Widmo [BOSS] vs. Proconsul Echo ~ 2863.83%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Widmo [BOSS] vs. Proconsul Echo ~ 2863.83%

Witam,

dzieki poprzedniej probie stracenia tego pana przy pomocy planety lotki, jak niektorzy wiedza stracilem dosc pokazna czesc floty przysypiajac na klawiaturze. Ale co sie odwlecze to nie uciecze :D .

Skan, sen, skan, lot, sen i boom.

AVE BOSS!!
    Ave Cezar!!

Dnia 25-05-2018 04:34:09 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Widmo [BOSS]

Okręt wojenny 16.337
    Pancernik 1.170

Obrońca Proconsul Echo

Mały transporter 7.088
    Duży transporter 100
    Lekki myśliwiec 5.095
    Krążownik 2.793
    Okręt wojenny 1.656
    Recykler 4.869
    Sonda szpiegowska 95
    Satelita słoneczny 409
    Pancernik 300
    Wyrzutnia rakiet 2.256
    Lekkie działo laserowe 3.389
    Ciężkie działo laserowe 1.521
    Działo Gaussa 189
    Wyrzutnia plazmy 61
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Widmo [BOSS]

Okręt wojenny 15.865 ( -472 )
    Pancernik 1.159 ( -11 )

Obrońca Proconsul Echo

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    8.574.750 Metalu, 8.574.750 Kryształu i 7.517.250 Deuteru
    31.742.656 Metalu, 6.009.434 Kryształu i 3.758.625 Deuteru

Agresor stracił łącznie 29.255.000 jednostek.
    Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 33.131.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 383.049.500 jednostek.
    Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 409.073.500 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 194.221.400 metalu i 92.161.900 kryształu.
    Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 3.667.100 metalu i 1.761.900 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 66.177.465 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    194.221.400 Metalu i 92.184.300 Kryształu
    3.667.100 Metalu i 1.761.900 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
    197.888.500 Metalu i 93.946.200 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 214.213.906
    Kryształ: 99.732.384
    Deuter: 10.934.875
    agresor zyskał łącznie 324.881.165 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -301.469.406
    Kryształ: -138.887.184
    Deuter: -34.894.375
    obrońca stracił łącznie 475.250.965 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.6
    Jakis zlomik? -Widmo chetnie posprzata :P
  • Gratulacje .. a czego to pozniej :P

musze to napisac .. bo az mnie zawsze nosi jak takie rzeczy widze ... (i dla mniej kumatych - nie chodzi o to ze zazdroszcze - bo nie ma czego o czym ponizej)

Jakos tak zawsze jest ze im wiekszy % "pro graczy" tym wieksze przypadki i lipy temu towarzyszace.
    Moze pan nie szanowny widmo wyjasni wszystkim jak to sie stalo ze dzisiejszej nocy nastepuje ciekawy slot wydarzen na koncu ktorego jest to rw (rzecz jasna totalny przypadek i twoj skill - nic innego ;)

Jako ze jestem tu bardzo aktywny to obserwuje sobie wiele osob .. i co widze wczoraj ?
    a wiec tak...
    Najpierw widze ze sobie gosc o nicku Amazjasz (miejsce 822) .. zrzuca kolo polnocy cala surke do goscia o nicku Proconsul Echo (miejsce wczoraj ok 320) .. czyli to juz jest push
    Dodam ze oba konta malo aktywne .. dobre farmy (czyli ktos trzyma te konta do pushowania siebie) - 1 zbieg okolicznosci
    Ja sobie skanuje ten cel w tym czasie co daje caly czas aktywnosc ( i robie to tak zeby inni mysleli ze jest na koncie )

i z tego co wynika po czasie z twojego rw .. to musiales w tym czasie wyleciec na niego ..
    wiec mimo ze byla aktywnosc to poleciales ;) (wiadomo wcale nie byles pewny ze bo nie ma - bo niby skad mogly ktos wiedziec ze jego push farma jest aktywna?;)

