gratulacje to me sie podoba
Ira [ZLY SEN] vs.Johny B ~ 6167.14% aka farcik + jakies tam inne farciki
-
-
Gratki Bejbe
wez daj juz urlop
bo mi wszystko przeorasz
zurkowi czy tam farcikowi proponuje teraz kupic konto konsumenta lub yossarianaBRUNCIA IS MAJ NEJM
uni Quantum
sojusz Zły Sen & IRA -
konto konsumenta zaklepal sobie juz pretor.
gratki przeorania dżonego be -
memento-mori napisał(a):
konto konsumenta zaklepal sobie juz pretor.
gratki przeorania dżonego be
BRUNCIA IS MAJ NEJM
uni Quantum
sojusz Zły Sen & IRA -
[ciach]
oczywiscie pl slowa uznania za rw i mniejsze wrzutki to wypowiedz nie tyczyla sie Ciebie
pozdrawiam i wracam do przyszlej zony
p.s whisky polub i moj post
Moderator Ruda:
Komentarz do usuniętej części mniamSpica - top6 Off Flo top5 - skonczylem tak jak chcialem , na szczycie
Virgo - top20 Off
Eridanus - top69 Off
Fornax - kiedy to bylo
Best Solo : uni Spica 75 k %
Best ACS : uni Galatea 2 267 301,392%Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Incepcja1 ().
-
Taki procent ty to dobry jesteś - Gratulacje....
Obrońcy Szo i pozbierania srubek -
Gratuluje pl. Wiedziałem, że wraz z whiski się interesujecie moją skromna flota, która zrobiłem przez ok 2tyg na idlerach. Szkoda, że padłem w tak głupi sposób, a mianowicie przeskoczył mi % i poleciało na szybszy %. Do tego niszczenie moona z którego leciały farmingi GS w ramach fs. Zejdę z urlopu to zdecyduje co dalej. Farcik już dawno nie gra na koncie.poprzednie konto: noga z kurczaka
-
-
nie wiem kto grał prędzej, ale jak się spostrzegłaś od 16.03.2018 jest zmiana nicka i zarazem zmiana właściciela.poprzednie konto: noga z kurczaka
-
Gz Adam
hmm no fajne starcia, naprawdę. Życzę Ci przetopu na latawce, bo eko do Ciebie nie pasuje.
I chciałbym Ci życzyć smacznego jajka. I żeby ludzie zapominali o swoich latajkach i żebyś je zezlomował.
Myślę, ze post w miarę długi, nie będzie problemów.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0