Terror [RLR] vs. Tyrion Lannister [Winter] - 6858.87%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Terror [RLR] vs. Tyrion Lannister [Winter] - 6858.87%

pozdrawiam moich dostawców, znajomych i sojusz RLR
    kupie deuter
    obrońcy życzę :gszo:

mogłem zrobić następne top1, ale wolę wiekszy zysk
    standardowo kolejny filmik, którego nikt nie oglada :cisza:

Dnia 19-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Terror [RLR]

Okręt wojenny 1.802
    Pancernik 18.607

Obrońca Tyrion Lannister [Winter]

Mały transporter 5.620
    Duży transporter 500
    Lekki myśliwiec 12.242
    Ciężki myśliwiec 114
    Krążownik 1.888
    Okręt wojenny 1.927
    Statek kolonizacyjny 1
    Recykler 14.127
    Sonda szpiegowska 16.638
    Bombowiec 3
    Pancernik 4.797

Po bitwie...

Agresor Terror [RLR]

Okręt wojenny 1.662 ( -140 )
    Pancernik 18.249 ( -358 )

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    4.874.538 Metalu, 563.987 Kryształu i 2.400.084 Deuteru

Agresor stracił łącznie 38.830.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 927.939.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 382.804.000 metalu i 303.083.200 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 7.838.609 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    144.000.000 Metalu i 144.000.000 Kryształu
    238.804.000 Metalu i 159.102.400 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
    382.804.000 Metalu i 303.102.400 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 370.638.538
    Kryształ: 287.246.387
    Deuter: -2.969.916
    agresor zyskał łącznie 654.915.009 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -466.339.538
    Kryształ: -362.997.987
    Deuter: -106.440.084
    obrońca stracił łącznie 935.777.609 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4

Pokaż spoiler

Dnia 19-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Terror [RLR]

Pancernik 1.666

Duży transporter 2.424
    Okręt wojenny 67
    Recykler 1.262
    Sonda szpiegowska 242
    Gwiazda Śmierci 1

Po bitwie...

Agresor Terror [RLR]

Pancernik 1.610 ( -56 )

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    402.500 Metalu, 402.500 Kryształu i 402.500 Deuteru
    5.058.193 Metalu, 4.344.624 Kryształu i 685.983 Deuteru
    2.528.696 Metalu, 2.172.312 Kryształu i 342.992 Deuteru
    1.242.348 Metalu, 1.086.156 Kryształu i 171.496 Deuteru

Agresor stracił łącznie 4.760.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 66.066.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 29.487.200 metalu i 23.682.400 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 18.840.300 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 37.038.937
    Kryształ: 29.447.992
    Deuter: 762.971
    agresor zyskał łącznie 67.249.900 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -44.410.737
    Kryształ: -35.368.592
    Deuter: -5.126.971
    obrońca stracił łącznie 84.906.300 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4

Zawistni ludzie z chęcią zgotują Ci piekło..
    Dopóki nie poznasz ich domowych adresów (Edit)

TOP 1 Solo X1 PL
    TOP 2 Solo X1 PL
  • Queen Reaktywacja napisał(a):

Hmm.
    Z tego co mi wiadomo, terror po poprzednim zlomowaniu Tyrona pomagał mu w odbudowie, dlatego dla mnie to dziwna sytuacja i nawet pewien nie smak czuję.
    jak stoi to się grzeje. Albo kto inny przygrzeje. Po co patrzeć jak ktoś spija śmietankę skoro można samemu :p atakierowi graty wlotu a obrońcy :kawa:
    Pradawny Eridanus - ON
    Pradawny Deimos - OFF
    i Pradawny jest tylko jeden.... reszta to podroby....
  • andy_garcia napisał(a):

Queen Reaktywacja napisał(a):

Hmm.
    Z tego co mi wiadomo, terror po poprzednim zlomowaniu Tyrona pomagał mu w odbudowie, dlatego dla mnie to dziwna sytuacja i nawet pewien nie smak czuję.
    jak stoi to się grzeje. Albo kto inny przygrzeje. Po co patrzeć jak ktoś spija śmietankę skoro można samemu :P atakierowi graty wlotu a obrońcy :kawa:
    Przeciez wiadomo ze terror lata po znajomych X/ Nie ma czego gratulowac :thumbdown:
    ~~U.Retro~~
    U.60 GROM
    U.Quantum TEREFERE
    U.Ursa AKUKU
    U.Xanthus TEREFERE
    U.Zibal TEREFERE & G_C_T
    itd.
  • L e t h napisał(a):

Przeciez wiadomo ze terror lata po znajomych X/ Nie ma czego gratulowac :thumbdown:
    Taką wiadomość dostałem dziś od byłego sojusznika :

Tyrion Lannister20.04.2018 08:23:44Długo by gadac terror to [ciach] wiedział czy jestem on linę i ze flotą bd stać normalnie w tym czasie bym zloma nie dostał skonczylem grę lecę cię zezłomować na koniec

----------------
    Tyle w temacie.