Takze piekny lancuszek przypadkow doprowadzil do tego ze na koncu za jednym zamachem pushowales sie z 2 kont .. i za to gratki .. co za fantazja dziadku :P
    Jakos tak sie zawsze dzieje ze im wiecej ktos robil walkow tym kolejne sa coraz glupsze bo czuja sie zbyt pewnie i wtedy popelniaja wiecej bledow

Ale jednoczesnie z gratulacjami idzie pelna pogarda dla takich oszustow jak ty .. maja sie za pro a na kazdym kroku tylko walki po to zeby isc w gore i miec sie za mega gosci ktorzy kosza wszystko (w grze bo w zyciu jedyne co kosza to pewnie trawe, bo swoje nieudacznictwo w zyciu realnym staraja sie nadrabiac do wartosciowywaniem sie w tej grze ;)

Moj kumpel zawsze takich nazywa goscmi z "malymi" ale z wybujalym ego ..

Swoja droga zawsze smieszy ze tacy i tak trafiaja tam gdzie terror ostatnio .. on zreszta tez pieknie mowil ze on absolutnie nigdy sie nie pushowal ;)

bany ida tylko do tych niewinnych ...

zycze ci bana (bo zglosilem do GO) .. ale szkoda ze nie dostaniesz bana bez urlopu .. tak zeby cie wszyscy mogli pojechac do zera, bo tym jestes
  • .:NoOne:. napisał(a):

Gratulacje .. a czego to pozniej :P

musze to napisac .. bo az mnie zawsze nosi jak takie rzeczy widze ... (i dla mniej kumatych - nie chodzi o to ze zazdroszcze - bo nie ma czego o czym ponizej)

Jakos tak zawsze jest ze im wiekszy % "pro graczy" tym wieksze przypadki i lipy temu towarzyszace.
    Moze pan nie szanowny widmo wyjasni wszystkim jak to sie stalo ze dzisiejszej nocy nastepuje ciekawy slot wydarzen na koncu ktorego jest to rw (rzecz jasna totalny przypadek i twoj skill - nic innego ;)

Jako ze jestem tu bardzo aktywny to obserwuje sobie wiele osob .. i co widze wczoraj ?
    a wiec tak...
    Najpierw widze ze sobie gosc o nicku Amazjasz (miejsce 822) .. zrzuca kolo polnocy cala surke do goscia o nicku Proconsul Echo (miejsce wczoraj ok 320) .. czyli to juz jest push
    Dodam ze oba konta malo aktywne .. dobre farmy (czyli ktos trzyma te konta do pushowania siebie) - 1 zbieg okolicznosci
    Ja sobie skanuje ten cel w tym czasie co daje caly czas aktywnosc ( i robie to tak zeby inni mysleli ze jest na koncie )

i z tego co wynika po czasie z twojego rw .. to musiales w tym czasie wyleciec na niego ..
    wiec mimo ze byla aktywnosc to poleciales ;) (wiadomo wcale nie byles pewny ze bo nie ma - bo niby skad mogly ktos wiedziec ze jego push farma jest aktywna?;)

Takze piekny lancuszek przypadkow doprowadzil do tego ze na koncu za jednym zamachem pushowales sie z 2 kont .. i za to gratki .. co za fantazja dziadku :P
    Jakos tak sie zawsze dzieje ze im wiecej ktos robil walkow tym kolejne sa coraz glupsze bo czuja sie zbyt pewnie i wtedy popelniaja wiecej bledow

Ale jednoczesnie z gratulacjami idzie pelna pogarda dla takich oszustow jak ty .. maja sie za pro a na kazdym kroku tylko walki po to zeby isc w gore i miec sie za mega gosci ktorzy kosza wszystko (w grze bo w zyciu jedyne co kosza to pewnie trawe, bo swoje nieudacznictwo w zyciu realnym staraja sie nadrabiac do wartosciowywaniem sie w tej grze ;)

Moj kumpel zawsze takich nazywa goscmi z "malymi" ale z wybujalym ego ..

