trampek [Minionki] vs Cejn [LNG] - 28008,00 % TOP 2 SOLO

• trampek [Minionki] vs Cejn [LNG] - 28008,00 % TOP 2 SOLO

Witam serdecznie :)
    Przygladalem sie obroncy i troche mnie rozczarowal - napozor latwe :) , niestety do czasu kiedy to zauwazylem ze moje smieciarki pobłądziły w ukadzie :D
    wtedy to omalo zawalu nie dostalem :D . w pogoni za recyklerami czulem sie jak na ponownym otwarciu hipermarkietu ;) dlatego tez pragne podziekowac Dark Evil za chec i pomoc
    ale najbardziej jednak sojusznikom za chec , wole , wsparcie - no nic lepszego juz byc nie moze .
    Krucjo - to jego smieciarki graly pierwsze skrzypce - fenomenalne zachowanie przy calym projekcie .
    pavciosz , tom i reszta zoltej zalogi - Brawo!
    Obroncy Szo - dobrze sie pilnowal !

a teraz uczta :

Dnia 17-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor trampek [Minionki]

Pancernik 138.749

Obrońca Cejn [LNG]

Mały transporter 40.704
    Duży transporter 4.000
    Lekki myśliwiec 257.313
    Ciężki myśliwiec 164
    Krążownik 15.351
    Okręt wojenny 10.000
    Recykler 12.198
    Sonda szpiegowska 1.124
    Bombowiec 3.400
    Niszczyciel 3.000
    Gwiazda Śmierci 15
    Pancernik 5.500

Po bitwie...

Agresor trampek [Minionki]

Pancernik 132.411 ( -6.338 )

Obrońca Cejn [LNG]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    34.544.964 Metalu, 35.304.116 Kryształu i 29.459.170 Deuteru

Agresor stracił łącznie 538.730.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 3.806.075.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 1.776.229.700 metalu i 1.024.566.200 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 99.308.250 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    40.000.000 Metalu i 40.000.000 Kryształu
    91.510.000 Metalu i 91.510.000 Kryształu
    180.000.000 Metalu i 180.000.000 Kryształu
    500.000.000 Metalu i 500.000.000 Kryształu
    939.099.700 Metalu i 187.450.200 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
    1.750.609.700 Metalu i 998.960.200 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.595.014.664
    Kryształ: 780.744.316
    Deuter: -65.610.830
    agresor zyskał łącznie 2.310.148.150 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.381.875.964
    Kryształ: -1.245.450.116
    Deuter: -278.057.170
    obrońca stracił łącznie 3.905.383.250 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4

Dawać bez wahania , tracić bez żalu i zdobywać bez chciwości :P .

Makrela
  • o ja pitole GRATULACJE , ALE NIE POWIEM ŻE SIĘ NIE WKURZYŁEM BO LATALEM NA TEGO GOŚCIA CHYBA Z PIŃCET RAZY I ZAWSZE DUPA A TU TRAMPUS LECI RAZ I BOOM JAK TO MÓWIĄ JEDNI MAJĄ SZCZESCIE W GRACH TYPU OGAME , LOTTO ITP. A INNI SZCZĘŚCIE W MIŁOŚCI, ZALICZAM SIĘ DO TEJ DRUGIEJ GRUPY.
    PS NIESTETY PANOWIE I PANIE NIE MAM CZASU OSTATNIO NĄ GRĘ I DLA TEGO SPADAM W STATYSTYKACH JESZCZE RAZ GRATY WLOTU POZDRO I OBY TAKICH WIĘCEJ
    KRUCJO AKTUALIZUJ TOP STARCIA
  • wczoraj wieczorem patrze w staty - "o tramp wskoczył kilka oczek w badaniach", skan - "ooo zrobił astro, ktoś się zdziwi".
    No to jest jeden zdziwiony. Coś czuję, że nie pierwszy i nie ostatni... nastał czas lotek i kozackich %.
    Mi się w lotki nie chciało już bawić to zainstalowałem 2 na stałe i klepie sobie eko jak za starych dobrych czasów.
    Tym bardziej gratuluję, bo Ci się chce. :)

@EDIT:
    Obstawiałem, że wbijesz dla żartu w układ franca, żeby zrobiło mu się mokro, ale na szczęście masz ciekawsze rzeczy do roboty :)
  • A wczoraj zaktualizowałem top starć :) No nic znowu z przyjemnością to zrobię.

