Yes Man [P N] vs. CyberanT [UNITED] ~ 7469.85% + farming

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Yes Man [P N] vs. CyberanT [UNITED] ~ 7469.85% + farming

ST 436

Witam ponownie.
    Surowce z poprzedniego starcia powoli się kończyły więc trzeba było poszukać smacznego kąska.
    Historia starcia dość zawiła bo początkowo lot miał być po 5 k dt z surowcami, lecz międzyczasie zaczęły dolatywać kolejne paczki surowców.
    Pierwszy atak musiał zostać cofnięty i gdy już ujrzałem całość floty Obrońcy ruszyłem. Miał być zysk rzędu 4 mld ale niestety jak to ja - musiałem coś pomieszać a potem to już było za późno aby zawracać fale farmiące i puszczać je od nowa.
    Ogólnie to na tym starciu zyskały też osoby trzecie, dość dobrze się wzbogacając kosztem mojego niedbalstwa. No nic smacznego :)
    Podsumowując nie wyszło źle - Obrońcy szybkiej odbudowy i ponownego zapełnienia tirów. :D

Pozdrawiam :

Całą Koalicję ( PN, Hunters ), Buddy, Znajomych z DoF, u1, u21, GG, IRCa i Drużynę z S&D. ;)

Dnia 06-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Yes Man [P N]

Pancernik 40.000

Obrońca CyberanT [UNITED]

Duży transporter 159.507
    Recykler 1
    Gwiazda Śmierci 34
    Wyrzutnia rakiet 29.809
    Lekkie działo laserowe 6.000
    Ciężkie działo laserowe 1.000
    Działo Gaussa 200
    Wyrzutnia plazmy 300
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Yes Man [P N]

Pancernik 36.145 ( -3.855 )

Obrońca CyberanT [UNITED]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    9.036.250 Metalu, 9.036.250 Kryształu i 9.036.250 Deuteru
    366.611.466 Metalu, 366.611.467 Kryształu i 366.611.467 Deuteru
    182.117.866 Metalu, 182.117.867 Kryształu i 182.117.867 Deuteru
    109.947.000 Metalu, 109.947.000 Kryształu i 109.947.000 Deuteru
    55.109.266 Metalu, 55.109.267 Kryształu i 55.109.267 Deuteru
    143.343.728 Metalu, 255.599.093 Kryształu i 50.898.321 Deuteru

Agresor stracił łącznie 327.675.000 jednostek.
    Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 355.169.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 2.380.240.000 jednostek.
    Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 2.550.707.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 372.810.600 metalu i 374.174.400 kryształu.
    Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 4.188.600 metalu i 3.996.900 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 2.618.306.692 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    378.396.000 Metalu i 380.169.000 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.114.949.576
    Kryształ: 1.191.066.944
    Deuter: 715.686.172
    agresor zyskał łącznie 3.021.702.692 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.217.544.076
    Kryształ: -2.123.375.444
    Deuter: -828.094.172
    obrońca stracił łącznie 5.169.013.692 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.7

Do usłyszenia. ^^
    BEST SOLO ~ 78.767% :)
    BEST ACS ~ 52.443% 8-)

ST - 431
    Łącznie ~ 1.384.484 %
    Średnia ~ 3.212 %
  • Od rau widac, ze miales jakies dobre paliwo , ze nawet sie dalo zawracac na recznym i leciec jeszcze raz :) . Teraz sobie zatankowales tego paliwa, a i innych surowcow wpadlo, wiec chyba mozesz juz stawiac to eko ;) .
    Jesli cos zostalo obroncy po ataku Yesmana, to dobrze, ale jesli mu inni reszte wybrali, to chocia Dok cos mu zwroci ;) .

