Largo [GUMISIE] & osek [CASHBACK] vs. po prostu Szymon [SUICIDE] - 4831,29%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Largo [GUMISIE] & osek [CASHBACK] vs. po prostu Szymon [SUICIDE] - 4831,29%

Witam ,

Dziękuję Osakowi za wspólny lot a obrońcy odbudowy bo ma z czego, udało się mu sporo złomu zebrać :)

Pozdro dla soja i buddy , a dostawcy paliwa nie śpimy bo nie mam jak latać :D

Dnia 20-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Largo [GUMISIE]

Niszczyciel 604
    Okręt wojenny 3.002
    Pancernik 25.036

Agresor osek [CASHBACK]

Okręt wojenny 1.772
    Pancernik 5.047

Obrońca po prostu Szymon [SUICIDE]

Mały transporter 2.995
    Duży transporter 743
    Lekki myśliwiec 7.718
    Ciężki myśliwiec 1.001
    Krążownik 2.890
    Okręt wojenny 6.088
    Statek kolonizacyjny 14
    Recykler 8.429
    Sonda szpiegowska 38.933
    Satelita słoneczny 400
    Pancernik 49
    Wyrzutnia rakiet 12.000
    Działo Gaussa 8
    Wyrzutnia plazmy 3
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Largo [GUMISIE]

Niszczyciel 604 ( -0 )
    Okręt wojenny 2.982 ( -20 )
    Pancernik 24.982 ( -54 )

Agresor osek [CASHBACK]

Okręt wojenny 1.757 ( -15 )
    Pancernik 5.036 ( -11 )

Obrońca po prostu Szymon [SUICIDE]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    13.575.660 Metalu, 16.193.124 Kryształu i 1.061.216 Deuteru

Agresor stracił łącznie 7.625.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 732.054.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 322.555.100 metalu i 160.574.400 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 30.830.000 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    221.325.100 Metalu i 59.355.600 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 231.375.760
    Kryształ: 72.423.724
    Deuter: 86.216
    agresor zyskał łącznie 303.885.700 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -495.213.660
    Kryształ: -242.790.124
    Deuter: -24.880.216
    obrońca stracił łącznie 762.884.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4
  • Gratuluję lotu i stuknięcia Szymka, wiem ile cię wysiłku ta akcja kosztowała Osek. Instalacja w układzie, ściągnięcie kulki obrońcy, warto by o tym wspomnieć przy publikacji ST, bo jest to jedno z tych , które mają za sobą całkiem ciekawą historię. Tak czy inaczej graty obu agresorom, a obrońcy tradycyjnie szo, bo czego innego można życzyć.
  • Nie wypada pogratulować ale jak to bywa musi być jakieś ale , pisałem largo na pw napisze i tutaj :)
    Tobie jak najbardziej graty bo atak ustawiony super ale osek ?
    Mamy nowego króla anty :D , moon przeklikany szybko ale gs coś słabo bo wpadały roszke przed 6 , gdybym miał iść do pracy obronił bym moona ale akurat wolne :/ co najlepsze moon padł za 2 razem od 1 gs a całkiem spory bo 8888 , i co najlepsze spruł moona ale poza tym nie ogarnął nic , i na szybko szukanie kompana do lotu haha
    A largo co dużo gadać graty :)
  • kiedyś ci napisałem, ze wylądujesz w reckach i wylądowałeś.
    Racja, kolonia wstawiona o 1, o 2,30 był moon i zaraz po tym TP, a o 3 wyleciały gsy. gdybyś wrócił jak zawsze ok 8 z fsa leciałbym sam, bo siły były.

moon padł przy 3 fali gsów, straciłem jednego.

Pozdrawiam Apostol_zla bo za niego zrobiłem gsy
  • Ja przynajmniej bawie się na innych uniach a ty no cóż ..
    Dla mnie to zabawa i cyferki w tą czy w tą to żadna różnica a dla ciebie cyferki to wszystko więc z zabawy to niewiele masz a ja wręcz przeciwnie fajna ekipa fajna zabawa , powinieneś czasami popatrzeć na to jak na zabawę polecam :D
    Ps zapraszam ponownie na farming albo raczej jego próbę :thumbsup:
  • Pogratulowac wypada bo akcja w sumie wyszla niezle :) Osek wypatrzyl cel bezblednie i wykonal swoje zadanie powiedzmy ze w 100% :) nie moge sie zgodzic Szymkiem w 2 kwestiach
    1. co do anty i przeklikania telepa no coz jest to tylko gra i przeklikanie telepa to jeden ze sposobow ktory sam osobiscie bardzo lubie :D takze tutaj graty obserwacji i wlasciwego doboru moona
    2. co do ataku i super wykonania to bez urazy ale po Top1 spodziewalbym sie zsynchronizowanych reckow, wyslanie flotki zaraz po ataku to zaden wyczyn ale Top1 jak widac moze pozwolic sobie na takie bledy i tak surka wylewa sie na boki ^^ gdyby nie fakt ze rano mialem inne starcie to moje recki tez by sie tam pojawily i zysk bylby ledwo na waciki :D
    Sojusznik padl i prawdopodobnie zakonczyl gre, postaramy sie odebrac w swoim czasie co stracilismy :)