Piękna akcja zaplanowana od A do Z.... tylko że wyszło inaczej niż chcieliśmy :)
    Brawo dla trampka za piękne zezłomowanie całkiem niezardzewiałych statków Cejna. Trampek za kilogram złomu płaci najlepiej więc dlatego to do niego trafiają najcięższe okazy.

Brawo dla toma i jego zdolności materializacji kryształu w duże księżyce :)
    Brawo dla mnie za błyskawiczną logistykę surowców na teleport i podstawki pod moona :)
    Brawa dla reszty ekipy za wszystko co robili :)

Trampek pierwszy raz widziałem Ciebie tak zdenerwowanego podczas takiej akcji. Kilka prostych błędów skumulowały się w nieudane próby :)
    Cejn zaskoczył swoim fs`em ale nie zaskoczył brakiem idealnego pilnowania statków.

Pamiętam jak ja, Gru i abraa polecieliśmy na Cejna za dawnych dawnych czasów a ten czekał do końca by podnieść flotę byśmy uderzyli w pusty bunkier i tak się stało :)

Z Piwkiem zabrakło nam dosłownie 2 minut do wlotu ! Pozdrawiam!

Tobie się udało, mimo wbitki w układ flota zezłomowana kilka układów obok! To co że po takich procentach kapitanowie recyklerów pijani szczęściem polecieli nie na te pz co trzeba :D

Sojusz był przygotowany na wszystko. Udało się to pięknie zorganizować.

Wiwat trampek! Wiwat Minionki!

PS: za tydzień to ja bym próbował zezłomować Cejna = wychodził mi krwawy remis, a Cejnowi zostawało 15 gs z moim zyskiem 2 mld surowców :) , chciałem tylko dobudować więcej recyklerów i już kolonia leciała :) Co tu dużo gadać, stek dla mięsożerców!
  • DARK, to nie jest kwestia farta. Trampek jest asem ogejmowego lotnictwa, robi akcje bardziej finezyjne niż nawet jakieś wyliczanie z pz czy zawrócone stacjonuj. Poleciałbyś na cel na aktywkach? Albo na pustego moona, nie wiedząc, czy w ogóle przyleci na niego flota? Z jedym przynam Ci rację, na latanie trzeba mieć dużo czasu :/ . Trampek potrafi ryzykować, i czasami to przynosi takie piękne efekty jak to starcie, ogromne gratulacje! I oby więcej takich. Miło mi, że miałem symboliczny udział w tej akcji, jako moonówka :D

Krucjo napisał(a):

Pamiętam jak ja Gru tom i abraa polecieliśmy na Cejna za dawnych dawnych czasów a ten czekał do końca by podnieść flotę byśmy uderzyli w pusty bunkier i tak się stało
    To nie byłem ja, ktoś inny tam leciał :P
    Tak czy inaczej, dobrze, że Cejn trafił w końcu w recki Minionka. No i tęsknię za emerytowanymi sojusznikami, na czele z Gru.
  • trampek no nic dodać nic ująć klasa sama w Sobie mimo że nie wszystko szło po Twojej myśli i tak dopiąłeś swego :)
    na prawdę dobrze być częścią tak fajnej i zgranej ekipy, może i nie jest nas bardzo dużo aktywnie grających ale zawsze każdy na każdego może liczyć :bdb:
    Cejn mam nadzieję że nie zmienisz koloru na niebieski i podniesiesz rękawice, myślę że LNG jest tak samo zgraną ekipa i pomogą Ci stanąć na nogi, mało tego spróbują się na nas odegrać :saint:
  • Gratulacje dla Trampka za wytrwałość w obserwacji moich poczynań , nie ukrywam ze bardzo mnie ten złom zagotował tym bardziej ze jest wynikiem tylko i wyłącznie mojego zaniedbania ( skopany fs - poleciało tylko 2.6 k dt a reszta została na moonie ) a nie kunsztu Trampka w który nie wątpię ;) tak czy inaczej dziś skończyłem w reckach ale z gra nie kończę . Jeszcze raz gratulacje .
    Ps . Pozdrawiam całe LNG
  • Gratulacje za wlot :)
    szkoda sojusznika , bo ;poukładany człowiek , ale tak jak napisał nie podda sie bo to taka lama jak i kazdy z LNG :)

