rudi rzeznik [MISIE] - kuleczka [R.A.F] & zygunia [KOMORNIC] - 1470% - OBRONA MOONA

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• rudi rzeznik [MISIE] - kuleczka [R.A.F] & zygunia [KOMORNIC] - 1470% - OBRONA MOONA

Eh , nie bede sie dlugo rozpisywac nad tym ST. Kto co chce to sam doda! Tam gdzie sa miski, tam i zawsze beda KOMORNICY. Pomimo tego ze flotowo jestesmy od nich slabsi, to i tak niezle potrafimy zamieszac ;D
    Pozdrowienia dla wszystkich ktorzy czytaja ten temat i chca byc pozdrowieni ;D

Dnia 14-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor rudi rzeznik [MISIE]

Pancernik 7.000

Obrońca kuleczka [R.A.F]

Lekkie działo laserowe 15.014

Obrońca zygunia [KOMORNIC]

Niszczyciel 9.962

Po bitwie...

Zniszczony!

Obrońca kuleczka [R.A.F]

Lekkie działo laserowe 10.088 ( -4.926 )

Niszczyciel 9.962 ( -0 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 595.000.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 9.852.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 63.000.000 metalu i 84.000.000 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez obrońcę/obrońców.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor
    Metal: -210.000.000
    Kryształ: -280.000.000
    Deuter: -105.000.000
    agresor stracił łącznie 595.000.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca
    Metal: 55.611.000
    Kryształ: 81.537.000
    Deuter: 0
    obrońca zyskał łącznie 137.148.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4

i jeszcze taki maly bonusik ze zniszczenia GS

Dnia 14-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Gwiazda Śmierci 10

Obrońca kuleczka [R.A.F]

Lekkie działo laserowe 15.024

Niszczyciel 10.000

Po bitwie...

Zniszczony!

Obrońca kuleczka [R.A.F]

Lekkie działo laserowe 14.966 ( -58 )

Niszczyciel 9.962 ( -38 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 100.000.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 4.866.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 15.684.000 metalu i 12.570.000 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez obrońcę/obrońców.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor
    Metal: -50.000.000
    Kryształ: -40.000.000
    Deuter: -10.000.000
    agresor stracił łącznie 100.000.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca
    Metal: 13.317.000
    Kryształ: 10.641.000
    Deuter: -570.000
    obrońca zyskał łącznie 23.388.000 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4
  • Wpis ogólnie żałosny jak i cała historia dokładnie wyrwany wątek z czegoś co tak naprawdę miało miejsce :0
    Dużo by opisywać i tłumaczyć ale faktycznie tam gdzie MISIE tam pełno waszych śmierdzących pushówek
    Nie da się obejść z dala od was bo wszędzie wasza zazdrość kipi pianą,
    Kiedyś się doczekacie bo naprawdę wywołujecie wilka z lasu...

A na spadające floty głupich nie ma...
    Szkoda że w tą akcję wmieszało się PN i dziwnym trafem kromak zawrócił swój sprzęt :) co prawda trochę przepalił z tej 4 gali ale życie,

Gra się toczy dalej jedynie żałuję tego że kuleczcie wracała ta flota 3 dni bo było by bez tej burzy i całego zamieszania choc nie można mieć wszystkiego,
    gratulować serio nie ma za bardzo czego może jedynie tego że udało się wam skutecznie przeszkodzić a że borniliście jakiejś pushówki eee tam...
    I znowu wyszło tak, że chyba smutno pisze
    Cyce, cyce, cyce, zwróć uwagę na muzykę
    I nagle nie pasuje tu, bo nie chcę błyszczeć
    Gubisz brokat, przypnij tornister
    Nie będę grał jak wszyscy, to żenada
    To był rap, nie ...... maskarada
    Mam 40 lat, jestem mężczyną
    Nowy hip-hop to PluszowyCzlowiek z blizną
    Sokół- "Pluszowy"
  • Wyszlo jak wyszlo, rudi zrobil jak chcial bo to caly rudi, za przeproszeniem ma w pupie te cyferki i za to szacun. Gdyby nie brak czasu kilku osob wygladaloby wszystko inaczej, ale od komornikow odbierzemy co nasze :P Rudi do ciebie paczuszka poleci takze luz fajnie bylo miec takie emocje i burze mozgow,ale to akurat ze strony PN.
  • ReTsaB napisał(a):

zygunia lepiej tego ująć się nie dało gratulacje i szybkiego przetopu :)

