ociec Test [N C] vs BlackLatteCoffee Obrona Teleport 8068 %

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ociec Test [N C] vs BlackLatteCoffee Obrona Teleport 8068 %

Dnia 18-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka ...
    Jak to przy teleporcie ,w obronie cała flota przez co straty większe ,ale od czego jest dok :)
    Dobrze rozpoczęty powrót z urlopu ,Agresor chyba zbyt dumny albo zdziwiony ,że nawet nie odpisał (ja Ci zawsze gratulowałem ^^ )
    Do ostatniej sekundy serce waliło jak oszalałe :D "żeby tylko internet nie zamulił "
    Ale się udało , dobra przynęta zostawiona i rekin złapany , mimo turbo recków testa udało się zebrać wszystko co cieszy podwójnie
    Co tu więcej pisać do naSTępnego :) :) :)

Agresor ociec Test [N C]

Pancernik 33.333

Obrońca let s dance

Mały transporter 32.715
    Duży transporter 13.992
    Lekki myśliwiec 208.923
    Ciężki myśliwiec 16.719
    Krążownik 19.219
    Okręt wojenny 31.867
    Statek kolonizacyjny 13
    Recykler 66.307
    Sonda szpiegowska 2.315
    Bombowiec 1.117
    Niszczyciel 2.748
    Gwiazda Śmierci 28
    Pancernik 20.761

Po bitwie...

Agresor ociec Test [N C]

Zniszczony!

Obrońca let s dance

Mały transporter 26.324 ( -6.391 )
    Duży transporter 12.099 ( -1.893 )
    Lekki myśliwiec 168.340 ( -40.583 )
    Ciężki myśliwiec 14.149 ( -2.570 )
    Krążownik 19.021 ( -198 )
    Okręt wojenny 31.855 ( -12 )
    Statek kolonizacyjny 13 ( -0 )
    Recykler 59.217 ( -7.090 )
    Sonda szpiegowska 1.886 ( -429 )
    Bombowiec 1.117 ( -0 )
    Niszczyciel 2.748 ( -0 )
    Gwiazda Śmierci 28 ( -0 )
    Pancernik 20.761 ( -0 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 2.833.305.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 370.823.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 371.009.700 metalu i 435.857.400 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez obrońcę/obrońców.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -999.990.000
    Kryształ: -1.333.320.000
    Deuter: -499.995.000
    agresor stracił łącznie 2.833.305.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: 134.300.700
    Kryształ: 316.319.400
    Deuter: -14.576.000
    obrońca zyskał łącznie 436.044.100 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4
  • uuu ale mu prezent zrobiliście :(

Z początku myślałem że test znów nabroił dopiero po chwili się kapłem że to Late wkleja.

Late po raz 1 uczciwie można Ci pogratulować potyczki z Testem bo jak przebiegły poprzednie wszyscy dobrze wiemy. Choć nie pochwalam takiej gry to tym razem nie można Ci odmówić tego że to piękne starcie.

Za to gratulacje i oby już zawsze w ten sposób
  • Oj latte latte ciekawi mnie konto Irona ale przecież ty jestes Fair gracz wiec to na pewno nie Ty je kupiłeś mimo że wszyscy wiedzą że było na sprzedaż a tu taka mała ciekawostka ...

screenshots.firefox.com/6YEqb2…37-pl.ogame.gameforge.com

Akcji oczywiście gratuluję bo podstawka ładna i zysk masz też duży Każdy z nas popełnia błędy wiec to żaden wstyd że ktoś nie jest alfą i omegą tym bardziej że wiemy w soju jak to było i to najważniejsze że my wiemy nikt nie musi sie tłumaczyć z błedu ale zapamiętać je
    Ja już raczej tylko klikam w ta gre bo mam za dużo zmartwień w realu i problemów zdrowotnych zarówno własnych jak i rodziny źle ten rok u mnie się zaczął oj bardzo źle mam nadzieję że mimo że jest jego początek to wyczerpał się limit złych zdarzeń w moim życiu w tym roku
    Tescikowi oczywiście SzO a Tobie cóż wciąż porażającej nas wszystkich leszczy mistrzowskiej gry na najwyższym poziomie i wielu wielu dodatkowych kont na których darmowo będziesz robił księżyce ot tak z dobrego serducha
    Jestem kroplą deszczu co spływa po Twoich włosach, obmywam zmęczone oczy pełne łez,
    tulę się do Twojej twarzy aby spocząć na Twoich ustach umierając na nich składam ostatni pocałunek pocałunek śmierci...
  • zwierzu powiedz do kogo ma napisać iron z sprawie moona ? do Ciebie ? może do testa ? albo kuzuriego ?
    nikt z was by sie na to nie zgodził , iron odesłał surowce za lmy stracone w 9 próbach jestem na zero z surowcami więc gdzie tu widzisz problem ?? twoje mony sie same pojawiły czy jak
    Co do tego że nikt nie jest alfą i omegą to wiadomo ,sam dostałem złoma i to nie raz i nie tylko na tym uni ,chodzi raczej o zachowanie po złomie .Ja, ty, rip czy lukos potrafimy się cieszyć z ST ale i gratulować jak jesteśmy po niewłaściwej stronie .to jest normalne .
    Test zadufany w sobie, mądry tylko wtedy jak jest na górze,teraz każdy zobaczył jaki jest teścik
    To jest prawdopodobnie jednorazowa akcja ,bo teścik długo długo nigdzie nie wyleci ,ja też mam chwilową lukę w życiu ,że mogę poklikać

Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia :)
  • Gratulacjie podstawki. To że wytrzymałes do ostatka wymaga faktycznie mocnych nerwów.. chodzi mi o internet. Ja mam dobre łacze, ale czasem lubi się strona przeładować w najmniej przychylnym momencie.... im lepsza przynęta tym większa rybka.. a tutaj sam rekin....
    Widać że da się uczciwie??? i takiej gry życzę..
    Ojcowi Szo, choć przy takiej liczbie pkt to chyba nawet nie zauważył drobnej dla niego straty..
  • St slabe jak kupowanie i wyludzanie kont przez latte, czy jak mu tam.
    A teraz moze maja wszyscy bic brawo... bo obroncy cos w koncu wyszlo....?heehehheehe slabe
    salut,amor,dinero..%)
    Niech wiatr zawsze wieje Ci w plecy, a słońce świeci w twarz. I niech los pozwoli Ci zatańczyć wśród gwiazd. 8-)
    ]:-D

para siempre Valencianistas

Todo por el Valencia!