Largo [T_F] & ajman [T_F] vs. WinnereK - 1277,00% PART 2 ! TOP 1

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Largo [T_F] & ajman [T_F] vs. WinnereK - 1277,00% PART 2 ! TOP 1

Zostawiam bez komentarza, tym razem synchronizacja recków i złom u właściciela :)
    Pozdro dla soja , buddy, znajomych , dostawców dexa
    Dzięki Adi za towarzystwo w locie :)

Dnia 02-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Largo [T_F]

Lekki myśliwiec 4.000
    Ciężki myśliwiec 1
    Krążownik 2.205
    Okręt wojenny 734
    Pancernik 2.022

Agresor ajman [T_F]

Sonda szpiegowska 1

Obrońca WinnereK

Mały transporter 747
    Duży transporter 290
    Lekki myśliwiec 2.165
    Ciężki myśliwiec 1
    Krążownik 412
    Okręt wojenny 1.180
    Recykler 2.143
    Sonda szpiegowska 10.003
    Pancernik 124

Po bitwie...

Agresor Largo [T_F]

Lekki myśliwiec 1.544 ( -2.456 )
    Ciężki myśliwiec 1 ( -0 )
    Krążownik 1.459 ( -746 )
    Okręt wojenny 711 ( -23 )
    Pancernik 2.007 ( -15 )

Agresor ajman [T_F]

Sonda szpiegowska 0 ( -1 )

Obrońca WinnereK

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    3.014 Metalu, 228.073 Kryształu i 2.017.485 Deuteru

Agresor stracił łącznie 34.114.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 157.003.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 83.998.600 metalu i 43.702.400 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 2.248.572 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    83.998.600 Metalu i 43.709.400 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 60.228.614
    Kryształ: 35.313.473
    Deuter: 300.485
    agresor zyskał łącznie 95.842.572 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -96.228.014
    Kryształ: -54.036.073
    Deuter: -8.987.485
    obrońca stracił łącznie 159.251.572 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4
  • Ha ha WinnereK//Neferet znów w reckach, tym razem oszust już chyba na dobre opuści nasze szeregi :E
    Ciekaw jestem czy na kolejnym uni znów będzie podawał się za kogoś kim nie jest :roll:

Graty dla agresora, flota i zysk robią wrażenie O_O
    Wasat: [OFF] /kocurc [B S]/ #163 ST : 71490%
    Izar: [OFF] /kocurc [COCO]/ #53 ST : 4210%
    Tarazed: [OFF]
    /kocurc [DiR]/ #29 ST : 3139%
  • No tu Largo ,mimo iż nie przepadamy za sobą musze pogratulować i szacun za dogranie recków.
    Zysk jak i samo starcie 1klasa,a sam widzisz na mnie straciłeś tylko czas,anty no i surowce,które Ci zrabowałem ;)
    Słuchaj się mnie,to może jeszcze na tym stołku top1 posiedzisz troche,inaczej podetną Ci nogi i pierdykniesz głośniej niż winerek :D .Przetapiaj,bo flota cieniutka i 2 takich jak ja bez anty możemy spakować Cie do wora :E .
    Winerek jak się przekonałem dużo krzyczał,troche namieszał ale i równie spektakularnie odszedł z tego uni,bo już zapare dni wystartuje na nowym,tu chyba bez złomu nie zechce walczyć z wiatrakami ,ale kto wie,dziwny to człowieczyna ?(

Graty Largo i uciekaj bo Cię obserwuje,a i pokąsać znowu moge -_- .
    Winer daj na luz ,bo tracisz zdrowie na tym ogame :cursing:
  • Temat ponownie przeczyszczony. Jeśli ponownie znajdzie się w nim spam to temat zostanie zamknięty.
    Jeśli ktoś uważa, że jestem nieobiektywna, czy źle moderuję to bez problemu możecie napisać na mnie skargę poprzez ticket - ogame.support.gameforge.com/pl

Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
    Seek and Destroy

• [ciach]

A wracając do głównego wątku: Largo należą się gratulacje. Dwa razy spakował w recki aktywnego gracza. Mam nadzieje, że Top 1 pokaże jeszcze swoją klasę i kunszt złomując kogoś z wyliczonego zawróconego stacjonuj, albo chociaż na znikające PZ (jeśli tu już to zrobił, to przepraszam, nie zauważyłem). Fajnie by było, gdyby stało się to jeszcze zanim gameforge umożliwi graczom kupowanie za anty informacji o godzinie powrotu floty innego gracza (bo porównując to, co kiedyś można było kupić za kasę, a co teraz to niestety wydaje się to możliwe - chociaż wtedy kto by w to grał? No jak to kto? Przecież wiadomo).floty wybranego gracza (bo porównując to, co kiedyś można było kupić za kasę, a co teraz to wydaje się to niestety możliwe)

Moderator Neferet:
    Offtop
  • Tomm_31 napisał(a):

A wracając do głównego wątku: Largo należą się gratulacje. Dwa razy spakował w recki aktywnego gracza. Mam nadzieje, że Top 1 pokaże jeszcze swoją klasę i kunszt złomując kogoś z wyliczonego zawróconego stacjonuj, albo chociaż na znikające PZ (jeśli tu już to zrobił, to przepraszam, nie zauważyłem). Fajnie by było, gdyby stało się to jeszcze zanim gameforge umożliwi graczom kupowanie za anty informacji o godzinie powrotu floty innego gracza (bo porównując to, co kiedyś można było kupić za kasę, a co teraz to niestety wydaje się to możliwe - chociaż wtedy kto by w to grał? No jak to kto? Przecież wiadomo).floty wybranego gracza (bo porównując to, co kiedyś można było kupić za kasę, a co teraz to wydaje się to niestety możliwe)
    Przepraszam serdecznie, czy moglibyście nie ujmować mojej osobie? Za pierwszym razem spakowałem aktywnego gracza razem z Largo. Dziękuje i pozdrawiam z kotem.
    - ??? -