Piwek [Minionki] vs. VireR [EkoLamy] ~ 603.97%

• Piwek [Minionki] vs. VireR [EkoLamy] ~ 603.97%

Pozdrawiam Minionki, Vana i "każdego kto chce byc pozdrowiony".

Dnia 03-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Piwek [Minionki]

Bombowiec 600
    Niszczyciel 20.050
    Lekki myśliwiec 318.425
    Krążownik 100.331
    Okręt wojenny 19.991
    Pancernik 50.100

Obrońca VireR [EkoLamy]

Duży transporter 1.800
    Recykler 1
    Sonda szpiegowska 9
    Satelita słoneczny 463
    Wyrzutnia rakiet 70.000
    Lekkie działo laserowe 30.000
    Ciężkie działo laserowe 10.000
    Działo Gaussa 1.000
    Działo jonowe 5.000
    Wyrzutnia plazmy 1.000
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Piwek [Minionki]

Bombowiec 599 ( -1 )
    Niszczyciel 20.050 ( -0 )
    Lekki myśliwiec 307.909 ( -10.516 )
    Krążownik 99.818 ( -513 )
    Okręt wojenny 19.953 ( -38 )
    Pancernik 50.022 ( -78 )

Obrońca VireR [EkoLamy]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    20.196.067 Metalu, 13.297.195 Kryształu i 31.130.869 Deuteru

Agresor stracił łącznie 65.941.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 509.904.500 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 39.702.600 metalu i 20.694.100 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 64.624.131 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 22%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 13.990.667
    Kryształ: 16.169.295
    Deuter: 28.919.869
    agresor zyskał łącznie 59.079.831 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -356.066.067
    Kryształ: -155.098.195
    Deuter: -63.364.369
    obrońca stracił łącznie 574.528.631 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4

<@sexi^violka> pamietaj LordJ - przed Piwkiem nic nie chroni
    <@Przemysław> - to że co wieczór obiegniesz de_dust2 nie znaczy że jesteś sportowcem piwek ;d
    <@Revoutz> ja uwielbiam twoje skille ogejmowe latanie obserwacja zasadzki farmy tajna wiedza 10/10, ale sure wydajesz jak debil
    <@zjemtwojdeser> baba ma dwie pory roku... złomowa i niezłomowa
  • Nie ma czego gratulować, flota w większości zbudowana z lewych surowców to i jest czym latać. Wstaw Panie Piwek złomowania na raty floty Osamy. Chwalisz się ST ledwo mieszczącym się w progu, a tam trochę więcej % było. Chyba, że czekasz Pan, aż spakujesz to co mu jeszcze zostało i hurtem wrzucisz wszystkie RW tak jak m.in. ten.
  • Konto Piwka jest statystycznie słabo rozwinięte jego atut to flota bojowa na którą trzeba by z pięciu najsilniejszych graczy i synchro recków :) badania i eko ma dość słabe. Dlatego w perspektywie czasu lepiej robić spokojnie eko, ale jak to mówi Piwek eko to nudy a jak widać w przypadku bittora piwka werta Explorera czy innych przyrostów jak waylandera kilka steków cichych czy głośnych i jesteś w topce więc po co komu eko skoro jak to Aramil mówił jest więcej kont niż graczy.

Każdego czeka wnętrze recyklerów prędzej czy później.

Piwek w odróżnieniu od niektórych mówi jasno że to nie push, nie chwali się i nie szczyci. No i jeśli konto osamy miałoby być Piwka to sam Piwek musiałby mieć umysł gimbazy by zmienić nick Osamy potem enter'a na piwektopedal by było bardziej wiarygodnie.

A kto widział nazwę planet piwektopedal? Sam piwek to zauważył gdy ja jako pierwszy zobaczyłem że enter zmienił nick.

Forum a gra - dwa różne światy kto zgłosił to konto? Chyba nikomu się nie chce albo support tak wolno działa.

