DARK EVIL [RedBaron] vs. SZAJSUNG [TDO] 13717%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• DARK EVIL [RedBaron] vs. SZAJSUNG [TDO] 13717%

Heyka Ogamowe MANIACY
    za mną też nie przespana noc poświęconą na obserwacji.
    Obrońca myślał że ujdzie mu płazem zachowanie , którego się nie wybacza
    troszkę poklikane w układzie flota poszła w pył.
    ps co do zachowania Szajsunga nie wszyscy wiedzą że najpierw leciał na Wiosnę około 3 dni po czym przed dolotem zwrócił następny był Trampek i identyczna sytuacjia, już myśleliśmy że chce wymusić push no i przyszła kolej na mnie.
    Atakier leciał trzy dni , przez trzy dni świeciła się u mnie czerwona Lampa , a że nie lubię koloru czerwonego szybko musialem reagować ponieważ gracz TOM [ciach] wylądował mu w układzie.
    wyszło pięknie, a mogło być jeszcze piękniej gdyby Tom [ciach] nie odpalił Urlopu.
    pozdrowienia dla całego BOSS oraz RB.

a teraz uczta;

Dnia 13-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor DARK EVIL [RedBaron]

Krążownik 10.000
    Okręt wojenny 32.370
    Pancernik 69.027

Obrońca SZAJSUNG [TDO]

Mały transporter 109
    Duży transporter 24.178
    Lekki myśliwiec 342.010
    Ciężki myśliwiec 7
    Okręt wojenny 4.212
    Recykler 850
    Sonda szpiegowska 4.523
    Niszczyciel 12

Po bitwie...

Agresor DARK EVIL [RedBaron]

Krążownik 9.044 ( -956 )
    Okręt wojenny 32.341 ( -29 )
    Pancernik 69.009 ( -18 )

Obrońca SZAJSUNG [TDO]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    35.834.483 Metalu, 1.586.729 Kryształu i 70.082.238 Deuteru
    30.215.478 Metalu, 396.682 Kryształu i 78.693.675 Deuteru
    7.553.869 Metalu, 99.171 Kryształu i 19.673.419 Deuteru
    1.888.467 Metalu, 24.792 Kryształu i 4.918.355 Deuteru
    472.117 Metalu, 6.198 Kryształu i 1.229.589 Deuteru
    118.029 Metalu, 1.550 Kryształu i 307.397 Deuteru

Agresor stracił łącznie 30.994.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.932.725.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 973.758.100 metalu i 398.001.800 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 253.102.238 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    973.758.100 Metalu i 398.001.800 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.028.875.543
    Kryształ: 392.269.922
    Deuter: 172.722.673
    agresor zyskał łącznie 1.593.868.138 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.446.200.443
    Kryształ: -562.842.122
    Deuter: -176.784.673
    obrońca stracił łącznie 2.185.827.238 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4

Super Moderator Ruda:
    prowokacje

• Flota idealna na złom, racja. Idealna też na push :)

Pozdrowienia dla boss czyli dla Ciebie dark evil w końcu byłeś jego liderem nie?

Pominę fakt że szajsung był w boss razem z Tobą przez ponad 100 dni :)

[ciach]

Mimo wszystko coś robisz a to lepsze niż nic nie robienie. Skończ skupować konta zacznij ładnie grać.

Super Moderator Ruda:
    komentarz do usunietej czesci mniam
  • Bo na uni Uriel, tylko Tom i wielki trampek grają czysto:) bez moonowek, pushowek, gsowek itd.
    Dziwny ten Twoj lot, 300k lm Tobie 160k kr zostawieone w spadu i poleciales pancki i ow? o stadku niszczarek nie wspomne.

Ale gratuluje, ładny zysk z dobrym tankowaniem, tylko nie oddawaj trampokowego nikomu:)
    Chociaż... wiosna już sojusznik, to nie poleci:D

Pozdrawiam

<@sexi^violka> pamietaj LordJ - przed Piwkiem nic nie chroni
    <@Przemysław> - to że co wieczór obiegniesz de_dust2 nie znaczy że jesteś sportowcem piwek ;d
    <@Revoutz> ja uwielbiam twoje skille ogejmowe latanie obserwacja zasadzki farmy tajna wiedza 10/10, ale sure wydajesz jak debil
    <@zjemtwojdeser> baba ma dwie pory roku... złomowa i niezłomowa
  • Taa, włączyłem urlop, bo PAN TEGO UNIWERSUM miał lotkę tam gdzie ja, przecież on może nawet pustego moona zezłomować :E

Nie było żadnych obserwacji ani konkretnych planów. Z planetą wbiłem tam bez konkretnego celu, po prostu zbadałem astro i żeby nie zlamić z ew. fsem na kolonizuj, czym prędzej wstawiłem planetę gdziekolwiek, myśląc "a może coś się będzie działo". Gdybym leciał złomować, to nie zwlekałbym tak z budową telepka itp.