start: marzec 2005, uni6, sojusz NoMercy. Od: 29 maj 2018, uni68, sojusz P N
  • No za pz które nie zebraliśmy z ataku na CieniasaX odbiliśmy 1kkk :D tutaj . Graty YM soczystej ale nie do końca XD akcji .
    Obrońcy wożenia więcej surki XD

ps: poziomka coś wmawiał mi gdzieś i inni userzy że nie potrafiliśmy zebrać pz ,ok to może teraz niech ci Pro Elo śmieszki XD niech tu teraz wypłaczą się jak to YM nie zabrał dofarm ;) Co strach wam nie pozwoli :D czy jak to jeden z PN-ów XD określił nową teorie nie wazelinowania a cukrzenia :D

lepiej jest śmiać sie z nielubianych graczy niż z sojuszników którzy też popełniają gafy jak w tym ST i jak w ST na EzeQ ale co ja tam wiem XD lepiej napisać tak niż np: tak

graty yesmenku passy i miłego przetopu

tak jak bym się wpisał to komornicy i połowa pn-ów shejtowała by mnie od wazeliniarzy więc trzeba pisać inaczej posty jak ten powyżej :D

do usłyszenia mam nadzieje niebawem YM bo lubię oglądać twoje ST i nawet coś namazać
  • No zlamiłeś Yes ale po poście powyżej wnoszę że musisz to sobie odrobić na Misiach... ? :D
    Co to jest, no fuszerka - 3kkk zysku? byś się wstydził wstawiać to w ogóle ^^.
    A teraz serio: wazelina od sojuszniczki - GRATY WIELKIE! Jesteś boski, st boskie i w ogóle! :thumbsup: :bdb: :bdb: :brawo: :graty: :top1:
    Dobrze że to Ty byłeś pierwszy mimo przygód, bo gdyby dorwał się do tego ten inny to dopiero by tu była ekstaza i morze wazeliny ;) .

Fuszerka ze zbiorem pz jednak zabolała jak widzę, rozumiem to ale porównywać ten bilans z tamtym to jednak trochę kiepski pomysł :) .

Obrońcy szo.
  • JTR napisał(a):

porównywać ten bilans z tamtym to jednak trochę kiepski pomysł .
    nikt tu nie porównuje ale widzę że piecze w oczy że ktoś też zlamił :D jedynie pieje a widzę że muszę sie rozpisać bo nie kumasz tak prostej sprawy że chodzi ?, że co ?, że gdzie są śmiechy komoric i wasze że YM zlamił z dofarmami ?
    Jedynie mam wrażenie że Yesmen jest jedynym ogarem w tym PN bo chyba świeży tam jest reszta to tylko hejtować kogoś z gaf a u siebie lamiariady nie widzicie :D
    powinniście mieć motto razem z tobą selena bo postów twych po trzeźwemu nie idzie zakumać XD
    " u innych drzazgę w oku zobaczycie ale u siebie belki byście nie widzieli "

kocham was PN-niątka i jestem waszym fanem go,go,go PN do booooojuuu , do boooojuuu

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez FILU ().

• FILU napisał(a):

JTR napisał(a):

porównywać ten bilans z tamtym to jednak trochę kiepski pomysł .
    nikt tu nie porównuje ale widzę że piecze w oczy że ktoś też zlamił :D jedynie pieje a widzę że muszę sie rozpisać bo nie kumasz tak prostej sprawy że chodzi ?, że co ?, że gdzie są śmiechy komoric i wasze że YM zlamił z dofarmami ?Jedynie mam wrażenie że Yesmen jest jedynym ogarem w tym PN bo chyba świeży tam jest reszta to tylko hejtować kogoś z gaf a u siebie lamiariady nie widzicie :D
    powinniście mieć motto razem z tobą selena bo postów twych po trzeźwemu nie idzie zakumać XD
    " u innych drzazgę w oku zobaczycie ale u siebie belki byście nie widzieli "
    Żegnam panią ja nie Obs że będę z tobą dyskutował nie pisz , nie zaczepiaj mnie w postach nie cukruj bym się wypowiadał na twoje zaczepki
    Przecież Yes sam napisał że zlamił :)
    Co do pisania na forum to wybacz ale po to ono jest a dyktować co mają robić i pisać to możesz swoim sojusznikom ;).
    To baj baj i trzymam za słowo że nie będziesz dyskutował bo faktycznie piać to Ty lubisz.
  • JTR napisał(a):