Swoja droga zawsze smieszy ze tacy i tak trafiaja tam gdzie terror ostatnio .. on zreszta tez pieknie mowil ze on absolutnie nigdy sie nie pushowal ;)

bany ida tylko do tych niewinnych ...

zycze ci bana (bo zglosilem do GO) .. ale szkoda ze nie dostaniesz bana bez urlopu .. tak zeby cie wszyscy mogli pojechac do zera, bo tym jestes

Raport wojenny Kolonia 25.05.2018 04:34:09 - godzina ataku [ciach]
    Od: dowódca floty

Agresor (Widmo): 29,255Mln
    Surowce: 24,666Mln, Łup: 50%
    Pole zniszczeń (nowo powstałe): 286,383Mln

Obrońca (Proconsul Echo): 383,049Mln
    Faktycznie naprawione: 5.011

w życiu w żadnym puszu nie uczestniczylem i nigdy nie bede. po to czekalem z budzikiem na rano z atakiem, aby miec pewnosc ze goscia nie ma na koncie i go nie bylo - totalne zero aktywnosci. A jest on aktywnym graczem ty baczny obserwatorze.

Administrator Forum Toadie:
    Obraza
  • [ciach]
    to po pierwsze .. po drugie .. miedzy 00:00 a 01:00 mojego czasu (czyli polskiego 01:00 do 02:00) .. :P gosc zrzucal flotke przez 20 ukladow .. co naturalnie robilo aktywnosc tak jak ja .. ;)
    ty wleciales po 4 .. rozumiem ze lecisz 40 min przez 20 ukladow ? ;) .. i znowu .. niby mowisz ze on taki aktywny .. jak cholera .. a leciales na aktywnego goscia w srodku nocy na pewniaka ? hehe mam 12 lat i krecone wlosy to moze ci uwierze :]

moze sie pochwalisz kiedy recki zebraly zlom? ;D

a co do ostatniego zdania to jasne .. wszyscy tak mowia a pozniej bany .. poczekamy zobaczymy .. chociaz go na tym uni to chyba slepi ze wielu rzeczy nie widza ..
    terror tez czysty jak zla .. i kilku innych :D

Administrator Forum To:
    Obraza
  • .:NoOne:. napisał(a):

[ciach]

to po pierwsze .. po drugie .. miedzy 00:00 a 01:00 mojego czasu (czyli polskiego 01:00 do 02:00) .. :P gosc zrzucal flotke przez 20 ukladow .. co naturalnie robilo aktywnosc tak jak ja .. ;)
    ty wleciales po 4 .. rozumiem ze lecisz 40 min przez 20 ukladow ? ;) .. i znowu .. niby mowisz ze on taki aktywny .. jak cholera .. a leciales na aktywnego goscia w srodku nocy na pewniaka ? hehe mam 12 lat i krecone wlosy to moze ci uwierze :]

moze sie pochwalisz kiedy recki zebraly zlom? ;D

a co do ostatniego zdania to jasne .. wszyscy tak mowia a pozniej bany .. poczekamy zobaczymy .. chociaz go na tym uni to chyba slepi ze wielu rzeczy nie widza ..
    terror tez czysty jak zla .. i kilku innych :D

[ciach]

lecialem 45 minut, do 1szej w nocy wracaly jego ataki transporterami, mam go na falandze [ciach]... Okolo 3:50 wystarowalem bo mam turbo nie tak jak [ciach]...
  • dobrze ze tyle piszesz ale malo szczegolow .. pokaz raport z reckow? ;)

hehe jak to fajnie ze troche sie ta twoja opowiesc nie zgadza .. ale w ktorym miejscu to sie dowiesz .. :]

same pro gracze no jasne jak cholera ;)

fajnie tak sie pushowac jednoczesnie z 2 kont .. no tak po co tracic czas .. lepsze to tylko latanie sobie z push kont w ataku na swoja wlasna flote :]

mosku .. znowu uzywasz tego widac ze przyzwyczajenie do tego slowa wyniosles z domu ;)
    no coz .. lataj i farm swoje push konta .poki jeszcze bana nie ma ..

