zielu75 [Heheheee] vs. Nie oddam ~ 16698.4%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• zielu75 [Heheheee] vs. Nie oddam ~ 16698.4%

Witam.

Wyskanowane przez ilusiona stało chyba z 3-4 h nim wstałem i poleciałem przez 150 us prawie ;d

Będąc w pracy ledwo byłem przy wlocie z natłoku zajęć .

Złom w całości w Naszych rękach ale nie powiem czyich :P Niech posypią się tickety ;] (lubie jak mnie z gry wywala :P)

Pozdrowienia dla całego Heheheee . Obecnych jak i tych co odeszli ;]

Dnia 10-06-2018 09:51:03 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor zielu75 [Heheheee]

Pancernik 150.000

Obrońca Nie oddam

Mały transporter 34.750
    Duży transporter 2.200
    Lekki myśliwiec 110.718
    Ciężki myśliwiec 881
    Krążownik 9.591
    Okręt wojenny 14.779
    Statek kolonizacyjny 15
    Recykler 29.297
    Sonda szpiegowska 114.114
    Niszczyciel 163
    Gwiazda Śmierci 1
    Pancernik 4

Po bitwie...

Agresor zielu75 [Heheheee]

Pancernik 149.826 ( -174 )

Obrońca Nie oddam

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    0 Metalu, 700 Kryształu i 655.657 Deuteru

Agresor stracił łącznie 14.790.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 2.454.736.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 1.113.178.500 metalu i 556.661.000 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 656.357 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.107.958.500
    Kryształ: 549.701.700
    Deuter: -1.954.343
    agresor zyskał łącznie 1.655.705.857 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.585.035.000
    Kryształ: -788.270.700
    Deuter: -82.086.657
    obrońca stracił łącznie 2.455.392.357 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.7
    Emerytura
  • Gość jeszcze niedawno był u Ciebie w sojuszu, a teraz zgrywasz cwaniaka, nie bardzo to przystoi takiemu pogromcy pusherów. Strasznie Cię zawsze oburzał ten proceder, a teraz.. Szczyt hipokryzji.

Gratuluję umocnienia się na pozycji top 1, jednak niesmak pozostaje i chyba już pozostanie.
  • Powiem krótko bo widzę , że czegoś nie doczytałeś ;]

Pusz - definicja napisał(a):

Jest zabronione by silniejsze konto otrzymywało korzyści surowcowe od konta słabszego. Push to między innymi transport surowców przez gracza słabszego do silniejszego gracza z większą liczbą punktów bez uzyskania widocznych korzyści dla niego.

Jaki pusz tutaj widzisz skoro złom dla mnie był w postaci pokrycia strat i dexu ? ;] Tak więc tutaj silniejsze konto nie otrzymało korzyści surowcowej . Ehh no i pudło ;] Ale ticket jakiś już poszedł bo wywaliło już raz ;]

A co do szczytu hipokryzji to uważam ,że powinieneś tutaj za bardzo nie zabierać głosu samemu będąc w sojuszu z puszerem wiedząc o tym , że się puszował na co zresztą dobry dowód w postaci bana ostatnio miałeś ale widzę , nie bardzo Cie to zraziło ;]

Dziękuję za gratulacje i pozdrawiam ;]
    Emerytura
  • Cóż pudło, to nie ja wysłałem ticketa, chciałem się najpierw dowiedzieć co tutaj zmalowałeś. Ok, czyli zamiast pushu mamy jakże cudowną wystawkę, to wszystko zmienia, przecież Ty jesteś kryształowo czysty :quasi: A gdzie ten złom finalnie trafi to już nieistotne. Nawet jeśli trafi do konta silniejszego od tego obrońcy, prawda ?
    Uważam, że po prostu wstyd coś takiego wystawiać.
    Jeśli już koniecznie musimy sprowadzać tę dyskusję do wycierania sobie buzi sojuszami, to przypominasz sobie, żeby ktokolwiek od nas napisał o np. Analityku, który wisiał za push ? Albo o ostatnim banie u Was ? Mówię konkretnie o Tobie, bo ja też patrzę na siebie.
    Rozumiem, że skoro ten % jest ustawiony, nie będziesz wnioskował o dołączeniu go do Twojego indywidualnego, bądź też Muminkowego konta w Seek and Destroy ?
    Pozdrawiam
  • Nie wiem o jakiej wystawce mówisz . Skan i lot jak każdy inny z tym ,że nie ja to wyskanowałem i nie ja zbierałem złom ;]

A złom nie u mnie z prostej przyczyny ;] By zamknąć Wam buzie ;]

Co do analityka masz racje , cóż pomyliłem się co do niego. A co do ostatniego bana dobrze wiemy ,za co jest i czy słusznie.

