FILU [MISIE] & rudi rzeznik [MISIE] & Graf [MISIE] & CoSieDzieje [MISIE] vs. Cienias X [H...] 15014.24%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Na początku to graty ACS.
    Bez względu na to kto co komu zrobił, bardzo gratuluje, mało widać zgrania, mało akcji grupowych, floty narosły to każdy solówki wali bo daje sobie radę, nie to co kiedyś, trzeba było się zebrać w 5 żeby obić/ubić jednego :)

Będąc blisko sytuacji widziałem to i owo, przyznam że sam kiedyś liczyłem czy by tego nie zrobić, ale marnie mi to wychodziło...

Na koniec 2 sprawy.
    1. Recki zlamione, wiecie o tym wszyscy ale przy każdym RW gdzie jest wiadomo odpowiednio wcześniej jest ryzyko, że ktoś pokusi się o podebranie złomu. Nie wiem kto podebrał, ale zamiast obwiniać kogokolwiek o to po prostu wyciągnijcie wnioski na przyszłość.
    Nie wiem o co żal, kto z Was nie próbowałby tak samo ? Mając na widelcu RW wrogiego sojuszu ?
    2. Filu ja nie wiem o co chodzi z tymi wyliczeniami odnośnie recków coś tam wyżej napisał, ale żeby od razu mnie posądzać o to ?
    No rozumiem, że może i paliwo schowałem, może i trochę recków też chowałem, no ale przyznaje się bez bicia że to tylko po to żeby z Wami pożartować.

PS. ja słyszałem że @priesten udziela lekcji jak wysłać prawidłowo i poprawnie recki, a przede wszystkim tanio :D :D - bez obrazy, po prostu musiałem :D