swoja droga najlepszy dla takich pusherow bylby ban bez urlopu jak pisalem wczesniej .. bardziej by zabolalo zjechanie ich kont do zera niz wieczny ban .. bo wieczny ban oznacza ze zaraz sobie zdobeda inne konto i zaczynaja znowu to samo ...

lecz swoje widmo kompleksy dalej ;)
  • Witam NoOne - ja siedziałem na banie a się nie puszuję :impra: Jest pusz - będzie ban - zwrot surki - strata "podwójna" "potrójna" - nie będzie to ciekawe co napiszesz xD

jeszcze chwila i wszyscy się będą świeci jak wpadnie mi turbo (oby mam nadzieję że i chęci do gry to przyniesie)
    Mnie tylko zastanawia fakt że mając 1,2kk militarnych masz ledwo 1kk zniszczonych przy 800k straconych biorąc pod uwagę fakt że statków to ty raczej masz kilka i planety w jednym układzie 4 planety a 3 układy dalej kolejne 3 planety to kogo ( już wiemy ) ale po co ty tracisz życie na obserwacje to mnie zastanawia xD bo nie masz ani czym ani na kogo latać a jak już lecisz to raczej niekorzystnie także ...

Podsumowując gracz top 300 który nie ma czym latać ani jak (umiejętności pominę - napisz że przez brak czasu jest tak a nie inaczej) obserwuje jakieś tam "Nołnejmy" które złomuje top 10 ... "Dokąd zmierzasz świecie"

Widmo graty farmingu :evil:
  • MlodyT napisał(a):

Witam NoOne - ja siedziałem na banie a się nie puszuję :impra: Jest pusz - będzie ban - zwrot surki - strata "podwójna" "potrójna" - nie będzie to ciekawe co napiszesz XD

jeszcze chwila i wszyscy się będą świeci jak wpadnie mi turbo (oby mam nadzieję że i chęci do gry to przyniesie)
    Mnie tylko zastanawia fakt że mając 1,2kk militarnych masz ledwo 1kk zniszczonych przy 800k straconych biorąc pod uwagę fakt że statków to ty raczej masz kilka i planety w jednym układzie 4 planety a 3 układy dalej kolejne 3 planety to kogo ( już wiemy ) ale po co ty tracisz życie na obserwacje to mnie zastanawia XD bo nie masz ani czym ani na kogo latać a jak już lecisz to raczej niekorzystnie także ...

Podsumowując gracz top 300 który nie ma czym latać ani jak (umiejętności pominę - napisz że przez brak czasu jest tak a nie inaczej) obserwuje jakieś tam "Nołnejmy" które złomuje top 10 ... "Dokąd zmierzasz świecie"

Widmo graty farmingu :evil:
    No to zes pojechal :D

flotke buduje od 3 tygodni ;) .. ale ok niech ci bedzie nie mam czym latac .. st juz strzelilem ale nie umieszczam tu raportow (konto zalozylem dzisiaj zeby opisac cudowny skill widma ;)

ja mam swoja taktyke na ta gre (gralem wtedy kiedy ty w pieluchy jeszcze robiles) .. fakt dluzsza przerwe mialem ale pewnych rzeczy sie nie zapomina .. wiec mozecie sie z mojej strategii smiac do woli . lata mi to i robie swoje a efekty widac i to nie w postaci pushowych rw ;)

popatrz na moje staty jezeli chodzi o przyrosty np .. ale wolisz glupoty pisac zeby kolezke wybielac ;)

a skoro siedziales na banie .. to widac ze tez uczciwie grasz :D ale luzik