Piwek oraj dalej bunkry, top 1 zniszczeń już Twoje :)
  • Czy ktos tu kogos obraz czy ubliza lub oskarza...
    Smieszne jest tylko to ze jak ja ktos inny by mial taki nick napewno bylaby jakas reakcja z waszej strony a co robicie czy latacie to mi kolo tego slownikowego KUTASA lata...
    Gra to gra szkoda ze tylko wiekszosc widzi to co ma sie widziec a nie tak jak jest naprawde...
    Na starych Ogame znaczy uni by takich walow i jaj nie bylo pregierz ban i kij kogo obchodzi won z serwera i tyle a nie robienie zenady i kabaretu...
    Ale wiadomo teraz graja tylko pieniazki nic wiecej a i przepraszam ukladziki i ukladziki taka prawda...
    W mojej wypowiedzi nie ma tu podtekstu do was czy do innych ale nie myslcie ze graja tutaj tak tepi ludzie ktorzy niczego nie widza...
    A co do Ciebie panie Krucjo dziwi mnie to ze wszedzie wpierdzielasz swoje grosiki i starasz sie byc jakims obronca i wybawca URIELA...
    Jak nie chcecie mowie tu ogolnie sluchac sobie ze takie i takie rw to PUSH to po huj to wklejacie...
    A skoro jak to pisales Piwek sie nie szczyci to po kij wklejanie takich st a pozniej pretensje ze Ci co wiedza sie wypowiadaja ale pod innymi nickami zeby bana nie zarobic...
    A bardzo malo jest ST ogolnie w ktorych obronca sie wypowiada...
    Wiekszosc spierdziela na urlop po jakims czasi wychodzi zmienia nick i znowu zlom...
    SMIECH...
  • Nie jestem obrońcą Piwka. Jest co prawda moim sojusznikiem, ale nie zmienia to faktu że też mam swoje oczy o rozum.

Często Piwek powtarza że chyba minąłem się z powołaniem bo powinienem być detektywem i to chyba ja sam najczęściej oskarżałem Piwka o push gdy obserwuję wiele statystyk co godzina które się udokumentują na serwerach. Sam Piwek miał już tego mojego oskarzania w pewnym momencie dość i wcale się nie dziwię dlatego przestałem komukolwiek zwracać uwagę na ciche steki. Czasami jeszcze coś palnę bo mnie poniesie ale staram się by Ci zostali na Urielu żyli w dobrych albo przynajmniej nie tragicznie złych stosunkach.

I mimo wszystko czy się lubimy czy też nie, masz rację w większości tego co napisałeś. Nie zmienia to jednak nic bo tak jak ja się frustrowałem puszami innych teraz mam na to wyrąbane.

Nie mam czasu by pracować jako GO. Jest masa sposobów by oszukać i być w teorii czystym więc i ich praca jest często na darmo. Jest tak nie inaczej

Jeśli nie masz na coś wpływu to się tym nie denerwuj - tak mi mówili i tak robię. Polecam.

Robiliśmy kupoburzę o jego nick ale co my możemy? Zmienimy mu nick? Czekamy aż support się tym zajmie bo oczywiście że nie można mieć takiego nicku.

Z chęcią bym zobaczył to kobto na banie. Najlepiej by było gdyby ktoś kto kończy grać kasowal konto, ale nie po co? Jak konto dobre jest w cenie? A znajdzie się taki co ma hajs zawsze?

Ukladziki, brak reakcji graczy, brak reakcji go, brak pregierza, dozwolona gra na innych IP i wylegarnia multi na torze. To jest szambo tej gry.
  • Piwek graty :)
    Był bunkierek , nie ma bunkierka :)
    Flotka ładna , zysk tez jest więc spoko :)