Pavciu .... , my nie jestesmy msciwi , my sie bawimy :)

Cejn , lamo kudlata , SZO :)
    teraz do pracy sie zabieraj I ODBUDUJ TE PARĘ STATECZKÓW :kwiat:

ZA KARĘ DZISIAJ TRAMPEK STAWIA PO PIWIE :)
  • cejn napisał(a):

Gratulacje dla Trampka za wytrwałość w obserwacji moich poczynań , nie ukrywam ze bardzo mnie ten złom zagotował tym bardziej ze jest wynikiem tylko i wyłącznie mojego zaniedbania ( skopany fs - poleciało tylko 2.6 k dt a reszta została na moonie ) a nie kunsztu Trampka w który nie wątpię ;) tak czy inaczej dziś skończyłem w reckach ale z gra nie kończę . Jeszcze raz gratulacje .
    Ps . Pozdrawiam całe LNG

Tak , brak fsa to tylko Twoje zaniedbanie tym bardziej że nawet nie zauważyłeś że Trampek
    postawił u Ciebie kolonie . Czyli po coś tam przyleciał ?( :P
    Mija parę godzin i już wozi Cię w reckach ubijając Twoją flotę parę układów dalej :D
    Więc jest to kunszt - kunszt obserwacji a ona jest dużą częścią tej gry ,ale zapewne nie wiesz o czym piszę :D

Gratulacje piękne starcie piękny zysk i wspaniały sojusz :fsmile:
    Czego chcieć więcej ;)
    Podbijaj procenty z takimi rezultatami :P

Pozdrawiam
    Minionki <3 <3 <3
  • Makrela trampek mnie nie złapał w U gdzie postawił kolonie(2-379) tylko 2 układy dalej przez co miał zamieszanie z reckami ,wiedziałem ze na mnie poluje po ogromnej ilości skanów a jak się pojawiła obok planeta to wiedziałem ze planuje jakaś grubszą akcję :) wiec nie pisz bzdur ze nie zauważyłem . Trampek wykorzystał mój głupi błąd i tyle
  • cejn napisał(a):

Makrela trampek mnie nie złapał w U gdzie postawił kolonie(2-379) tylko 2 układy dalej przez co miał zamieszanie z reckami ,wiedziałem ze na mnie poluje po ogromnej ilości skanów a jak się pojawiła obok planeta to wiedziałem ze planuje jakaś grubszą akcję :) wiec nie pisz bzdur ze nie zauważyłem . Trampek wykorzystał mój głupi błąd i tyle
    Dobra , juz po fakcie .
    @cejn - dziwi mnie ze uciekles tak daleko zostawiajac flo na bfs ( bezdyskusyjnie twoj blad ) ja tylko wylapuje takie okazje - choc liczylem ze bardziej sie postarasz .
    @Makrela - co tam Oni moga wiedziec :D , dla mnie rowniez ewidentnie nie zauważył lotki , wczesniejsze skany byly z innego mona .

No i zapomnialem o najwazniejszym Makrelciu :* :

[media]
    Dawać bez wahania , tracić bez żalu i zdobywać bez chciwości :P .

Makrela