Tak tylko chciałem się podzielić ciekawym niesmaczkiem, jak GF kantuje nie tylko swoich graczy, ale i potencjalnego nowego gracza
Przeglądałem sobie Facebooka, a tam wśród natrętnych reklam...
... sto milionów graczy!
To wielki sukces Niemieckiego giganta!
Dla porównania oto parę tytułów, które mamy dookoła siebie wokół tego "rankingu"
- Hearthstone - 85 milionów graczy
- OGame - 100 milionów graczy
- League of Legends - 105 milionów graczy
- World of Warcraft - 110 milionów graczy
- World of Tanks - 150 milionów graczy
- Dragon Nest - 200 milionów graczy
- Runescape - 250 milionów graczy
- Dungeon Fighter - 500 milionów graczy
Jak czujecie się wiedząc, że współtworzycie społeczność o wielkości porównywanej do czternastego najludniejszego państwa świata (Egipt - 97 milionów obywateli)?
Uważam, że to czas na otwarcie kolejnego uniwersum, ponieważ moja Libra pęka w szwach od tych wszystkich graczy
Najwidoczniej strona mmorpgstat.eu jest w błędzie i próbuje zahamować sukces naszej gry przeglądarkowej, wmawiając wszystkim, że...
... na wszystkich uniwersach razem wziętych nie mamy nawet trzysta pięćdziesiąt tysięcy kont
Przeglądałem sobie Facebooka, a tam wśród natrętnych reklam...
To wielki sukces Niemieckiego giganta!
Dla porównania oto parę tytułów, które mamy dookoła siebie wokół tego "rankingu"
- Hearthstone - 85 milionów graczy
- OGame - 100 milionów graczy
- League of Legends - 105 milionów graczy
- World of Warcraft - 110 milionów graczy
- World of Tanks - 150 milionów graczy
- Dragon Nest - 200 milionów graczy
- Runescape - 250 milionów graczy
- Dungeon Fighter - 500 milionów graczy
Jak czujecie się wiedząc, że współtworzycie społeczność o wielkości porównywanej do czternastego najludniejszego państwa świata (Egipt - 97 milionów obywateli)?
Uważam, że to czas na otwarcie kolejnego uniwersum, ponieważ moja Libra pęka w szwach od tych wszystkich graczy
Najwidoczniej strona mmorpgstat.eu jest w błędzie i próbuje zahamować sukces naszej gry przeglądarkowej, wmawiając wszystkim, że...
... na wszystkich uniwersach razem wziętych nie mamy nawet trzysta pięćdziesiąt tysięcy kont