Raiden [Wraith] vs. Wiedzmin - 1401%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Raiden [Wraith] vs. Wiedzmin - 1401%

A więc sytuacja wygląda tak. Wiele prób było żeby go złomnąć i solo i acs, nie tylko w moim wydaniu. Skan lot boom, że Wiedzmin jest na koncie domyślałem się ale leciałem, obawiałem się podstawki dopóki kilkanaście minut przed dolotem Hellmond nie zapodał mi skana ponad 30ma sondami, myślałem że to on będzie mnie kontrował okazało sie inaczej, zastanawia mnie czemu konto wiedzmina zostało poświęcone bo po opóźnianiu musiał ktoś dać komuś cynk dokładny więc na koncie musiał być do końca. A więc boom, rw wklejam na dole i za chwilę kontra SoSa w moje ow i lm bo leciały jednym slotem, wszystko pięknie 2s na ucieczke ale opóźnione do 5s, które zaowocowało uratowanie ow teleportem :D także kontra nie wypaliła, lecz niestety SoS zebrał złom z Wiedzmina. Nie chcę nikogo o nic oskarżać ale żeby kontra wyszła nie można było pozwolić żebym zawrócił flotę przed dolotem także konto Wiedzmina musiało zostać poświęcone na rzecz moich ow ;) na szczęście nie udało sie :D lecimy z koksem dalej ważne że nie jestem w plecy :D szkoda troszkę złomu no ale zachłanność to nie moja domena :D

Oczywiście pozdro dla całego Wraith!! :fa: :fa: :fa: :tratata:

Dnia 01-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Raiden [Wraith]

Lekki myśliwiec 1.476
    Okręt wojenny 6.010
    Pancernik 1.336
    Krążownik 7.991

Obrońca Wiedzmin

Mały transporter 1.137
    Duży transporter 2.625
    Lekki myśliwiec 3.445
    Ciężki myśliwiec 18
    Krążownik 226
    Okręt wojenny 193
    Statek kolonizacyjny 2
    Recykler 1.327
    Sonda szpiegowska 47.012
    Niszczyciel 2
    Gwiazda Śmierci 4
    Pancernik 18

Po bitwie...

Agresor Raiden [Wraith]

Lekki myśliwiec 1.326 ( -150 )
    Okręt wojenny 5.786 ( -224 )
    Pancernik 1.288 ( -48 )
    Krążownik 7.645 ( -346 )

Obrońca Wiedzmin

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    5.730.291 Metalu, 5.730.292 Kryształu i 4.366.717 Deuteru
    12.620.000 Metalu, 12.620.000 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 28.154.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 180.900.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 66.158.400 metalu i 73.992.800 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 41.067.300 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -539.709
    Kryształ: 10.498.292
    Deuter: 2.954.717
    agresor zyskał łącznie 12.913.300 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -93.972.291
    Kryształ: -116.202.292
    Deuter: -11.792.717
    obrońca stracił łącznie 221.967.300 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Raiden ().

• gratki starcia i ucieczki przed kontra :D ze starcia na starcie coraz ciezsze zarzuty przeciwko Sosowi i coraz powazniejsze argumenty. widze Zielu, ze juz rozpracowales swojego najgrozniejszego rywala :D myslalem na poczatku ze jest taki super pro jak pykal starcie za starciem, ale teraz juz sam nie wiem, tym bardziej ze nawet nie probuje odpierac zarzutow, a na pewno wsio czyta ;] Raiden jescze raz gratki :thumbsup: a to ze zlomu nie zebrales to nic, natomiast mina Sosa widzacego ze mu uciekles pewnie byla bezcenna O_O :E
  • Jeśli każdy by miał takie podejście nigdy do żadnego bana by nie doszło. Wiec pisać aż do skutku. No chyba,że Wam to nie przeszkadza to co innego. Jak ticket u Go nie skutkuje to możesz zawsze napisać dalej do wyżej postawionych osób. Tylko najważniejsza kwestia to dowody.

