S&D Universum Polaris Edycja 2 [21.05.2018- 21.06.2018]

• Dyskusje

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• S&D Universum Polaris Edycja 2 [21.05.2018- 21.06.2018]

Ruszyły zapisy do drugiej edycji Seek and Destroy na uni Polaris.

Ten temat powstał żebyście mogli swobodnie dyskutować o jej przebiegu :)

Pamiętajmy, że każdego z nas obowiązuje Regulamin Forum OGame.pl, a także Regulamin działu Seek & Destroy.
      W szczególności nie życzymy sobie w tym temacie spam'u, wulgaryzmów jak i rozmów na tematy niezwiązane z przebiegiem projektu Seek And Destroy na Polaris.

[13:51] <+Mati> Wladza dla moderatorow, precz z GO!

:xfa: Rekrutacja MOD :xfa:
    • Oficjalnie witam uni Polaris w tej edycji S&D zostałem Waszym opiekunem, więc wszelkie pytania, wątpliwości oraz inne problemy związane z rozgrywką śmiało możecie zgłaszać do mnie (pw, IRC)

Kilka spraw organizacyjnych na ten miesiąc:
      1.Pierwszą bardzo istotną rzeczą jest wstawianie odpowiednich nagłówków w raportach.
      Poprawny nagłówek :
      2008-11-07 10:24:34 - zlyarchiwista [mroczniarchiwiści] - 9,60 %

2.Bitwy ACS rozliczane są indywidualnie przez każdego gracza biorącego w nim udział, zgodnie z Zasadami Publikacji RW.

3.Niszczenie księżyców zgłaszacie do mnie na pw, 12h przed moonkillem.
      Zgłoszenie musi zawierać:

nick agresora
      koordynaty księżyca
      numer Uniwersum
      średnicę księżyca
      nick atakowanego.

W razie jakichkolwiek pytań, zapraszam :)

Mamy już podział :
      S&D Universum Polaris Edycja 2 [21.05.2018- 21.06.2018]

No i wiadomo życzę wszystkim powodzenia :P
      Pamiętaj.
      Jeśli spotkasz samotnego wilka uciekaj.
      Za nim stoi stado.
      Jeśli zaś ugodzisz tego wilka,
      do końca życia będziesz oglądał sie przez ramię.
      A pewnego dnia ~ za tobą stanie stado.
      I rozszarpie Cię na strzępy.

Uni 29 [Jackass] {macierz} top 90
      Uni 41 [MCNE] {pawelos} top 20, top 1 floty
      Uni Quantum [LioN] {pawelos} top 4, top 1 floty (przed UF z Electra)
    • Szkoda że decyzje zostały podjęte parę godzin przed samym startem, a nie w sobotę, gdzie do piątku był ostateczny czas na zgłoszenia i się udało aby było minimum 8 osób. Wszyscy co biorą udział w S&D tak naprawdę zostali postawieni pod ścianą, bez możliwości porozumienia i ustaleń z koordynatorem tego projektu. Choć by przykład że 12h wcześniej trzeba zgłaszać niszczenie moona, sądzę że wystarczyło by 6h. Wypowiadam tylko swoje zdanie.
    • Mam gorąca prośbę do graczy zgłaszających mi próby niszczenia moonów o to by przestrzegali tych min 12 h na zgłoszenie, oraz sprawdzanie czy wskazane są dobre koordy, jak i wielkość moona, gdyż już wystąpiła pewna nieścisłość w zgłoszeniach (na koordach, które podał gracz nie było moona, a czas na sprawdzenie wyniósł niecałe 3 h ).

Jak również do tych samych osób jest prośba o pisanie jednego PW do mnie, a nie otwieranie kolejnych konwersacji gdyż, również ilość zgłaszanych moonów jest ograniczona do 5 jednocześnie, (pkt III 2 zasad projektu S&D) a przy wielu zgłoszeniach łatwo jest pełnić błąd.

Powyższe prośby nie są po to by wam utrudnić zabawę w S&D ale by ją usprawnić jak i wam i dla mnie.
      Pamiętaj.
      Za nim stoi stado.

• @janki69 nie nie musisz edytować wszystkiego :)

Podliczenie zrobione.

Jest jeszcze jedna mała prośba o nie wstawianie spoilera gdyż utrudnia mi to kontrole rw, jak również o nie edytowanie postów sprzed paru dni.

Dwa RW mają błędy więc proszę o korektę ich. A tak to gratuluje zacięcia, no potężne ilości rw janki wstawiasz

I oby tak dalej zachęcam wszystkich do czynnego udziału w zabawie.
      Pamiętaj.
      Za nim stoi stado.

• S&D Rusza 21.05 czyli rozumiem, że zgłaszając niszczenie księżyca o godzinie 0,01 pierwszy raport niszczenia może być o godzinie 12.01 – 21.05

• 21-05-2018 10:35:09 - Deeppurple [Smerfy] - 7126% - proszę o wyjaśnienie tego !!!
      • 21-05-2018 11:11:45 - Deeppurple [Smerfy] - 8649%- proszę o wyjaśnienie tego !!!

Proszę również o sprawdzenie innych zgłoszeń, Czy faktycznie jest zgłaszane max 5 księżycy i czy niszczenia następują minimalnie po 12h od zgłoszenia. Bo przyglądając się niektórym raportom to jest prawie niemożliwe.
    • janki69 napisał(a):

21-05-2018 10:35:09 - Deeppurple [Smerfy] - 7126% - proszę o wyjaśnienie tego !!!

21-05-2018 11:11:45 - Deeppurple [Smerfy] - 8649%- proszę o wyjaśnienie tego !!!
      Jeśli chodzi janki67 o te zgłoszenia pilnuje miało 12h ale jak płaczesz to dobrze lubię takich graczy, co do reszty 2 mony mi nie uznano bo nie da się co do tych zgłoszeni zawsze robię tak ze zgłaszam 5 monów jak mi mon nie poleci zgłaszam 4 majac na uwadze tego 5. Więcej ci tumaczyć nie będę. Widzę miała być zabawa a szuka się na siłę błedów których niema
      Nie musisz mnie lubić ważne byś się mnie bał.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Deeppurple ().

• Podliczenie zrobione,

Niektórym zostały nie uznane niektóre RW, proszę o edycje posta z RW i poprawę nagłówków.

Pozdrawiam i życzę udanego finiszu wszystkim graczom

PS. Przypominam o tymże aby dostać nagrodę za bycie w zwycięskiej drużynie należy również spełnić pewne wymagania, to tak ap ropo, że nic nikt nie mówił, a nagroda przemknie kolo nosa komuś.
      Pamiętaj.
      Za nim stoi stado.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez _Pawelos_ ().

• Pojawiło się podsumowanie wyników tej edycji S&D . Z góry przepraszam za tak długie oczekiwanie jednakże obowiązki codzienne/praca nie pozwoliły mi wcześniej się tym zająć .

Gratuluję zwycięzcom i proszę o kontakt jakie dane o nagrodach mam przekazać dalej.
      Pamiętaj.
      Za nim stoi stado.