Dokladnie..... a jeszcze wieksza hipokryzja to to , ze Nazz skupił połowe kont z uni by je zezłomowac a sam oskarza mnie o push. ...... skoro widzisz ze mam przyrosty wieksze niz ty, jak schodze z urlopu to nie swiadczy o tym ze cale uni zsyla mi surowce . To swiadczy o tym ze jestes dupa i nie potrafisz tego osiagnac grajac 24 h na dobe. Kup sobie kolejne konto i zmniejsz flustracje.. Powiem więcej .... skoro wiesz ze mam te pushowki to je farm nim zejde z urlopu ..... przeciez to logiczne. Róznica jest miedzy nami taka ze ty grasz 24 h na dobe, ze skupowales konta by sie pushowaci masz 4 razy wieksza flote niz ja . Ze jestem wrzodem bo robisz mi lotki i telepki za anty i probujesz atakowac co pietnascie minut przepalajac miliony ton wody.... A ja jak już Ci emocje opadna i dopada flustracja poczekam, i zdejme ci pare tysiecy dt z paliwem oooo. i mam na czym latac dalej. jak narazie to masz w jednym racje ze jestem wrzodem. i nie ty jestes sedzia a GO i oni dawali Ci bana za push, mi nie ...... i masz racje w tym, ze nie raz ukradlem wam zlom. a wy nie umieliscie mi skontrowac reckow mimo ze stawialiscie mi lotki w US. i puszczaliscie po kilka acs. i torino ma racje ze jest przydupasem, ale nie tylko bo i zdrajca.i kapusiem. iiii powiem wam tyle ze dla mnie lepsza opcja niz wasza, jest fuzja nawet kilku uni. i nawet wielokrotnie silniejszych niz nasz Cygnus..... bo wrogow silniejszych sie nie boje i macie dowód tu na uni gdzie floty kilkunasto krotnie silniejsze ma wasz sojusz niz reszta uni. a mimo to (tu wy) byliscie w mych reckach nie raz a ja w waszych nie. Fuzja jest lepsza bo ty bys schowal ogon jak pisal przedmowca. i przestal pyszczec i klamac.
i tyle
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Udostępnij
-