Przecież Yes sam napisał że zlamił
    a co ma to do tego ? wy jakie tabletki bierzecie :D ja też napisałem że zlamiliśmy pz i nie zebraliśmy go to jaki szok to był dla PN-u :D że my Misie coś w końcu zlamiliśmy :D że każdy z peenków jak się wpisywał to wklejał raport zbiórki :D tego nie pamiętasz ??? co??? i tu jest wasza chore traktowanie kogoś z poza soju ty sama już nie wiesz co pisać :D
    dobra nie mam weny dziś na pisanie więc proszę nie zaczepiaj już i życze miłego skanowania i rw w SD
  • FILU napisał(a):

JTR napisał(a):

Przecież Yes sam napisał że zlamił
    a co ma to do tego ? wy jakie tabletki bierzecie :D ja też napisałem że zlamiliśmy pz i nie zebraliśmy go to jaki szok to był dla PN-u :D że my Misie coś w końcu zlamiliśmy :D że każdy z peenków jak się wpisywał to wklejał raport zbiórki :D tego nie pamiętasz ??? co??? i tu jest wasza chore traktowanie kogoś z poza soju ty sama już nie wiesz co pisać :D dobra nie mam weny dziś na pisanie więc proszę nie zaczepiaj już i życze miłego skanowania i rw w SD
    To Twoje "żegnam" bardzo krótko trwa... :ocb: . Co do zbiórki to nie chce mi się szukać ale sami się dopominaliście o nią a teraz coś się nie podoba, ciężko widzę Wam dogodzić ;) . Nie będę odpowiadać za wszystkich ale ja staram się tak traktować innych jak oni mnie, wzajemnie miłego skanowania.
  • Gratuluje YES :) Kiedyś Cię nauczymy jak wysyłać dofarmy i zbierać złom. Narazie musi Ci wystarczyć takie lamienie. Jak znajdziesz następnym razem taki cel to daj znać tydzień wcześniej, żebym mógł MTków dospawać, no i szukaj gdzieś bliżej :D

Pozdrawiam
    Wisior
  • Czytając niektóre posty,widać że to typowy przerost formy nad treścią.
    Oczy bolą,od masy emotek,błędów,braków interpunkcji.
    Ach,ta reforma szkolnictwa,widać tutaj są jej ofiary.
    Nie ma sensu pisać personalnie,niech to lepiej zostanie w sferze domysłów.
    Meritum :
    Gratulacje Yes,każdy by chciał takiego zysku,nawet przy takich błędach.
    Ale czy błędem jest taki zysk.?
    Nic już nie rozumiem. :P
    "nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów"
  • Wydaje mi się że nie ma co się napinać ... i wszystko należy brać na chłodno :)
    Filu troche racji ma - dlatego za trafienie "Pana Pupy" sowicie zapłace w paliwie sojusznikom :)
    Nie dotyczy graczy którzy z Filem graja w Sad (sorry Kromak - wiem że byś chciał) :P

“Beware the quiet man...
    For while others speak, he watched. And while others act, he plans.
    And when they finally rest… he strikes.”

W jedności siła PN :>

• Yes ten farming jest nieziemski. ogromne gratulacje, zarobiles pieknie :> zycze wiecej takich starc
    Kromak[P N]&CelestialGeneral[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Van[P N]vs.obserwator[BOSS]~1855466.62%
    kruchy[P N]&Kromak[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Andre[P N]vs.Bociek(wojtekreal)[3 X]~2407655.4%
    ancymon[P N]&Kromak[P N]&Andre[P N]&Hamer[P N]&Lzk kupie dex[PZWP]vs.Mili[3 X]~369787.52%
    Selene[P N]&Andre[DoF]&Kromak[P N]vs.wilku[MISIE]~102650.3%
    Mallory[DoF]&Warka[COMA]&fnk[P N]&Kromak[P N]vs.dziob[3 X]~98143.53%