Moderator Neferet:
    Zmniejszone drzewko z cytatów oraz ciachnięta obraza
    Queen - nie ta forma , nie ten wiek, nie te czasy, inne ogame.
  • queen nie rozumiem dlaczego sie tak zachowujesz jeszcze niedawno pisales do mnie jak do dobrego znajomego, oczywiscie ze widzialem ze jest offline mial wszedzie minuty...

masakra czlowieku i ja ciebie mialem w buddy, no napisze cos czego sie nie spodziewalem ze napisze, nie lubie sie z sojuszem z boss, wiele tekstow polecialo wulgarnych z wiekszoscia teraz jest blokada na czat, ale jednego jestem pewien, nie ma tam ani jednego dwulicowego typa takiego jakim jestes ty czy twoj kolega nightmare, twoj klamliwy wpis skonczy sie zdjeciem bashu, na tym uni jestes spalony dla kazdej strony

wiecej z toba nie rozmawiam i nie bede kontynuowal tych bzdur
    Zawistni ludzie z chęcią zgotują Ci piekło..
    Dopóki nie poznasz ich domowych adresów (Edit)

TOP 1 Solo X1 PL
    TOP 2 Solo X1 PL

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez JOZEF ze STALI ().

• Po co ten płacz i lament?

Skoro Terror nie miał tego Tyriona w buddy to chyba logiczne, że poleciał jak flota stała na planecie?

I w ogóle to co za mówienie, że nie dostałby złoma. Jakby ktoś inny go w tym czasie przeskanował to też by poleciał i sprzątnął flotę.

Atakującemu gratki i przetopu w kolejne pance a obrońcy SzO. mam nadzieje, że się nie podda.
  • JOZEF ze STALI napisał(a):

queen nie rozumiem dlaczego sie tak zachowujesz jeszcze niedawno pisales do mnie jak do dobrego znajomego, oczywiscie ze widzialem ze jest offline mial wszedzie minuty...

masakra czlowieku i ja ciebie mialem w buddy, no napisze cos czego sie nie spodziewalem ze napisze, nie lubie sie z sojuszem z boss, wiele tekstow polecialo wulgarnych z wiekszoscia teraz jest blokada na czat, ale jednego jestem pewien, nie ma tam ani jednego dwulicowego typa takiego jakim jestes ty czy twoj kolega nightmare, twoj klamliwy wpis skonczy sie zdjeciem bashu, na tym uni jestes spalony dla kazdej strony

nie trza byc w temacie zeby wiedziec ze QUEEN to dwulicus a ze tobie dawali cyny czy jest online czy nie to proste jak budowa cepa :P :P stala flota i nie ma floty na tym ta gra polega XD XD

obroncy powodzenia w realu wiosna przyszla nie ma co zamulac w chacie :D :D
  • JOZEF ze STALI napisał(a):

queen nie rozumiem dlaczego sie tak zachowujesz jeszcze niedawno pisales do mnie jak do dobrego znajomego, oczywiscie ze widzialem ze jest offline mial wszedzie minuty...

[ciach]

Kto kogo usunął z buddy ? Coś mi się wydaje że Ty mnie po tym gdy chciałem dokonać podziału złomu według zasad określonych regulaminie. Ajć zapomniałem, otwarły mi się oczy i już teraz wiem że grasz dla cyferek.

Do wszystkich czytających, mojej nie chęci do BOSS i wspólnych lotów proszę nie łączyć w całość.

No jest taka sytuacja na uni, że albo jesteś po prawej albo po lewej stronie. Jednak dziś już wiem że chyba mi tylko Winter pozostał.

Moderator Neferet:
    Ciachnięto chamskie i nic nie wnoszące do starcia zdanie
    Queen - nie ta forma , nie ten wiek, nie te czasy, inne ogame.
  • Queen Reaktywacja napisał(a):

JOZEF ze STALI napisał(a):

[ciach]
    Kto kogo usunął z buddy ? Coś mi się wydaje że Ty mnie po tym gdy chciałem dokonać podziału złomu według zasad określonych regulaminie. Ajć zapomniałem, otwarły mi się oczy i już teraz wiem że grasz dla cyferek.