SZAJSUNG mnie zwyzywał, Stefan / DARK EVIL wbił w układ, co było ciekawym zbiegiem okoliczności, szczególnie że to konto było wcześniej w Boss, i w podobny sposób wypowiadało się o sojuszu Żółtodziobów. Gdy poszedłem na urlop z przyczyn osobistych, już nie było nadziei na to że "mogło być jeszcze piękniej" i DARK spakował SZAJSUNGA. Jeśli jest tak, jak pisali sojusznicy, to nie ma czego gratulować, a jeśli jakimś cudem się mylą, to gratuluję ubicia cwaniaczka.
  • Dziwnie ta flota Szajsunga zbudowana. Ja tam jestem ŻÓŁTODZIÓB i sie moze nie znam,ale nawet noobki inaczej flote budują. Ale co ja sie tam znam.
    Ale widać że Minionki są najlepszym sojuszem na uni skoro pierwszym wyborem Stefana/DarkEvila byliśmy my a dopiero potem RB.
    "Gratulacje dla atakującego i SzO dla obrońcy, co gral w ogame jak myśmy jeszcze o dywan sie potykali".
  • mmorpg-stat.eu/0_fiche_joueur.…t&univers=_147&statview=2

naprawdę nie jest trudno wejść na tą stronkę:)

każdy kto sobie sprawdzi to o czym piszą Minionki dojdzie do tych samych wniosków, najlepsze jest w tym to, że Szajsung, który wstąpił do nas 5 dni temu, dziś rano prosił o pomoc przy odbudowie poprzez przyjęcie "każdej ilości surowców", a złom tłumaczył brakiem dostępu do konta z powodu złamej ręki syna i wizyta na SOR... Widzieliśmy poprzedni nick "szajsunga" i historie sojuszy ale co tam przyjeliśmy go będąc ciekawi kiedy pojawi się dziwne zachowanie. A tu taka niespodzinaka po zaledwie kilku dniach:))

ludzie to tylko gra i cyferki, ale jak widać nie każdy traktuje to w ten sam sposób:)

pozdrowienia dla całego TDO, Gladiego i Zjemtwojdeser :)
  • Cóż można powiedzieć czekać cierpliwie na sprawiedliwy wymiar kary...
    Baldi dziękuję i również pozdrawiam :) Szybko zareagowaliście to się chwali...
    Niestety nieporadność życiową trzeba jakoś odbijać w virtualu... Baroni ładną sobie wizytówke sprawiacie trzymając go :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Gladi ().

• widze ze swietnie sie bawicie uriel XD

wpisze sie bo duzo komentarzy i wogole pochwale ze ciacham na bellatrix super sie lata po 15-20min faza prawie jak na eventowym :P grasz i masz flo pod reka to sie bawisz zawsze cos zrobisz, na urielu jest zbyt mozoolnie mozna sobie eko pograc i kiedys cos z paczka odwalic gdyby sie ja mialo XD za duzo niesprawiedliwosci i lewizny, sam tylko sure zsylam i klikam eko co nie znaczy ze sie nie pilnuje wiec prosze mnie nie zmuszac do bardziej wyfafafifofanych fsow XD

aa i edit:
    na bellatrix pare starych urielowych asow gra i historia zaczyna sie powtarzac z przekretasami hahahaha polecam obczaic

dark nie wiem co z tym screenem bo wogole nie pasuje mi do twojego opisu wiec conajmniej jedno musi byc nieprawda XD tak czy siak szkoda ze zostawiles soj a widzac cie w redpushers tez tak jakos smutno XD a wiosen namietnie sie do mnie dobiera ale zdazyl sie wczesniej obrazic na tak slodkiego chomika jak ja i nie moge nawet buziaczka napisac zeby wiedzial ze siedze ;( az przykro no i nie sciemniam wcale ze mi przykro XD

sad oglasza co nastepuje;
    gratulacje starcia , obroncy szo

pozdrawiam ze spizgolandii :P

a jak zobaczylem scr to mialem takie 'URIEL SQRFSNY' XD ale sie nie wczuwam w to hahaha

aa i edit2:
    pozdrawiam wszyystkich co sie wpisali mialem sietna banie sama przyjemnosc tutaj to jest salonik na poziomie to sie rozumie ;)

qfaa i edit3:
    dlugo tam chyba nie pogram a konto szykuje cud mialina i dla lotnika i ekowca jak ktos lubi to bedzie do oddania kiedys, wiem ze lubicie urielowcy hahahaha normalnie az aukcje na forum zaloze bo polityka ogame jest taka ze daja teraz wieksze mozl kupowania sury do 1banki? i to na poczatkach uni haha za 100k "tylko" wiecie to jest jak placenie za push i to instant masz w magazynie wiec banowanie 'pushow' ktore sa 'legalne' nie jest im potrzebe :P

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez revoutz ().

• Chyba najwyższy czas wrócić do gry, skoro pojawiają się aż tak ciekawe wałki. :)
    Konto Xai zostało reaktywowane 18.06.2017 po kasacji poprzedniego utworzonego 03.2006r.. Usunięcia dokonano podczas wgrywania nowego systemu w 2016 roku. Konto było nieaktywne zaledwie kilka miesięcy. Niestety, stało się, kilkaset postów trafiło ostatecznie na śmietnik historii.
    Shame on You.
  • widzę dużo minusów i myślę: wejdę, zobaczę, może się kłócą
    i faktycznie, nie zawiodłam się, burda jak na stadionie Lecha :D

pozdro dla wszystkich puszerów :*
    u68 [COMA] Ursa -> Wasat [GEN]

Sygnatura by Indestructible

"z nikim się nie ścigam, dlatego prowadzę..."