Kurufir [Veto] vs SiSi [PIWKO] - 1782,04%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Kurufir [Veto] vs SiSi [PIWKO] - 1782,04%

Witam :)
    Cieszy mnie niezmiernie to ST, gdyż po przeprowadzce na konto, na którym obecnie gram dopadł mnie jakiś ogamowy pech.
    Nie dość, że nic większego trafić nie mogłem to potrafił mi się nawet idler zalogować...
    Mam nadzieję to ST będzie przełamaniem tej złej passy i nastaną lepsze czasy.
    Lot spontan, skan, kop od jumka na zapęd, lot i bum.
    Pikanterii dodawał Leyto w us obrońcy jednak widać nie wszystkim wychodzą akcje w us, w których mają swoje planety ;)
    Pozdrowienia dla całego Veto, w szczególności jumka, w podziękowaniu za motywację do tego lotu oraz H B I - klep te ST bo miło się to czyta :)
    Meritum:

Dnia 09-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Kurufir [Veto]

Pancernik 22.222
    Sonda szpiegowska 3

Obrońca SiSi [PIWKO]

Mały transporter 7.042
    Duży transporter 20.800
    Lekki myśliwiec 1.165
    Ciężki myśliwiec 303
    Krążownik 91
    Okręt wojenny 34
    Statek kolonizacyjny 8
    Recykler 969
    Sonda szpiegowska 3.189
    Bombowiec 39
    Niszczyciel 797
    Gwiazda Śmierci 7
    Pancernik 1.389

Po bitwie...

Agresor Kurufir [Veto]

Pancernik 21.732 ( -490 )
    Sonda szpiegowska 1 ( -2 )

Obrońca SiSi [PIWKO]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    4.700.601 Metalu, 5.799.199 Kryształu i 5.799.200 Deuteru
    2.350.300 Metalu, 101.903.535 Kryształu i 10.264.919 Deuteru
    1.175.150 Metalu, 49.258.490 Kryształu i 5.132.460 Deuteru
    587.575 Metalu, 24.621.195 Kryształu i 2.566.230 Deuteru
    293.788 Metalu, 14.011.925 Kryształu i 1.283.115 Deuteru
    146.894 Metalu, 6.711.549 Kryształu i 641.557 Deuteru

Agresor stracił łącznie 41.652.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 602.288.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 89.537.100 metalu i 88.667.400 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 237.247.682 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    89.537.100 Metalu i 88.667.700 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 84.091.408
    Kryształ: 271.371.593
    Deuter: 18.337.481
    agresor zyskał łącznie 373.800.482 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -293.011.308
    Kryształ: -478.261.893
    Deuter: -68.262.481
    obrońca stracił łącznie 839.535.682 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4
    I amar prestar aen.
  • Nie muszę bo jak widać robisz to za mnie :)
    Żeby zachować jakąkolwiek merytoryczność i nie popaść w bajkopisarstwo jak mój poprzednik to z moich obserwacji wynika, że Leyto jest tam od niedawna więc opcje bicia piany przez wiadomych osobników są dwie:
    1. Leyto przeniósł się tam by zdjąć obrońcę jednakże go ubiegłem - ot psikus.
    2. Jedna czasem mówisz z sensem i rzeczywiście to Twoje i chciałeś mieć bliżej, w tym wypadku również - ot psikus ale o ile smaczniejszy ;)

(Szkoda zaśmiecać wątek nowym postem więc zrobię to tak)
    Edit:
    A kim ty niby jesteś, że mam Ci się tłumaczyć i przedstawiać dowody?
    Z moich obserwacji wynika tak a nie inaczej. Chcesz sprawiedliwości? To pokaż mi dowody, że ta kolonia tam stoi od niedawna. Jeżeli ich nie masz - zamilcz.
    Odniosę się też do skandalicznej formy twoich wypowiedzi. Załóż rączki, rozpędź się? Czy ty wgl zadasz sobie trud i pomyślisz przed rozpoczęciem walenia w klawisze? To jest gra, która jak każda inna w założeniu ma być rozrywką, odskocznią od codziennego życia. W nim aż nadto jest jadu i nienawiści, po co przenosić je też na płaszczyznę rozrywki? Może jest ci to potrzebne, nie wiem, mnie w każdym razie takie wypowiedzi nie sprawiają najmniejszej nawet uciechy.
    Dużo piszesz co to nam nie zrobisz, nie pokażesz, nie naświetlisz. Zrób to wreszcie, uwierz mi czekamy z niecierpliwością aż się ta błazenada wreszcie zakończy.
    I amar prestar aen.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kurufir ().