P.S. Do wora z noobem.
    Emerytura
  • Jeśli Wiedzmin dał mu cynk o całej akcji, dał mu dokładny czas po opóźnianiu, poświęcił flotę, dał się wyfarmić gdzie na moonie zostało jeszcze jakieś 40mln surki bo nie miałem transów i SoS to wyfarmił to nie ma bata że to nie push :D przecież nawet jakby przysnął i nie podniósł floty to by nie dał się wyfarmić zresztą z tego co wiem to SoS miał wybór albo podnosi flote wiedzmina albo wali kontre na mnie :D wybrał kontrę na mnie więc niech się modli żeby ta kontra nie okazała się jego pogrążeniem, bo atak i puszczenie kontry było w tym samym czasie :P
  • Jakieś dziwne teorie i insynuacje, a przecież SoS gra czysto jak nikt inny na tym uni, bo wstawił każde rw, które mieściło się w progu :lool:

Gotrek napisał(a):

Gram czysto , jak nikt inny na tym uni .
    Nie było ani jednego RW które mieściło sie w progu ST którego bym nie wystawił .
    Zdarzały się prowokacje .
    To pewnie kolejna z tych prowokacji :ocb:

Jeszcze raz gratuluję starcia, bo zaraz ten post w magiczny sposób zniknie...nie pierwszy raz z resztą.

Pushówce Szo życzyć nie trzeba.
    U9 TOP 145 OFF
    u56 TOP 85 OFF [Emeryci]
    Xanthus TOP 2 ON [Sprite]
  • Ice_ napisał(a):

można tak skonfigurować przeglądarkę, aby błędy podkreślała na czerwono, problem jednak pewnie by się pojawił, że co poniektórzy i tak nie wiedzieliby jak poprawić.
    Ice, autokorekta błędów nawet w lodówce jest instalowana. Ten styl pisania to stan umysłu, bolączka wtórnego analfabetyzmu.
    Gratulacje Raiden starcia i wybrnięcia z sytuacji, przetapiaj, lataj (byle daleko ode mnie ;))
  • Nie rozumiem dla czego tak duzo się pisze o mnie w czyimś st ?
    To was tak podnieca że leciałem na kontre i za dużo czasu dałem Raidenowi na ucieczkę ?
    Moim zdaniem powinien sie cieszyć a nie pisać jakieś totalne bzdury na forum.
    A może to że koleś - Wiedzmin - co dawał namiary na kontre siedział na koncie . Z tego co wiem miał zabrać flotę 15 sec przed dolotem , ale jak widać nie zdąrzył - jego strata.
    Wiec o co chodzi ?

A co do st to jak napisałem wyżej nigdy nie miałem nic do ukrycia i każde starcie które zrobiłem na tym uni konsekwentnie wystawiam { nie wiem czy to powód do kpin czy zazdrości dla innych graczy} specjalnie żeby innym troche żal dupe ściskał - jak widać działa i to całkiem nieżle .

A teraz [ciach] kto z was wystawił wszystkie st jakie zrobiliście na tym uni ?
    Bo wiem że raczej za wielu takich graczy nie będzie , a już na pewno nie ci co piszą tą całą fantastykę odnośnie mojej gry .

Ale dzięki to mnie podnieca jak by co .

Pozdro [ciach]

Moderator Neferet:
    Obraza
    Tylko na u48 :
    Ponad 200.000 %
    Top 1,2,3,4,5,9,10 solo top1,3,4 acs
    board.pl.ogame.gameforge.com/b…1-starcia-u48/index2.html
  • Gotrek napisał(a):

Nie rozumiem dla czego tak duzo się pisze o mnie w czyimś st ?
    To was tak podnieca że leciałem na kontre i za dużo czasu dałem Raidenowi na ucieczkę ?
    Moim zdaniem powinien sie cieszyć a nie pisać jakieś totalne bzdury na forum.
    A może to że koleś - Wiedzmin - co dawał namiary na kontre siedział na koncie . Z tego co wiem miał zabrać flotę 15 sec przed dolotem , ale jak widać nie zdąrzył - jego strata.
    Wiec o co chodzi ?

A co do st to jak napisałem wyżej nigdy nie miałem nic do ukrycia i każde starcie które zrobiłem na tym uni konsekwentnie wystawiam { nie wiem czy to powód do kpin czy zazdrości dla innych graczy} specjalnie żeby innym troche żal dupe ściskał - jak widać działa i to całkiem nieżle .

