Witam i pozdrawiam pierwsze kolonie z ok.godziny 16.
Miłej gry wszystkim ekonomom.
Miłej gry wszystkim ekonomom.
Dr Kiwi napisał(a):
Tak właśnie studiuje, faktycznie trochę się pozmieniało. Powiedzcie mi jeszcze proszę, ACS jest w standardzie już, że się nawet o tym nie pisze? Czy nasze uniwersum niema łączenia flot ?
kaito napisał(a):
Ogólnie to jeśli wróciłeś po długiej przerwie to złe uni wybrałeś, no ale tak padło, że dzisiaj takie otworzyli, te uni szybko upadnie, bo specyfikacja i parametry sa bardzo [rózowe]. Zarejestrowałem konto ale to raczej dla poklikania i zobaczenia ile ludzi, jakie topy, czy znajomy jakiś jest. Na pewno tutaj nie będę grał, może jak mi się zechce z nudów to moonówke mogę po pilnować.
Adeke36 napisał(a):
jak tam doleciał już komuś mt ? w układzie to pewnie tylko z 4h jest czas by się po jajkach posmyrać
th_or napisał(a):
witam wszystkich wróciłem tu po paru latach. widzę, że sporo się pozmieniało.
jak wytłumaczyć to, że są gracze którzy po dobie gry mają +1k punktów? domyślam się, że kupują antymaterię za którą można kupować surowce lub coś w ten deseń?
Johnson napisał(a):
Laduja w to hajs, rozmawialem z kolega i ponoc zeby dojsc do takich punktow po dobie trzeba ladowac niezle pieniedzy, cos pomiedzy 500 a 1000 zlotych. Ale kto ze zdrowym rozsadkiem tyle pieniedzy laduje w ogame zeby po dobie tyle punktow miec i byc w topie? f(O_o)th_or napisał(a):
witam wszystkich wróciłem tu po paru latach. widzę, że sporo się pozmieniało.
jak wytłumaczyć to, że są gracze którzy po dobie gry mają +1k punktów? domyślam się, że kupują antymaterię za którą można kupować surowce lub coś w ten deseń?
Adeke36 napisał(a):
ktoś dla kogo 500-1000 zł to jak dla ciebie 50-100
Przyzwyczajcie się ze anty to normalny dodatek , jak cie stać to kupujesz i używasz.
Dewey89 napisał(a):
Kto chce moona ?
Johnson napisał(a):
Nie kwestia tego czy stac czy nie bo kazdy kto pracuje moze sobie kupic anty do woli, tylko nie uwazam ze warto wyrzucac pieniedzy w bloto w dzien otwartcia serwera tylko po to zeby przez jakas chwile byc na topie i tyle punktow miec, a za kilka miesiecy konto pewnie juz nie bedzie na topie albo pewnie do kasacji. Takze tego.Adeke36 napisał(a):
Przyzwyczajcie się ze anty to normalny dodatek , jak cie stać to kupujesz i używasz.
Adeke36 napisał(a):
Avers napisał(a):
Cześć wszystkim,
Uni powinno się nazywać [ziew]
Taka fajna konfiguracja a ktoś dał prędkość x1 ?
Serio ?
....
....
....
domyślam się że @Art dalej tu rządzi ?!
Johnson napisał(a):
Raczej to bylo wybor graczy bo byla ankieta o tym i wedlug rezultatu tej ankiety wprowadzili te konfiguracje. Wiec pretensje tutaj raczej nalezy skierowac do ludzi ktorzy brali udzial w ankiecie.Avers napisał(a):
Cześć wszystkim,
Uni powinno się nazywać [ziew]
Taka fajna konfiguracja a ktoś dał prędkość x1 ?
Serio ?
....
....
....
domyślam się że @Art dalej tu rządzi ?!
1 gość