a wpisu T-bag to aż szkoda komentować, powiedzcie lepiej ile wydaliście anty na przenoszenie tych planet :E :E
    No to nie komentuj,
    Kaliber też za darmo się przenosił prawda ?
    Selene też pewnie miała przenosiny od połączenia uni68 :) ?
    u was to wszystko za darmo....
    I znowu wyszło tak, że chyba smutno pisze
    Cyce, cyce, cyce, zwróć uwagę na muzykę
    I nagle nie pasuje tu, bo nie chcę błyszczeć
    Gubisz brokat, przypnij tornister
    Nie będę grał jak wszyscy, to żenada
    To był rap, nie ...... maskarada
    Mam 40 lat, jestem mężczyną
    Nowy hip-hop to PluszowyCzlowiek z blizną
    Sokół- "Pluszowy"
  • jak by to nie było ustawione i sami komornic to bronili i od początku było by wiadomo że komornic broni a Miski atakują nie powiem było by to ładne wybronienie ale skończyło się że każdy miał na myśli mega zysk a zakończyło się że Rudi chciał udowodnić że będzie broniony moon i miał recje Rudi wielkie graty i już odbudowa się zaczeła więc nawet z nawiązką będzie

zygunia napisał(a):

Tam gdzie sa miski, tam i zawsze beda KOMORNICY

zygunia wszystko może mieć smaczek ale ten wpis to tak zabrzmiał jak byście nie umieli nic sami ugrać a pasożytowali na nas :D graty za zebranie pz bo nawet Rudi nie puszczał tylko szkoda że to konto kuleczka już nie zostanie zezłomowane przez niektórych i jak było z kimś powiązane zostało spalone
    pozdro i szkoda nerw oraz gównoburzy wystarczy że to starcie udowodniło coś

nie no muszę edytować po tym wpisie żałośnika retsaba

ReTsaB napisał(a):

a wpisu T-bag to aż szkoda komentować, powiedzcie lepiej ile wydaliście anty na przenoszenie tych planet
    tyle samo co kaliber na telepek i Selena więc masz odpowiedż bo widać że nic ty nie kumasz i nic nie widziałeś co sie dzieje a jeszcze bo ci trzeba to bardziej rozpisać Kojak tylko kolonka stracił . Teraz juz wiesz możesz iść spać jak to ci nie dawało :D
  • T-bag napisał(a):

Szkoda że w tą akcję wmieszało się PN i dziwnym trafem kromak zawrócił swój sprzęt co prawda trochę przepalił z tej 4 gali ale życie
    Zerkałem na to całe zbiegowsko z fali i zdaje mi się, że wy także zawróciliście, nieprawdaż? Widać kuleczka to musi być wasza i PN pushówka, dzielicie się po równo? :D Czym wytłumaczyć fakt, że dołączył do ataku wilku i jeszcze ktoś i to dosłownie na parę sekund, by później się wycofać? Jak nic broniliście swojego pushkonta próbując chytrego blefu.
    Graty Zygunia, wygląda na to, że solo wybroniłaś Kuleczkę wytrwale broniąc moona :)

Ach byłbym zapomniał najważniejszego, czemu nie zagrało wasze topowe konto Matiq? Wygląda mi to na trafioną inwestycję :E
  • Vysogota napisał(a):

Widać kuleczka to musi być wasza i PN pushówka

Vysogota napisał(a):

Czym wytłumaczyć fakt, że dołączył do ataku wilku i jeszcze ktoś i to dosłownie na parę sekund, by później się wycofać? Jak nic broniliście swojego pushkonta próbując chytrego blefu.
    Czy ty sie dobrze czujesz ? jak ty patrzyłeś na tą fale czyli to konto kuleczka to konto nasze i PN ? i tak jak Wilku i Kromak ( to ten drugi co leciał z misja atak) to blefowali bo to ich konto :D no weź cie go bo pękne ze śmiechu :D Czy ty rozumiesz co dalej napisałeś i komu gratulowałeś

Vysogota napisał(a):

Graty Zygunia, wygląda na to, że solo wybroniłaś Kuleczkę wytrwale broniąc moona
    Jak dobrze sie czujesz to herezje żeś napisał jak niby to nasza i PN konto i blefowali wszyscy to jak dostała sie zygunia na moona do kuleczki ? i jak broniła go przed nami :D dopisując na końcu " wytrwale broniłaś moona" czyli swojego :D ty ją człowieku wsypujesz :D
    a moze teraz napisz że nasze i PN konto do pshu miała zygunia passy i buddy i je przed nami wybroniła zabierajac nam jeszcze to konto :D no ludzie kto tu sie wpisuje
    Za chwile Przeprosze Selene za pw i moje domysły bo przecież on i Kromak byli od początku z nami :D tylko dobrze blefowali 8o Sorry Selena nie załapałem twoich jednak PW XD ty tam byłąś dla naszej pomocy nie na lot na moona
  • poniewaz po raz pierwszy w zyciu ktos chce powiazac moja skromna osobe z jakimkolwiek pushem musze przededukowac to cale zdarzenie prosze rowniez o najsurowszy wymiar kary ze strony ogamowego teamu adminow i banowanie mnie na zawsze.

1 zdjelismy z pushowki moona. no co za balwany przeciez wystarczylby handel po jakihs fajnych przelicznikach znanych przez fachowcow i byloby fajnie po co ryzykowac jakies gsy
    2 przenieslismy sie za anty pod swoja pushowke takie tempe paly jestesmy ze myslelismy ze nasza pushoowka sciagnie kogos na pomoc
    3 chcielismy za wszelka cene zniszczyc moona ktorego ktos oczywiscie przez przypadek ulepil naszej pushowce co za mlotki jestesmy
    4 nie wiedzielismy ze na nasza pushowke podlecialo 10k niszczarek no bo i skad.dlatego pan bog pokaral nasza glupote i sprawil to st
    5 my nawet bylismy tacy glupi ze wystartowalismy atak na ta pushowke i zeby wszystko jeszcze bardziej zakamuflowac zawolalismy kromaka zeby bylo widac
    wiecej flot na fali .no tu juz nasza przebieglosc siegnela szczytu
    6 potem tylko dla niepoznaki zawrocilismy, kromak tez bo mu tam na tej troszeczce surki z pushuwki nie zalezalo i juz jest jasne

ps wypraszam sobie tego typu insynuacje .nie ta mentalnosc panowie.amen
  • rydultowianin napisał(a):

poniewaz po raz pierwszy w zyciu ktos chce powiazac moja skromna osobe z jakimkolwiek pushem musze przededukowac to cale zdarzenie prosze rowniez o najsurowszy wymiar kary ze strony ogamowego teamu adminow i banowanie mnie na zawsze.

1 zdjelismy z pushowki moona. no co za balwany przeciez wystarczylby handel po jakihs fajnych przelicznikach znanych przez fachowcow i byloby fajnie po co ryzykowac jakies gsy
    2 przenieslismy sie za anty pod swoja pushowke takie tempe paly jestesmy ze myslelismy ze nasza pushoowka sciagnie kogos na pomoc
    3 chcielismy za wszelka cene zniszczyc moona ktorego ktos oczywiscie przez przypadek ulepil naszej pushowce co za mlotki jestesmy
    4 nie wiedzielismy ze na nasza pushowke podlecialo 10k niszczarek no bo i skad.dlatego pan bog pokaral nasza glupote i sprawil to st
    5 my nawet bylismy tacy glupi ze wystartowalismy atak na ta pushowke i zeby wszystko jeszcze bardziej zakamuflowac zawolalismy kromaka zeby bylo widac
    wiecej flot na fali .no tu juz nasza przebieglosc siegnela szczytu
    6 potem tylko dla niepoznaki zawrocilismy, kromak tez bo mu tam na tej troszeczce surki z pushuwki nie zalezalo i juz jest jasne

ps wypraszam sobie tego typu insynuacje .nie ta mentalnosc panowie.amen
    Mniej więcej. Po przeczytaniu wpisów niektórych osób na tym forum nie zdziwiłbym się, gdyby tak właśnie było :E
  • Gratuluję obrony - jednak jest z tej akcji Miśków jakiś pz - po powyższych starciach widać że te przenosiny i inne inwestycje nie poszły na marne, więc jakiś cel akcji został osiągnięty. Co prawda nie spadło to co miało spaść, ale to już drugorzędna sprawa :E
    Miłego przetopu obrońcom i tym co zebrali pzty, a Miśkom kolejnych owocnych akcji.
  • w takim razie rzadam stanowczo rozpatrzenia przez admina tak ostro rzuconego oskarzenia i albo zbanowania po wieczne czasy kont ludzi zamieszanych w ten push albo przeproszenia wszystkich ludzi ktorych dobre imie probuje sie tu kalac
    .wiadomo jest ze do czegos takiego raczej nie dojdzie ale jest mi naprawde przykro.zawsze mialem nadzieje ze graja tu ludzie honoru.niestety zaczynam w to coraz to bardziej powatpiewac.
    kiedys chcialem zeby moj wnuk tu ze mna zasiadal.teraz juz nie chce.amen
  • Znowu trochę ruchu na Uni się zrobiło. Mówiłem HC żeby lepiej pilnował tych naszych pushówek bo wyjdą jaja, i jak zwykle nie myliłem się :E