Do wszystkich czytających, mojej nie chęci do BOSS i wspólnych lotów proszę nie łączyć w całość.

No jest taka sytuacja na uni, że albo jesteś po prawej albo po lewej stronie. Jednak dziś już wiem że chyba mi tylko Winter pozostał.

he no właściwie to mi szkoda że wykończyłeś starego poczciwego Johna :impra:

a co do starcia smuteczek ja wleciałem, obrońca się wyzbierał i chomikował surkę zamiast topić, no ale każdy gra jak umie przykład "na terrora" leć na buddy "OFF" usuń po opóźnieniu :bdb:
  • Gratulacje za wlot lepiej w naszych niż w brudnych reckach. Nie ma sensu się tłumaczyć i udowadniać za wszelką cenę.. Jeśli był w buddy to niech się pochwali screenem wiadomości o wyrzuceniu z listy, zanim tego nie zrobi to dyskusja zbędna :) a ty Lucek do matury się przygotowuj :) bo maj tuż tuż XD

Trzeba wyjść z założenia kto nie z nami to przeciwko, mniej problemów, oskarżeń i bajek.
    Pozdrawiam Flota Imperialna

Edit. Czepiacie się terrora a nie czepiacie się puszerow co są banowani, zazdrość zżera
    OFF - Zibal / Flota Imperialna / Winter

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ba'al ().

• ale zescie sie nakrecili... Terror mial obowiazek zezlomowac kazdego na kazdym uni jak sie urodzil, ale... sie nie da bo ma tylko 2 rece. poraz kolejny napisze... w dupie byliscie i gowno widzieliscie na zakrecie okreznicy. szkoda Terror ze nie mam tego screena z eridanus jak grzaliscie z longaba na "zatrzymaj" zeby top100 flot (moja znaczy sie) obronic. polecialy miljardy deksu , najwieksze manewry jakich Eri jeszcze do dzisiaj nie powtorzylo, aby tylko nie bylo st na rlr chociaz taniej bylo odbudowac mi flote.
    Taki to terror jest"dwulicowy".. w dupie ma cyferki jesli chodzi o ludzi z ktorymi gra... ps Terror dzieki za moony na zibal, jeszcze sie przydadza :)

stalo to nie stoi, jak ktos ma dostac gonga to dostanie.wiec nie placzcie dziewczyny bo nie znacie dnia ni godziny.

Queen, ty to jednak jestes jak nick zobowiazuje... nie brzmi to krolewsko [ciach] :love:

Moderator Neferet:
    Wulgarne słownictwo
    Pradawny Eridanus - ON
    Pradawny Deimos - OFF
  • a jak kropla drazy w skale dziure tak RLR wydrazy dziure w tym serwie... ale wy jeszcze o tym nie wiecie, ale zostaniecie odpowiednio namaszczeni i uswiadomieni... a potem jak ciemny lud pojdziecie za nami z naszymi reckami :) (w naszych reckach nie rymowalo sie :cursing: )
    Pradawny Eridanus - ON
    Pradawny Deimos - OFF
  • Procenty lecą... tak to już jest, że "jak coś stoi, w końcu musi upaść" :)

