, ale o skrypt, który ma za zadanie przesłać dane weryfikujące na serwer... może być w nim błąd... programista potrafi ten błąd znaleźć i ominąć. Ale nie jestem pewny tej teorii... nie mam możliwości teraz tego sprawdzićWystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°
-
Pamiętajcie, to jest element kampanii promującej nowe uni - "jak dostaniesz złoma - możesz zacząć od nowa"
Jestem pewien, że problem zostanie zauważony (i pewnie naprawiony) dopiero rano, jak ktoś wstanie i zauważy skutki nocnego wdrożenia. Super - do tej pory wiele osób będzie jednak czekać - bo przecież floty stoją a może akurat zacznie działać wcześniej - czyli nocki zarwane.
Jak dla mnie - totalna głupota kogoś, kto zdecydował o wdrożeniu jakiejś zmiany bez nadzoru.Rentier
TOP1 Wezn (po UF)
TOP1 Oberon -
Teraz pytanie jest: Iść spać, czy nie?
Ja mam tego pecha, że na uni jest jeden noob, który jest cały czas online i będzie mega wstyd jak mi poczyści moony...... -
No pytanie niezle, odpowiedzi rownie dobrej niestety nie ma ....
-
mam nadzieje ze zablokują ataki
-
Znając życie to pewnie ktoś rano odpali serwer i będzie mieć w dupie co się dzieje. Ja już decyzje podjął i idę spać bo dziś jest normalny dzień i kazdy ma swoje obowiązki. Jak mnie ktoś złomnie (a na bank tak będzie) to gra ma mi to oddać. Jak nie to odchodze. Pewnie nie tylko ja tak zrobie
-
browarek67 napisał(a):
mam nadzieje ze zablokują ataki
Ja puściłem atak - ale bez recków - ciekawe czy uda się zebrać złom, czy nie. Plus - ciekawe czy czasem ktoś nie wyczyści mi zasobów z moonów - które zostały, a miałem je zabrać na fsa.
Ale przynajmniej jeden plus - zastanawiałem się, czy nie poklikać sobie na nowym uni - a tak przynajmniej wiem, że już nie mam zamiaru zakładać konta na Cosmos.Rentier
TOP1 Wezn (po UF)
TOP1 Oberon -
noby nie puakac
Przy takim crashu zablokuja ataki lub zrobia back up gry -
Ja nie mam zamiaru czekac, zobaczymy rano .....
-
Co się dzieje? Lobby nie działa
Nie można się zalogować. -
no szkoda ze nie ma reakcji ze strony Supportu - mogliby choc jedno zdanie machnac ze wiedza o problemie i juz naprawiaja a nie cisza i nikt nic nie wie /"największą głupotą jest zrobic sobie wroga w kobiecie, żądza zemsty przechodzi średnio po 7 pokoleniu "
"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana." -
Na Ipadzie działa
-
u Niemców tez nie działa.Lecz większość śpi nadal przez sen się uśmiecha
A kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie -
Ludziska padło całe Lobby. We wszystkich krajach - byłem na francuskim i angielskim forum - wszyscy mają ten problem.
Jedyne info jakie znalazłem, to takie, że posiadacze Ipad'ów mogą się podobno zalogować. I tylko oni. Podobno na tych urządzeniach logowanie przebiega w inny sposób i problem z logowaniem ich nie dotyczy.
Pozostaje czekać, aż programiści zajmą się tym błędem...
Top2 badań PL & World (na uni x1x7), top6 badań PL (wszystkie prędkości) oraz top19 badań World (wszystkie prędkości)
Badania stanowią 88,17 % wartości konta -
Nie zdziwiłbym się gdyby już wiedzieli o problemie, tylko specjalnie zwlekają z naprawą czekając na decyzje z góry jak rozwiązać sytuacje...Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°
-
ciekawe, co będzie z osobami, które idą do pracy i nie mają możliwości skorzystania z telefonu i internetu w pracy....:E pewnie jakiaś blokada ataku bedzie do momentu zalogowania się?Lecz większość śpi nadal przez sen się uśmiecha
A kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie -
mam ten sam problem a flota czeka już na monie masakra jakas
-
Dobrze, że Was tu przeczytałem, bo myślałem już, że u mnie coś nawaliło. Miłego dnia życzę.nie
-
Ja nie widzę innego rozwiązania po takiej awarii, jak tylko blokada ataków na 24h od rozwiązania problemu.
Każdy z nas ma inny czas gry oraz inny czas pracy więc 24 h wydaje się być rozsądne . -
No to ludzie którzy rano wstają odbierają FS, załatwiają na planetach co trzeba i wysyłają FS na czas pracy, bo tam nie mogą grać będą mieli przerąbane jeśli w ciągu dnia grę naprawią system logowania... Nie wszyscy mają to szczęście że mogą mieć w pracy komórkę przy dupie.Xanthus: Old_Smuggler - samozwańczy herszt @ Booze N' Bones
Historia:
uzekamanzi - CO lub VCO [BRO (Miłośnicy Browarów), PS (Pijane Smoki), Jyhad (Jyhad Haven), MoRe (Morte Repentina), SWB (Star Wars Brothers)] -
No doslownie oszolomy - programisci od 7-miu bolesci i wez dopusc takich do systemow zeby cos naprawili - do fabryki czekolady drodzy panstwo poduczyc sie kiedy sie naciska reset - i nadal totalna zlewka na forumowiczow - zero reakcji"największą głupotą jest zrobic sobie wroga w kobiecie, żądza zemsty przechodzi średnio po 7 pokoleniu "
"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana." -
Kalisto też nie można się zalogować !
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość