Przygodę z tą grą miałem juz kilka ładnych lat temu. Obecnie znowu zacząłem klikać na uni Spica i patrzę że kompletnie się tu nic nie dzieje. ST puste od długiego już czasu, a gracze wysokiego TOP 50 i w górę nie mając kogo lub z lenistwa próbują farmić graczy z bardzo niskiego TOP dla 300 czy 400k surowców----żenada. . Według mnie Spica schodzi na psy. Wystarczy przejrzeć ilu jest aktywnych graczy a ile urlopów banów itd. Takie jest moje skromne zdanie o tym uni. Chyba czas na zmianę.
Martwe UNI Spica
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Hmm,brzmi sensownie rozpoczynanie gry na uni,które ma rok czasu.
-
Czytaj ze zrozumieniem. Z grą kilka ładnych lat......nie z UNI Spica.
-
Ale on to dobrze zrozumiał. Spica ma juz rok czasu. Grałem tam, było fajnie. Ale oddałem konto. Uni umiera/wegetuje jak kazde, które dopiero co nie wystartowało. I nie łudź się ze gdzie bedzie inaczej.
-
Wojtek39 napisał(a):
Czytaj ze zrozumieniem. Z grą kilka ładnych lat......nie z UNI Spica.
Dodatkowo parametry x6/x6 nie miały prawa wypalić na dłuższą metę.Tak się nie da grać.
Zibal obecnie ma 3400 kont(nie graczy) z chociaż 1 pkt,a jak przeglądasz galaktykę to widzisz setki idlaków,urlopowiczów. Deal with it.
.
Aktywnie,sensownie,w tłoku pograć można z 4-5 miesięcy. Lekko zawyżam. Potem się wyludnia i należy iść na nowe lub kończyć zabawę.
No chyba,że z sentymentu nie opuszcza się konta,ale wtedy trzeba liczyć się z pustkami i sytuacją o której mówisz. -
Masz rację nastała inna rzeczywistość niż to co było kilka lat temu. Przepraszam jak uraziłem Cię.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0