• ..Raven.. napisał(a):

Pogratulowac wypada bo akcja w sumie wyszla niezle :) Osek wypatrzyl cel bezblednie i wykonal swoje zadanie powiedzmy ze w 100% :) nie moge sie zgodzic Szymkiem w 2 kwestiach
    1. co do anty i przeklikania telepa no coz jest to tylko gra i przeklikanie telepa to jeden ze sposobow ktory sam osobiscie bardzo lubie :D takze tutaj graty obserwacji i wlasciwego doboru moona
    2. co do ataku i super wykonania to bez urazy ale po Top1 spodziewalbym sie zsynchronizowanych reckow, wyslanie flotki zaraz po ataku to zaden wyczyn ale Top1 jak widac moze pozwolic sobie na takie bledy i tak surka wylewa sie na boki ^^ gdyby nie fakt ze rano mialem inne starcie to moje recki tez by sie tam pojawily i zysk bylby ledwo na waciki :D
    Sojusznik padl i prawdopodobnie zakonczyl gre, postaramy sie odebrac w swoim czasie co stracilismy :)
    Masz racje Raven wszystko było dobrze do momentu jak chciałem opóźnić atak, bo recki zostały specialnie wysłane o 4 sekundy później bo chciałem aby wasze recki nie zebrały ale niestety czekałem z opóźnianiem do samego końca i jak już chciałem opóźnić czas opóźniania mi się zawiesił, poprostu stał w miejscu i nie wiedziałem o ile opóźniam nie wiem co się stało pierwszy raz miałem taka sytuację. Coś widocznie ogame ma problem z serwerami bo już kilka razy przytrafił mi się inny bug podczas wysyłania surki za paliwo automatycznie transport wysłał sie w tej samej sekundzie dwa razy. Nie chce się tu usprawiedliwiać , mogłem opóźnić wcześniej to jakbym widział ze jest taki błąd to bym Osakowi napisał lub komuś innemu ze ma opóźnić.
  • dzieki za odp, tak myslalem ze cos musialo sie skomplikowac zastanawialo mnie tylko co :D a pytano mnie na jaki czas puscic recki :D chyba sie pomylilem o 1 sek bo pisalem zeby poslac na 5 sek po wlocie bo pewnie opoznisz atak o 4 sek takze jesli dobrze zrozumialem to o sek sie pomylilem :D recki mialy byc poslane mimo wszystko tak jak napisales ale ta sek zlagowalo przy wysylaniu :D
    na szczescie ta 1 sek nie miala znaczenia przy tym wlocie :D
    gratuluje raz jeszcze :)

• Jest po akcji to mogę powiedzieć recki były ustawione w 12 sekundzie a ja chciałem atak opóźnić na 11 sekundę ale niestety nie mogłem tego zrobić , więc czy byście zebrali to sami wiecie jak wasze recki wbijały. Po prostu nie spodziewałem się że czas się zwiesi opóźniania, nie wiem czy to była wina tej przerwy technicznej która miała miejsce parę minut przed akcją czy to jakiś inny powód mam nadzieje ze to była jednorazowa sytuacja dla mnie że nie mogłem opóźnić.
    Pozdrawiam , każdy rywalizuje ale trzeba pamiętać że to tylko jest gra i trzeba być zawsze miłym i z kultura :)
  • Gratulacje starcia dla agresorów,obrońcy odbudowy.Mamy kolejne super starcie.
    Co do Largo potwierdzam,bardzo kulturalny gość,z każdym pogada bez Ą,Ę ,nie jak niektórzy jak byłem top 120,to gadali jakbym trędowaty był-a bardzo dużo gadam z ludźmi.Oczywiście te doświadczenia zdobyłem jeszcze przed wejściem do sojuszu.
    Gratulacje jest na czym oko zawiesić :popcorn:
    Na Sombrero miłości nie ma...
    ...znów mocno zaciskam pięści :E
  • Dobrze ze Ci floty nie zdublowało znowu :D
    Graty ataku, Szymek a Ty serio moze tego nie widzisz ale jakiś placzliwy sie zrobileś :P a co do wydawania anty to palcem nie ladnie ponoc pokazywac XD
    Myśle ze Lodziara dobrze zrobił pozbywając się Ciebie. Dobrze ze znowu nie powiedziałeś ze tylko na tego złoma czekałeś :D i specjalnie na konto nie zalogowałeś :) noo i wstyd dla was ze nie daliście rady uciec :}
  • agresorom graty :) szymku powodzenia na innych uni mysle ze komentarze na temat jaki to szymek nie jest mozna sobie darowac bo zwyczajnie ma zycie w rl i nie zaglada w gale co noc tym bardziej ze uni mlode i nie ma jeszcze takich kombinacji na codzien ale pechowo sie trafil taki co mial nocke ;)
    Largo nie tylko Tobie sie dubluje transport i nie tylko na tym uni taki ot bug szkoda ze jak sie juz dubluje to nie sle 2x tyle surki co bylo hehehe