Obrońcy SZO :)

co sie tyczy wypowiedzi Panów to ..... bardzo prosze o zachowania mniej napastliwe .
    Wczoraj napisalam do jednego z graczy , z obozu przeciwnego, że na Urielu mamy super graczy , gdzie panuje kultura , gdzie mozna sie pośmiac i dobrze zabawic nawet jesli wyłapie sie złoma , a tu dzisiaj jakby [ciach] sie rozpoczyna . Wiemy, ze wszedzie niektórzy gracze grają w sposób nieuczciwy , ale nie bardzo mamy sposoby na to aby takich zdarzen nie było , wiec po co sie denerwowaćc ? po co ubliżać innym ? czy nie przyjemniej jest grac bawiąc sie niż ciągle przeżywać spiny ?
    Czasem zdarza sie, że gracz dostaje bana , niekoniecznie słusznego , to tez jest bolesne :( bo GO ma licencje na banowanie :) i z tym tez musimy sie pogodzić .
    Więc moi drodzy wspólgracze , nie denerwujcie sie , uśmiechnijcie sie przed lustrem i zobaczcie , że życie nabiera rumieńców kiedy nie skaczemy sobie do gardeł :)

A CO SIE TYCZY PUSHU TO JESTEM KRÓLOWĄ PUSHERÓW ... NA DEIMOSIE DOSTAŁAM BANA ZA 3 KK METALU , BO MÓJ SOJUSZNIK WYSŁAŁ MI ZA DUZO TEGO KRUSZCU PO ACS, A ŹLE POLICZYŁ :))))) Calutkie 7 dni miałam przymusowy urlop , stając sie tematem nr 1 :))))

Dlatego nabrałam dystansu do tej gry , teraz sie tylko dobrze bawie i troszkę mnie boli, ze ludzie których lubie teraz próbuja wywoływać sytuacje nieprzyjemne :)
    Bawmy sie razem , jak kto potrafi :)

i miłego dnia dla Panów ...... rano tego nie stosuje ale ... zapraszam na 1 piwko :xlol: :piwko:

Moderator Ruda:
    PSeudocenzura
  • Brawo stary widze ze nie przestajesz latać po kolędach mimo że okres świąteczny już się skończył

rozgłaszasz dobrą nowinę, zbierasz ofiary, wszystko się zgadza-nie trać zapału

Jak wrociłeś z polrocznego urlopu to we 2 mieliśmy flote jak b1t solo, a teraz ja ze zlym b1ciorem mamy taka jak ty hahahaha

ou hejterzy, piwka nie znacie i nie poznacie ;) pewnie stad ta zazdrosc, nie dostał żadnego bana i potrafi grac jak nikt inny

przypominam ze niektore namacalne pushe zostaly juz nagrodzone banami na urielu, a mimo to sprawcom klaszcze sie za kazdy nowy push czy tam st

piwek jest czysty
    czasem tu jeszcze wpadne posluchac piskow zarzynanych swinek ;P

pozdrawiam
    urlopowicz rev xD
  • Nie potrzebujemy napadywaczy graczy, chcesz rozrabiac to idź gdzie indziej rev :)
    wybrałes urlop to na nim zostań, piwek jest duzym chłopcem i potrafi grzecznie powiedzieć za siebie :)
    Ufam w rozdądek naszych Urielowców, że nie poświęcą fajnej zabawy dla pyskowania i dogadywania :)

Piwku aby moje wejscie na forum nie zostało źle odczytane pogratuluje Ci znowu , bo właściwie flote masz bardzo fajną a dla takiego zysku kazdy by poleciał :)

Pozdrawiam wszystkich :)

Biciu dla Ciebie osobne pozdrowienia :)
  • halszka napisał(a):

Nie potrzebujemy napadywaczy graczy, chcesz rozrabiac to idź gdzie indziej rev :)
    wybrałes urlop to na nim zostań, piwek jest duzym chłopcem i potrafi grzecznie powiedzieć za siebie :)
    Ufam w rozdądek naszych Urielowców, że nie poświęcą fajnej zabawy dla pyskowania i dogadywania :)

Piwku aby moje wejscie na forum nie zostało źle odczytane pogratuluje Ci znowu , bo właściwie flote masz bardzo fajną a dla takiego zysku kazdy by poleciał :)

Pozdrawiam wszystkich :)

Biciu dla Ciebie osobne pozdrowienia :)

Przepraszam najmocniej nie chcialem tak zabrzmiec jak zabrzmialem xDD

takie mam lekkie podejscie...do wszystkiego XD i tak goscinnie tu wpadlem docenic wycinanie piwka XD

odemnie tez osobne pozdrowienia dla bicia xDD