Rudi SzO, pozbierasz się jak zwykle i jak zwykle szybko wrócisz jako zwycięzca w tym dziale ! Całej reszcie zluzowania bo się bijecie o jakieś farmingi zamiast ładować SyTymi STejkami :D
    pozdro

PB Solo | PB ACS | Top 1 ACS Uni28
    :top1: Top1 Złomiarzy Uni28 :top1:

• O Qćaki ale shit storm xD
    :spamm:
    Można prosić o skrót bo się tego czytać nie da? :E

Gratki! Tylko dla kogo? :P Bo nie wiem już co tu się wyprawia na uni :P

Trzeba dalej górniczyć spokojnie i się nie wtrącać bo nie wiadomo co i jak się ty dzieje :E

Wyjdą na słońce ludzie cienia, powstrzymaj nas... nie mamy nic do stracenia...

:fa: :fa: :fa: free <: <: <:

Best Solo 5941,13% Top 6 Solo Uni28
    Best ACS 9834,6% Top 5 ACS Uni28

1 410 177.05% Top 4 ACS u68
  • To ja z wiecznego bana sie odezwę jak 3x i Boss jada razem ekipe ciernika to jest cacy ale jak KOMORNIC z kimś bronią to są ba pushery itp a rudy czujesz sie obrażony na glupie histori to poczytaj co poniekotre leszcze z Misiow wypisywaly pod moimi starciami 200k% sobie kupilem a wracajac do Aro leszcze klaskaja przy starciach z jego udzialem a tu placz o push jakis ? Rozwagi z urlopu i nie polecam sprzedaży kont przez allegro prowizje wysokie a czas oczekiwania na konto zwiększony do max xD

A co do starcia to piekny widok coraz czesciej te miski w rekach Komornic to juz chyba 4-1
    Uni 68 ----> 27 ST 202927,05% / 7515,8%

• Serdell napisał(a):

To ja z wiecznego bana sie odezwę jak 3x i Boss jada razem ekipe ciernika to jest cacy ale jak KOMORNIC z kimś bronią to są ba pushery itp a rudy czujesz sie obrażony na glupie histori to poczytaj co poniekotre leszcze z Misiow wypisywaly pod moimi starciami 200k% sobie kupilem a wracajac do Aro leszcze klaskaja przy starciach z jego udzialem a tu placz o push jakis ? Rozwagi z urlopu i nie polecam sprzedaży kont przez allegro prowizje wysokie a czas oczekiwania na konto zwiększony do max XD

A co do starcia to piekny widok coraz czesciej te miski w rekach Komornic to juz chyba 4-1
    leszcze?- to chyba pijesz do mnie bo reszta bierze jakiś "udział" w tym st, wiec ci odpisze leszcze klaskaja w st z udziałem Aro bo chciał nie chcial starcia gdzie on bierze udział są na duże % i są dobrze zaplanowane, mam nie gratulowac 4 bo leci z nimi Aro?
    Wam nie gratuluję bo;
    1.was nie lubię
    2.jak leci(ktos ) 4 czystych i 1 aro, a (wy) 1-2 czyste 3-4 jak aro no to podziękował :E ot to cała różnica
    3.Serdel " A napisze ze konto sprzedałem będę sławny " -Napisz sobie kartkę "jestem deb" i idź na miasto zdobędziesz więcej fanów i poklasku, bez odbioru.

Administrator Forum kasai:
    Upominam za prowokacje.
  • Gratulacje za Starcie
    Panią Zygunie obserwuje od jakiegoś czasu i miło zobaczyć Starcie w Pani wykonaniu :)
    Co do wszystkich pozostałych wpisów :) Nie szukajcie drugiego dna / czasem go zwyczajnie nie ma :)

“Beware the quiet man...
    For while others speak, he watched. And while others act, he plans.
    And when they finally rest… he strikes.”