//Neferet
    Emerytura
  • Ale ty zielu kręcisz i kołujesz, żebyś się w tej karuzeli nie zatracił bo podjudzacz z Cb niezły ale pamiętaj kij ma dwa końce. To wszystko to jak tania telenowela w której mam nadzieje że odklepiesz jak Pudzian z Bedorfem :D

Gratuluje kolejnej ustawki ;)
  • Coś się plączesz w zeznaniach mój Drogi. Jeżeli faktycznie taki styl gry sprawia Ci radochę to pogratulować i tyle w temacie.

zielu75 napisał(a):

A złom nie u mnie z prostej przyczyny ;] By zamknąć Wam jadaczki ;]
    No błagam, bądźmy poważni, Ty który jeszcze tak niedawno tak cieszyłeś się z jakiś 200 baniek złomu, który zebrałeś z CBRowego i mego starcia na Ziutku teraz nagle odpuszczasz ot tak ponad 1.5 MILIARDA, uczciwego przecież jak twierdzisz, zysku ? Druga sprawa, czy naprawdę, aż tak zależy Ci na opinii tych ostatnich paru osób, które nie wchodzą Ci w 4 litery, żeby zrezygnować z tylu punktów ? Schlebiasz mi !
    Otóż oddałeś złom, bo inaczej też byś wisiał, a takie kity to możesz wstawiać ciemnocie :)
  • widze ze musze sie wypowiedziec
    flotke ja wyskanowalem
    chcialem sfarmic planete i zapalił sie moon
    skan
    stoi flota
    liczonko-108k recyklerow
    zwyciesko lecz straty ponad 500kk i brakuje 40k reckow
    nikogo nie ma
    wiec zapalm akty, zapalm matke po 3, i cisne tak do 7 prawie
    dopiro sie zielu pojawil
    jako ze on wlatywal prawie bez strat i obiecalem pokryc koszty lotu jak by se zalogowal
    polecial
    zlom ja pozbieralem i tak na 2 tury
    to ze konto bylo w sojku nie ma dla mnie znaczenia
    skanuje wszystkich oprocz kilku naprawde nielicznych
    to teraz jeszcze doszli druzynowcy z S&D
    reszta nie ma taryfy ulgowej
    tyle ode mnie
    ZOSTWIC MI W SPOKOJU SZEFA

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ilusioon ().

• Raiden napisał(a):

Ale ty zielu kręcisz i kołujesz, żebyś się w tej karuzeli nie zatracił bo podjudzacz z Cb niezły ale pamiętaj kij ma dwa końce. To wszystko to jak tania telenowela w której mam nadzieje że odklepiesz jak Pudzian z Bedorfem :D

Gratuluje kolejnej ustawki ;)

Jak coś boli to do lekarza a nie tutaj uzewnętrzniasz swoje żale. Pisz tickety to się wszystko wyjaśni bo gadać to każdy potrafi.

sheaker napisał(a):

Coś się plączesz w zeznaniach mój Drogi. Jeżeli faktycznie taki styl gry sprawia Ci radochę to pogratulować i tyle w temacie.

zielu75 napisał(a):

A złom nie u mnie z prostej przyczyny ;] By zamknąć Wam jadaczki ;]
    No błagam, bądźmy poważni, Ty który jeszcze tak niedawno tak cieszyłeś się z jakiś 200 baniek złomu, który zebrałeś z CBRowego i mego starcia na Ziutku teraz nagle odpuszczasz ot tak ponad 1.5 MILIARDA, uczciwego przecież jak twierdzisz, zysku ? Druga sprawa, czy naprawdę, aż tak zależy Ci na opinii tych ostatnich paru osób, które nie wchodzą Ci w 4 litery, żeby zrezygnować z tylu punktów ? Schlebiasz mi !Otóż oddałeś złom, bo inaczej też byś wisiał, a takie kity to możesz wstawiać ciemnocie :)

Owszem i odpuścił bym i 5kkk zysku jeśli to nie ja wyskanowałem itd. Mnie cieszy ,że złom w dobrych rękach i tyle w temacie. Owszem uczciwego ale znalezionego nie przeze mnie. A prośba była by podzielić złom na kogoś innego i dostosowałem się do tej prośby. Jeśli czegoś nadal nie rozumiecie specjaliści ds puszu i machlojek to polecam wrócić do podstawówki.
    i Nie . Nie zależy mi na niczyjej opinii spoza soja bo co za różnica co napisze w st skoro wszystko to pusz wg was specjalistów ? :)

Szkoda ,że jeszcze jednego "specjalisty" w tych sprawach już nie ma bo pewnie dodał by również coś od siebie w tym temacie.

Reasumując. Coś nie pasi - ticket.

Pozdrawiam gorąco robaczki :*

Edit: Jeśli miała by być to ustawka to chyba oszczędził bym sobie 150 us lotu nie ? ;]
    Emerytura

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez zielu75 ().

• No ok , czuje sie pozdrowiony :)
    Muszę przyznać że Iluś miał szanse heheh ( pozdrawiam przy okazji botIlusia :) ) choć ja ani razu nie widzialem tej floty ??
    No ale gdzieś byla jak widac i już jej nie ma :)
    SzP życzę .
    ps. AHA miałem na myśli aktywnośc Ilusia , tak go sobie nazwałem i tak używam :)
  • Uspokoisz sie?
    pojdziesz w koncu wykrecac te zarowki?
    zostaw ogame, jak widac to nie dla Ciebie :D
    Graty Zielo nie przestawaj !
    Niech wiedza co to zloming

jak mogles nie dodac tej pieknej nuty ehh az zal :)
    salut,amor,dinero..%)
    Niech wiatr zawsze wieje Ci w plecy, a słońce świeci w twarz. I niech los pozwoli Ci zatańczyć wśród gwiazd. 8-)
    ]:-D

para siempre Valencianistas

Todo por el Valencia!