A teraz [ciach] kto z was wystawił wszystkie st jakie zrobiliście na tym uni ?
    Bo wiem że raczej za wielu takich graczy nie będzie , a już na pewno nie ci co piszą tą całą fantastykę odnośnie mojej gry .

Ale dzięki to mnie podnieca jak by co .

Pozdro [ciach]
    Ja z czystym sumieniem mogę napisać że wszystkie STeki z uni20 i tego były zgodne z zasadami gry! Nigdy nie robiłem wałków i nie kombinowałem i siętego nie wstydzę!

Jak mógł zdążyć skoro atak i kontra były w tym samym czasie, jak widać nie mogłeś zrobić dwóch rzeczy na raz :D zresztą wyfarmiłeś potem kolesia w nagrode za dobry cynk :D Obudź sie bo twoje bajeczki to mogą działać na przedszkolaków
  • Ja również wstawiłem wszystkie ST jakie zrobiłem na tym i na poprzednich uni. Nie wiem jaki to ma związek z czystą grą. To, że Ty wstawiasz pushe do ST nie sprawia, że z tego powodu grasz czysto.
    U9 TOP 145 OFF
    u56 TOP 85 OFF [Emeryci]
    Xanthus TOP 2 ON [Sprite]
  • [ciach]
    A po co od razu te wyzwiska ? u was w soju to normalne :)
    Rozumiem, że się bronisz, ale tu jest wszystko czarno na białym... Oskarżasz innych o pushe, a prawdą jest, że na 10 twoich starć może ze 3 są czyste. Dużo masz starć na graczach którzy mają w nickach odmiany słowa "oddam", a wiadomo, że jak "oddam" to "sprzedam" i jeszcze bezczelnie rzucasz oskarżeniami na innych.
    Co z tego, że wstawiasz wszystkie ST ? Jeszcze więcej podejrzeń by było własnie jakbyś nie wstawiał tylko ukrywał :) Wiele ST wstawionych na boarda było pushami za które potem sypały się bany. Kiedyś się przejedziesz, bowiem nieuczciwość nigdy nie popłaca :) Nie wiem czy warto jest być top1 statystyk i jednocześnie największym pośmiewiskiem uniwersum, a nie przepraszam, zajmujesz drugie miejsce, po wiadomo komu :D :D :D

Zapewne mój post zostanie skasowany, ale trudno :)
    Miłego :)

Moderator Neferet:
    Proszę cytować dany fragment i nie tworzyć "drzewek z cytatów"
    I've taken my bows,
    And my curtain calls,
    You've brought me fame and fortune,
    And everything that goes with it,
    I thank you all.
  • [ciach]
    Administracja wszystko sprawdzi, wszystko ma w najdrobniejszych szczegółach opisane, jeśli faktycznie masz czyste sumienie w co wszyscy wątpią to looz :D i nie reiden tylko raiden ku ścisłości :)

Pozdro 666

Moderator Neferet:
    Proszę cytować dany fragment i nie tworzyć "drzewek z cytatów"
  • To nie jest dział do pisania o sposobach łamana zasad gry oraz oceny pracy moderatora. Jeśli uważacie, że ktoś łamie zasady bądź źle moderuje - zachęcam do wysłania ticketa poprzez system support. Temat przeczyszczony.

Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
    Seek and Destroy

• Demeter napisał(a):

I ten tekst.... "To nie wstyd dostać złoma od top1..." :ocb: :ocb: :ocb: :ocb: :ocb: :ocb: upss... :D

Brawo Kamil ;)
    Demeter i tym cytatem zaorałaś temat :ocb: :ocb: :ocb: :ocb: :ocb: :ocb:
    Oj Sosik ,Sosik XD Sporo straszenia ale czynów nie wiele XD
    Dużo starć ale na bliżej nieokreślonych panach X i Y :E

Wielu jest wybitnych graczy ale gdy jeden w bardzo szybkim tempie zostaje top1 we wszystkim i to z dość sporą przebitką to takie coś od razu jakoś dziwnie rzuca się w oczy. Ludzie zaczynają drążyć aż w końcu noga się powinie i ups :E

Raiden graty wlotu ale co ważniejsze graty uratowania floty XD
    Coś ta kontra słabo poszła jak na topowego złomiarza :E :E

Ale jak by to proboszcz powiedział ,,Niechaj was GO rozsądzi,, XD XD