Troche nie rozumiem waszego toku myslenia chlopaki Ci co polecieli w tym acsie to nie "leszcze" tylko ludzie ktorzy docenili czyjąś prace włożoną w tą oto akcje bo kto z was zdejmując moona zobaczył takie cuda na fali?; > a przy okazji mogli sie w jakis sposob zapisac na tym upadającym uni;). Przeszłość była jaka była kazdy kazdemu w jakis sposob podpadł..jakby kazdy myslal w ten sposob to by nawet do S&D nie doszło^^ gdyby wam dał info ze to ja stracilem moona jestem przekonany ze byscie wylecieli razem z nim takze skonczcie pierdzielic glupoty ze ktos do was płakał ze wojne przegrywamy,wynik wojny byl juz wiadomy przed jej rozpoczęciem zawsze latwiej wygrać na zmasowany team niż na paru silnych gosci tyle odemnie i troche dystansu na przyszlosc piona
TOP 1 ACS - POŻEGNALNE RW: reSPECT & Gwiazda & encore & Into [BANKSTER] & Ponury_Zniwiarz [BANKSTER] vs. Trunks [WSNR] & R32 [WSNR] & DARK TEMPLAR [WSNR] & sandacz [WSNR] ~ 111331.09%
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Respect et consortes wielkie gratulacje Procent konkretny, to że nie ma zysku nie ma znaczenia skoro chcieliście skończyć. Cieszy jeszcze bardziej że Banksterzy też dołożyli swoją cegiełkę. WSNR jak zwykle wie wszystko najlepiej nic nowego.
PS. Res mimo że nie przepadłem za Tobą w grze, za te kontry to jednak szacunek za sposób zakończenia gry.
Pozdrawiam wszystkich z emerytury -
No prosze coraz ciekawiej sie robi, a Trunks znowu w glownej roli, pewnie dalej (denerwujesz) okolice farmingami Graty sie naleza dla obu stron, co do historji to malo wiarygodne jest zeby konczyc gre rozbijajac sie na wrogim sojuszu, mi to wyglada na brak czasu w ogarnieciu i przeslimowaniu bo gesi duza role tu odegraly ale stary juz jestem i mog sie mylic.
Pozdr Wezn
Moderator mntek:
Upominam za pseudocenzurę -
ooo po obu stronach same Gwiazdy nie wiem
komu gratulować a komu nie , może pogratuluję wszystkim
i proszę nie pushowaćZŁY SEN / Kapitan Marvel
TOP1 FLOTA UNI51 OFF / EUROPA ON
-
To ja tylko dodam, że wbrew temu co piszą niektórzy to nikt nikogo nie zapamięta w historii tego uni bo za rok lub dwa to st nie będzie nawet w top 10. Do tego moim zdaniem ktoś, kto wchodzi do klatki lwa po prostu żeby umrzeć, nie zostanie zapamiętany jako ktoś "dobry" lub "liczący się", ale jako "banda kretynów". Do tego te lwy nie zostały nawet za bardzo obite, bo stosunek strat to 10,3:6,9 nie uwzględniając pz, więc straty nie są nawet bliskie wyrównaniu. Do tego wszystkiego pragnę zauważyć, że agresorzy nie mieli prawa wystawiać tego RW na forum, ponieważ... są przegrani i jeśli ktokolwiek ich zapamięta to tylko jako przegranych
-
akcja jak akcja % na te uni powala jak na te chwile i tu sie ze Starrkiem zgodze że ten % jest do pobicia.
Poco wogle tłumaczenia kto co, na co i poco skoro można tak pisać bez tołku i robić gów** na forum i nabijac posty było mineło z jakichkolwiek powodow miałoby to być
Graty obrońcom bo skoro jest możliwość użycia anty na recki to każdy by to zrobił i niema sie co użalać czy coś
Respect sądze że nie skączysz gry jest jeszcze kilku Twoich ziomali co sie chyba staraja troche bawić to może być ciekawie
Pozdro i przetapiamy
PS. To uni jest najwieksze z nieudanymi pushami na jakim grałem -
Długo mnie nie było i w najbliższym czasie nie zapowiada się żebym wrócił. Fajnie było grać z tymi wariatami. Kupa śmiechu i atrakcji i jak widzę dalej się nic nie zmieniło Trondzik w roli głównej Gratuluje pięknego procenta jednej i drugiej stronie. Szkoda, że nie mogłem uczestniczyć w żadnym stopniu w tej akcji Ci którzy zostają życzę SzO tym którzy odchodzą życzę powodzenia w realu, a sobie sobie życzę ponownego wrócenia kiedyś do tej gry w podobnym składzie.
Pozdrawiam -
Z duzym opoznieniem ale juz jestem
Fajnie sie tu bawicie widze co bardzo cieszy moje oko. Gratulacje dla obu stron choc oczywiscie wieksze dla naszych
Respect, kilka razy podkresliles anty raki Trondzika co sugerowalo by ze masz mu to za zle (chociaz nie koniecznie musial uzyc do tego anty, kilka detroidow zalatwila by sprawe) ale Twoj TP za anty juz jest ok...ale z Ciebie hipokryta xD
Co by nie gadac fajnie to wyglada
Pozdrawiam
Ps. WSNR nie macie jakiejs zbednej moonowki? -
Każdy gra i robi co chce Dlatego nie oceniam
Ale nie rozumiem pisania w kategoriach tej akcji : o posiadaniu jakichkolwiek jaj, to takie polskie ...
“Beware the quiet man...
For while others speak, he watched. And while others act, he plans.
And when they finally rest… he strikes.”
W jedności siła PN
-
HerHor77 napisał(a):
Respect et consortes wielkie gratulacje Procent konkretny, to że nie ma zysku nie ma znaczenia skoro chcieliście skończyć. Cieszy jeszcze bardziej że Banksterzy też dołożyli swoją cegiełkę. WSNR jak zwykle wie wszystko najlepiej nic nowego.
PS. Res mimo że nie przepadłem za Tobą w grze, za te kontry to jednak szacunek za sposób zakończenia gry.
Pozdrawiam wszystkich z emerytury
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 4
4 gości