W jedności siła PN :>

• Gratulacje zygunia, pięknie ubite pancki prawię na czysto :thumbsup:
    To co że mają silniejsze floty? ... sama sobie z nimi poradziłaś i póki nie wstawiłaś ST to nawet nie wiedzieli kto ich zdjął, ale PW od lidera już poszły, ten to narwany ... nie będę komentował ich bo są na tylko jego poziomie także ciężko je zrozumieć :P

rudiemu SZO bo dobry gracz i z dystansem także odklepuj się czym szybciej :thumbup:
    graty raz jeszcze i przetapiaj ... reszty tanich gamoni nie komentuje :quasi:
  • Filu dawaj dalej!!! Fajnie sie czyta te twoje wypociny, i mam z tego niezla beke :ocb: Przypisales mi juz iles tam pushowek, to jedna mniej czy wiecej juz teraz nie gra roli, niech bedzie ze to moja ;P A jak juz tak nawijasz o pushowkach, to powiedz mi jakie to konto posluzylo jako zapychacz w US-ie kuleczki??? Ah tak, juz sobie przypominal, przeciez to konto po bylym twoim sojuszniku i przyjacielu panciorku (pozniejsze nicki tego konta to : cywil, Maska, a obecnie z0rd). A teraz kolonki z tego zapychacza polecialy w US-y moich sojusznikow,i do mnie, ale to na pewno przypadek ;}

FILU napisał(a):

akurat na jej flotę padło bo pierwsza stała
    To mnie rozwalilo na lopatki :ocb: Ty masz w ogole pojecie o tej grze ?(
    Flota kuleczki wracala o godz.17:36, a wasze GSy wlatywaly z misja niszcz mniej wiecej od godz.15:45. Chyba tylko idiota moglby pomyslec ze lece na podstawke i laduje u obronczyni na 2 godziny przed wyladowaniem jej floty, no i wysylam tylko 10 k niszczar na podstawke. Celem bylo obronienie moona i ten cel zostal osiagniety. Mam z tego niesamowita satysfakcje, jak i rowniez z tego ze sie teraz tak pienisz!!!
    za zgoda Kalibra pozwole sobie przytoczyc twoje PW:
    FILU 14.01.2018 15:59:10
    "buraki którzy przyznali sie do push konta :) żałosny jest to a ty to już całkiem żabraku na pz mam nadziej ze kiedyś bynajmniej jakiegoś idlaka ubijesz :D
    żałosni jesteście do kwadratu szczególnie ty i ten śmieszny pusherski bez umiejętnosci ojusz komornic bo tylko potrafi zebrac z akcji MISKÓW jesteśmy wielcy
    a teraz spotkamy sie na bordzie w postach posłuchamy ja broniliscie swojego push konta :)))"

Filu, jak bysmy byli zebrakami na PZ, to nie przeszkadzala bym w starciu, a tylko wyslala tam recki zeby zajumac zlom. Nie bede sama oceniac swoich umiejetnosci, niech ocenia to inni, ale faktem jest ze dzieki nim, BYC MOZE miski stracili to ST. MOZE to byl tylko blef i nikt sie nie podstawial, i BYC MOZE trzeba bylo isc za intuicja wilka i rudiego zeby poleciec do konca. BYC MOZE wasza reakcja spowodowala taka sama reakcje u kromaka, i dlatego rowniez zawrocil.
    BYC MOZE bylo zupelnie inaczej, MOZE podstawiali sie tylko Komornicy, albo tylko PN , albo wszyscy na raz, bo chyba tak moge wywniokowac z twoich wypocin, bo konto kuleczka przypisujesz jako pushkonto i nam i PN-om.
    Rozkminiaj sobie dalej jak naprawde bylo, i smaruj dalej na forum te swoje herezje o spiskach, pushkontach , itd. Przynajmniej bedzie sie z czego posmiac :ocb:
    Edit:
    Szacun dla wilka i rudiego za podejscie do gry!!!

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez zygunia: Edit: Szacun dla wilka i rudiego za podejscie do gry!!! ().

• Graty zygunia pieknej obrony moona!!! Kuleczka na pewno sie cieszy ze nie stracil flotki. :D
    Filu, szczerze ci wspolczuje, ze w przyszlym roku nie zdobedziesz juz tylulu Mister Ogame, bo po tej akcji zostawiles wszystkie zeby na klawiaturze, a nie wyobrazam sobie szczerbatego Mister Ogame. Zamiast obrazac graczy na PW, mogles sie zajac sojuszowa akcja, "byc moze" odnioslo by to sukces.
    Pozdrawiam wszystkich graczy, ktorzy potrafia miec dystans do tych cyferek!
  • Filu zbastuj deko, bo sam święty nie jesteś więc dwa tony niżej (teraz lata sobie suróweczka z byłego konta Chaveza aktualnie Czlowiek Iluzja na konto z0rd)

ogólnie co do samego rw to najbardziej szkoda tutaj rudiego, jest fajną pozytywną postacią tego uni
    gratulacje obrony i SzO
    u4 - 10669% - 14 ST - średnia 762%
    u7 - 18291% - 34 ST - średnia 537%
    u35 - 53941% - 43 ST - średnia 1254%

"Honor nie szpeci godnego, ani godny honoru."