• Gratuluje Kurufir, bardzo ładnie Ci to wyszło - brawo Wodzu oby tak dalej, może to jakaś passa się zaczyna, ja niestety nic nie mogę trafić jakaś ogólna niemoc i troszkę peszka :)
    Obrońcy SzO

Co do Ciebie Leyto, czym częściej piszesz tym bardziej stwierdzam że nie mam o czym z Tobą rozmawiać, gdyż jesteś niesamowitym bajkopisarzem w dodatku Twoje bajki są dla dzieci z gimnazjum :P
    ta dyskusja w ST Rafusa pokazała jak próbujesz się za wszelki sposób wybielić i jaki to świat jest zły bo każdy jedzie po Tobie, ale to właśnie przez tego typu wpisy ludzie po prostu wyrobili sobie o Tobie zdanie
    co do screenów nie mogłem tego wkleić, gdyż za dużo było tam słów nieparlamentarnych i dostał bym bana ale kto chciał te screeny dostał je ode mnie...
    skończyłem już z Tobą rozmowę i czasami wszedł byś i normalnie pogratulował a nie ten Twój wszechobecny jad, który aż się wylewa
    bez odbioru i nie pozdrawiam

Imperare sibi maximum imperium est

ST#262 NEKKAR ON
    ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF
    ST#67Fenrir - OFF
    ST#3 Dorado - ON
    ST łącznie - 421
  • Teraz mi powiesz że ja zacząłem :E
    W tamtej dyskusji też dostałes czarno na białym ale jeśli dla Ciebie ta rozmowa była podstawą do mojego bana to powiedz mi czym on ją wysłał że leciała prawie rok?? Chce konkretów, chętnie podyskutuje, wiecie że mogę was pogrążyć i dlatego w każdym poście próbujecie mnie zdyskredytować.. Udowodnij że się tam przeniosłem, wklej to tu a wtedy Cie przeproszę :)
    Jeśli nie zaczne wrzucać bardziej pikantne kawałki ;)
    Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę
    Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę
  • ostatni mój wpis - przepraszam że zaśmiecam - ale kto Ci napisał że tam się przeniosłeś napisane tylko że w Twojej okolicy powstało to ST
    pisz co chcesz o mnie za mnie możesz opisać jak doszło do "zamachu" w Smoleńsku i że wiesz kto zabił Kennedy'ego lub nawet możesz rozwiązać zagadkę Trójkąta Bermudzkiego ja z Tobą już skończyłem rozmawiać

Brawo Kurufir a Obrońcy SzO!

Imperare sibi maximum imperium est

ST#262 NEKKAR ON
    ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF
    ST#67Fenrir - OFF
    ST#3 Dorado - ON
    ST łącznie - 421
  • schweppes65 napisał(a):

Teraz mi powiesz że ja zacząłem :E
    W tamtej dyskusji też dostałes czarno na białym ale jeśli dla Ciebie ta rozmowa była podstawą do mojego bana to powiedz mi czym on ją wysłał że leciała prawie rok?? Chce konkretów, chętnie podyskutuje, wiecie że mogę was pogrążyć i dlatego w każdym poście próbujecie mnie zdyskredytować.. Udowodnij że się tam przeniosłem, wklej to tu a wtedy Cie przeproszę :)
    Jeśli nie zaczne wrzucać bardziej pikantne kawałki ;)
    Jesteś cienki jak sik pająka a piszesz jak byś po zjadał wszystkie rozumy masz coś do powiedzenia to pisz konkretnie a nie siejesz jakiś ferment w grze
  • Predictive napisał(a):

Pikanterii dodawał Leyto w us obrońcy jednak widać nie wszystkim wychodzą akcje w us, w których mają swoje planety ;)

Predictive napisał(a):

Nie muszę bo jak widać robisz to za mnie :)
    Żeby zachować jakąkolwiek merytoryczność i nie popaść w bajkopisarstwo jak mój poprzednik to z moich obserwacji wynika, że Leyto jest tam od niedawna więc opcje bicia piany przez wiadomych osobników są dwie:
    1. Leyto przeniósł się tam by zdjąć obrońcę jednakże go ubiegłem - ot psikus.
    2. Jedna czasem mówisz z sensem i rzeczywiście to Twoje i chciałeś mieć bliżej, w tym wypadku również - ot psikus ale o ile smaczniejszy ;)
    Taki oczytany a ze zrozumieniem czytać nie potrafisz? Nie zmieniaj za każdym razem tematu, chcecie mi coś wmówić a sami się błaźnicie :brawo:

Czekam na wyjaśnienia, jeśli kłamie i to udowodnicie przeproszę publicznie, jeśli jednak mam racje oczekuje tego samego. Jasne czy mam narysować?

Jumek, bo trzeba mówić po imieniu. Obrabiasz mi cały czas plecy, mówisz że jestem cienki a sam z całym zastępem klakierów wmawiasz wszystkim że ja jestem bee. Ja jestem sam, gram sam, to aż taki cienki jestem że się mnie boicie? Ja mam plan który zrealizuję i wtedy kolejny raz poprosze o konkrety :) Część już osiągnąłem bo konto na forum założyłeś, powoli do celu, mam czas ;)
    Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę
    Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Emeryt_2016 ().

• Brawo Kurufir!
    Przetapiaj i złomuj dalej.
    Veto!

Reliktem PRLu, Panem Lejto znanym także jako Chomik Bojowy (bo chomikował surę z lewych kont na posiadaną teraz flotę bojową), się Kurufir nie przejmuj. Oszust to straszny i manipulant. Jak na agenta bezpieki przystało ma wiele tożsamości. Raz pisze, że jego konto, to nie jego konto, potem, że konto kumpla z agentury, innym razem, że ma na wszystkich kwity. I tak bez końca.

Dostał przepustkę z Tworek i szaleje teraz na forach pisząc niewiarygodne głupoty.

UNI 39: OFF
    UNI 40: OFF
    UNI 69: OFF
    UNI Nekkar: ON