Witam, tak jak pisalem wczesniej,odjeli mi punkty wiec odchodze definitywnie. Niestety ale nasz team nawet mi nie raczyl odpisac wiec trudno, swoje prawie odrobilem i to dzieki Reaverovi ( dzieki brachu), chcialem popykac ale nie moge sie z tym pogodzic, bynajmniej nie bede musial zagladac do tych cyferek, chociaz mi pewnie ich braknie. Dziekuje wszystkim za wspolna gre MISKOM i BOSSOM ( szkoda ze tak krotko u was goscilem, ale slow na wiatr nie bede rzucal i uczestniczyl dalej w tym teatrze nie bede) i rowniez wrogom PN szczegolnie Kromakowi i Selene, bo nie powiem jak latalem w ich poblizu serce szybciej bilo. Nie bede wymienial wszystkich ktorym dziekuje za gre,bo troche ich bedzie ale chociaz podziekuje ludziom ktorych polubilem tutaj i mialem jakis tam kontakt . Dzieki Obs, Kin, Can, Jeni, Terror, ManNiak, Wojtek, Mili, Filu T-bag, Obi, Mel, GANGRENA,CoSieDzieje,Warka,Pomylony, Pazik caramba, majnaj, rudi,Pandix, goyo, zygunia i to by bylo chyba na tyle jesli kogos pominalem z gory przepraszam. Życze wszystkim powodzenia w grze, samych sukcesow. Bede do was zagladal 3majcie sie
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez wilku ().