Blizzna na spokojnie, czas czas i jeszcze raz czas odkryje karty :) a tymczasem rób swoje z fartem.
    Zresztą nie wiem po co te całe pucowanie się co niektórych tutaj, na tym uni jest naprawdę kilkunastu graczy, którym należy się szacunek.
  • Sam osobiście niejednokrotnie miałem lecieć gdzieś z Terrorem jednak nigdy się nie udało.. nie raz z nim rozmawiałem w przyjaznym tonie.. i zazwyczaj jeszcze tego samego wieczoru mnie skanował.. nie miałbym i nie mógłbym mieć pretensji gdyby mnie zezlomował ( nawet jeśli i kilkukrotnie razem byśmy coś zezlomowali ).. to gra.. a gadanie że ktoś gra dla cyferek jest komiczne.. a po co Wy gracie?.. szukacie "przyjaciół" ?? "Znajomych" ???.. w prawdziwym świecie sobie z tym nie radzicie ??.. Jeśli Terror nie miał obrońcy w buddy to o czym wgl ta dyskusja ?? Nawet jeśli pomagał mu w odbudowie a nie obiecywał że nigdy na niego nie poleci to zrobił bardzo dobrze że poleciał... Bo niby co ?? Miał patrzeć i czekać aż jego surka zainwestowana w odbudowę tego gracza trafi w recki przeciwników ?? Zapominacie chyba wszyscy płaczący i rozżaleni że to gra.. jesteście w wirtualnym świecie , a 99,9 % poznanych tutaj "ludzi" w życiu nie spotkacie ... Graty agresorowi.. piękny zysk.. obrońcy udanej majówki .. płaczkom powrotu do rzeczywistości.. tak na koniec to można by tu zacytować powiedzenie : "psy szczekają karawana jedzie dalej" ... I nie nie jestem znajomkiem terrora .. nie wchodzę mu w tyłek bo nie mam w tym żadnego interesu.. mam 700k punktów z obrony, zero statków i nie potrzebuje protekcji.. wyjdźcie czasem z domu .. może chociaż na chwilę zapomnicie o waszym wrogu numer jeden... Polecam buszka na świeżym powietrzu .. pozdro
  • [ciach]
    Tak dla jasnosci trzymam z terrorem od dluzszego czasu :) od zawsze łączyło nas BOSS :) zadne transporty miedzy nami nie lataly.
    NO ONE zarzucił mi ze podaje terrorowi statusy bo jak mial minuty to dostal skana :D zalosne , kazalem mu isc z sojuszu :) dobrze ze nie dostal naszych statusow.

[ciach]

Krzyczycie ze terror łamie regulamin gry, gdzie jest wasza godnosc widzac kto dostaje bany ?
    Miara twojej sily jest liczba twoich wrogow, jedziemy z nimi :E

Moderator Neferet:
    Offtop oraz obraza, ciachnięto również skoszowany cytat
    OFF - Zibal / Flota Imperialna / Winter
  • Gratulacje starcia zacny % i naprawdę kozacki zysk .

[ciach]

Moim zdaniem Terror jak i ekipa z BOSSÓW pokazują że poświęcają dość sporo czasu na gierkę więc nie przypadkiem są gdzie są a pisanie o braterstwie nightmara jest co najmniej śmieszne i pokazuje że zdecydowanie za daleko zabrną w internetowe życie

Moderator Neferet:
    Ciachnięto skoszowany post oraz offtopowy komentarz
  • nie wiem co powiedzieć jak to wszystko czytam .
    Tyrion ? świetny chłopak miał nam ogarnąć serwer w diablo 2 co byśmy mogli se popykać , bardzo aktywny . Aż znikł ze 4 dni temu , do tej pory wysłał tylko tą wiadomość którą wkleił Queen .
    Co do odbudowywania tyriona to ztego co wiem to on na tym złomie wyszedł na niewielki minus a wraz z surowcami które dostał od sojuszu raczej wyszedł na + .
    Dla mnie to że został zezłomowany to duży cios . Czy mam pretensje do Terrora że to zrobił ? Nie , jeżeli nie miał go w buddy to miał prawo .
    Co do całej napinki i spięć , wiadomo że jest tak na każdym Uni , ale czy my nie możemy być lepsi ? Pamiętajcie że to tylko cholerna gra która powinna dawać rozrywkę , ja na przykład uważam że to nie miejsce na kłótnie , spory , wyzwiska . Oczywiście każdemu czasami puszczają nerwy - np mi w stosunku do Blizny - z perspektywy czasu nie napisał bym tego co napisałem.

proszę was o zachowanie jakiejś ogłady , powiedzcie po co to wszystko ?

Tyrion , gdybyś zdecydował się na odbudowę zejdę z U i pomogę .
    Terror tobie gratulacje , to ile i jak złomujesz zapewnia ci pozycję na której jesteś ale mniej się denerwuj będzie mniej afer pod twoimi postami

Pozdrawiam wszystkich serdecznie zmarły John Snow

dla
  • Temat na potrzeby przeczyszczenia został zablokowany. Nieźle poszaleliście. Cały offtop oraz niepotrzebne przepychanki słowne trafiły do kosza.
    Co do ciachniętego słowa i wielkiego oburzenia - to nie najlepsze miejsce na zgłaszanie zażaleń co moderacji - zapraszam do napisania ticketa poprzez system support. Od siebie wtrącę że po hiszpańsku również znaczy zakręt, jednak dozwolonymi językami na forum są język polski oraz od niedawna angielski - więc łacina nawet ta podwórkowa zostanie ciachnięta. Wyraz został napisany po polsku, więc został ciachnięty.

Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
    Seek and Destroy