Ja to rozumiem dlatego gram w tu na PL, ale "naciąganie, naginanie, omijanie" regulaminu powoduje że tak mało graczy przychodzi do OG. To doskonała gra ale jak ludzie popytają i dostaną info że sami oszuści tu graja to po co czas i kasę ładować jak "naciągnięty, nagięty" gracz pushysty cię zezłomuje zgodnie z regulaminem lepiej grać w cokolwiek niż dawać 4 liter jakiemuś oszustowi. Jak GF i zespół nic nie będzie robił to tak będzie jak jest i na starcie wejdzie kilku jeleni i po 6 miesiącach uni będzie puste (spadek 30-50% od monentu startu to pustynia). Zostaną pushyści, moonówki, GSsówki i "naciągnięci, ..." reszta to rzeczywiście nooby którzy wierzą że można się tu pobawić i pograć
ja się do noobów zaliczam, bo nadal mam sentyment do tej gry i uczciwości ludzi których na każdym uni jest nadal sporo, tylko że nie są topką bo szklany sufit nieuczciwości gasi ich zapał do gry, to tyle.
ja się do noobów zaliczam, bo nadal mam sentyment do tej gry i uczciwości ludzi których na każdym uni jest nadal sporo, tylko że nie są topką bo szklany sufit nieuczciwości gasi ich zapał do gry, to tyle.
bo domoślam się że teraz może malo jest już zgłoszeń bo wszyscy chętni pomuc oddali zgłoszenia może w pierwszym.miesiącu pojawienia się naboru i wtedy domyślam się że było ich dużo ale czemu prawie nikt nie został zwerbowany ? Nikt nie dostał szansy na triala ? A wychodząc na przeciw ze niby na forum pisze ktoś wybuchowo nie znaczy że gdy miał by szanse i chciał ją utrzymać nie zmienił by się