rozrabiaka [The Best] vs. DeeJeey [Veto] ~ 11259.64%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• rozrabiaka [The Best] vs. DeeJeey [Veto] ~ 11259.64%

Od rana, od czasu do czasu zerkałem sobie na DeeJeeya, a ponieważ zaliczyłem już kiedyś nieudany lot, nie miałem pełnego przekonania co do powodzenia szalonego lotu na aktywnego gracza. Ostatecznie natchnął mnie Szefu, którego wypowiedź można by zrozumieć, za sprawa jest do załatwienia z palcem w nosie. Zatem niewiele myśląc, ufając w pełni jego słowom, dokonałem poniższych czynności. Zachęty do działania dodała także kilkukrotna próba obrońcy na obicie mych księżyców.

Powstało starcie zyskowne dla agresora, część złomu zebraną przez obrońcę można zbagatelizować.

Odbudowy obrońco, choć szkoda, że nie napisałeś ani słowa, może zrobisz to tu! Pozdrawiam oczywiście cały skład TB.

Dnia 09-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor rozrabiaka [The Best]

Pancernik 120.000

Obrońca DeeJeey [Veto]

Mały transporter 91.634
    Duży transporter 5.349
    Lekki myśliwiec 69.684
    Ciężki myśliwiec 1.489
    Krążownik 30.259
    Okręt wojenny 12.269
    Statek kolonizacyjny 2
    Recykler 24.206
    Sonda szpiegowska 1.233
    Niszczyciel 105
    Gwiazda Śmierci 8
    Pancernik 13.164
    Wyrzutnia rakiet 7.031
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor rozrabiaka [The Best]

Pancernik 118.827 ( -1.173 )

Obrońca DeeJeey [Veto]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    13.120.610 Metalu, 1.274 Kryształu i 25.685.423 Deuteru

Agresor stracił łącznie 99.705.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 4.001.269.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 692.736.900 metalu i 433.226.700 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 38.807.307 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    676.516.900 Metalu i 417.007.900 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 654.447.510
    Kryształ: 370.089.174
    Deuter: 8.090.423
    agresor zyskał łącznie 1.032.627.107 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.301.175.610
    Kryształ: -1.397.230.274
    Deuter: -341.670.423
    obrońca stracił łącznie 4.040.076.307 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.7
    Solo 221ST- 490.263%
    TOP 1 uni11 , TOP 2 ogame.pl
    dobrySomsiad [Legion] vs. Kunio [NWO] - 11567.87%

ACS 31 ST - 379.460%
    TOP 1 uni11 , TOP 10 ogame.pl
    6353% DESIQ [RT]
    9099% WINDI [Yakuza]
  • Musze przyznać że trafiłeś aktywnego gracza ,obserwowałem tego pana dość długo i myślałem że to ja go trafię i to zanim się skończy S&D ale jak widać już nie mam co sobie zawracać tym głowy ,graty ,masz dobry dzień do STarć i widzę że tu właśnie odrobiłeś na ,mnie straty ,najważniejsza zabawa ;)
  • Trafiłeś - jedną z najbardziej pozytywnych osób jakie udało mi się poznać w tej grze, bardzo szkoda DeeJey'a ale On się jeszcze podniesie i pokarze jak sięgra

Graty a Deejay'owi oczywiście BSzO!!!

Imperare sibi maximum imperium est

ST#262 NEKKAR ON
    ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF
    ST#67Fenrir - OFF
    ST#3 Dorado - ON
    ST łącznie - 421
  • Witam wszystkich :)

Troszkę emocje opadły i zrozumiałem nieco sytuację. Jak najbardziej należą się gratulacje za trafienie. Nie wiem jak, ale cóż byłem święcie przekonany że zalogowałem się na komie o 15- leciały w radiu wiadomości ;) czyli kwadrans przed wlotem. Po odświeżeniu ok 15.30 było już powyższe RW. Reasumując ta gra jest grą błędów i tym razem okazało się że rozrabiaka wykorzystał mój błąd. Cóż, strata jest- ale 1/3 już odbudowana a resztę odbuduję jak na flociarza przystało z ataków :) Piłka ciągle w grze :) Pozdro!
  • Niestety, mam okazję wpisać się w RW sojusznika, w którym występuje on w roli obrońcy.
    To ST wpędziło mnie w swego rodzaju zadumę, trochę też zdenerwowanie.
    W ten sposób najjaśniej widać różnicę między TB a Veto. W tym pierwszym kilkanaście flotowych kont, kilka aktywnych osób, w drugim zgrana paczka ok 20-25 osób z całą paletą różnych kont.
    Problem tkwi w tym, że przy takim układzie niestety ale Veto będzie częściej gościć po tej stronie niż TB.
    Na część naszych flot można bez stresu lecieć samymi panckami, obawiając się jedynie utraty spalonego deu.
    W przypadku TB, jeżeli ktoś nie siedzi aktywnie to zazwyczaj zasłuchany jest w przebój Eifel 65 i nawet farming paliwówek niesie ze sobą spore ryzyko.
    Przykre ale takie są realia i trzeba z tym żyć. Najbardziej tylko irytujące jest, jeżeli ktoś zaczyna sobie do tego dorabiać jakieś dziwne historie.
    Gratulacje dla agresora - masz ostatnio piękną passę, może już nie na sojusznikach ale oby tak dalej.
    DJ SzO!
    I amar prestar aen.
  • Chwila nie obecności na koncie i ponad 100 wiadomości, albo spam albo jakieś rw , było w sumie jedno i drugie :P
    Graty Kulka ładny strzał, przetopu i odbudowy.
    Dwa wrogie sojusze po przeciwnych stronach, ale jak widać można bez przepychanek, podjazdów, oskarżeń itp
    Obrońcy spokojnej odbudowy.

Edit
    Post był pisany jak nie widziałem wpisu wyżej, Panie Kurufir ręce opadają jak się czyta Twoje przemyślenia.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez kgb sputnik ().

• Trafiłeś bardzo aktywnego, ogarniętego i porządnego gracza, z którym dawno temu miałem przyjemność też w podobnych okolicznościach się spotkać.
    Szacun za udaną próbę, zwłaszcza że przepał już był zaliczony, no i za fakt że starcie na Veto, bo aktywni są wszyscy praktycznie i rzadko na pzcie widać kogoś z tego sojuszu.
    Miłego przetopu dla agresora, obrońcy zaś szczere SzO!
  • Predictive napisał(a):

Przykre ale takie są realia i trzeba z tym żyć. Najbardziej tylko irytujące jest, jeżeli ktoś zaczyna sobie do tego dorabiać jakieś dziwne historie.
    Dokładnie :!: Masz już nie małe doświadczenie w tej kwestii :E
    Zamiast wypisywać je na forum, nie wiem, może bajkę napisz :?:

Rozrabiaj dalej i aby częściej z tym tagiem. Gratuluje!
    Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę
    Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę
  • Cześć, Kulesławie.
    Dawno nie miałem okazji wpisywać się Tobie w tylu wątkach. Nie dlatego, że nie chciałem. Przeciwnie. Chciałem bardzo.
    Po prostu wcześniej nie mogłem znaleźć Twoich starć, gdyż pojedynczo błąkały się w gąszczu moich 8)
    Tym oto skromnym żartem się posługując pragnę napisać, że jestem bardzo zadowolony z wyniku powyższej bitwy. Głosy naszych kolegów z innych sojuszy potwierdzają, że obrońcy flotę trudno było zezłomować.
    Gratuluję. DeeJeey'owi życzę odbudowy. Sojusznicy na pewno zrekonstruują Cię szybko.

Pozdrawiam
    HBI