Kromak [P N] & Andre [DoF] vs. Duch [KOMORNIC] - 31 399,70 % - chyba TOP 9 ACS

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Kromak [P N] & Andre [DoF] vs. Duch [KOMORNIC] - 31 399,70 % - chyba TOP 9 ACS

Witam.
    Przede wszystkim podziękowania dla Uroboros'a i Fedain'a bez których nie było by tego ST.
    Lot z falangi na planetę, po zdjęciu moona (powrót z ataku w układzie )
    co tu więcej pisać :P dobrze zgrane, Andre był dostępny z flotą, wiec dalej się potoczyło :P
    Obrońca i tak by chyba wylądował na pz, bo notorycznie nie odbierał fs i dlatego szykowałem się na niego, a ze wyszło tak? farcik :D
    Zresztą, mówiłem Komornicom, ze polecę po niego, bo lepiej by było u mnie niż u kogoś innego : data-verified= "> ostrzegałem :P

pozdrowienia dla PN Hunters DoF

od Andre:

Pozdrowienia dla znajomych, sojusznikow, Dagi i Selenki :)
    Podziekowanie za zaproszenie do lotu :)

to chyba top 9 ACS, mógł by się ktoś za aktualizacje wziąć ;P

Dnia 10-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Kromak [P N]

Pancernik 180.285
    Niszczyciel 9.083

Agresor Andre [DoF]

Niszczyciel 15.798
    Pancernik 231.223
    Lekki myśliwiec 2.790.459
    Ciężki myśliwiec 2.732
    Okręt wojenny 101.226
    Krążownik 250.000

Obrońca Duch [KOMORNIC]

Duży transporter 1
    Gwiazda Śmierci 1.050

Po bitwie...

Agresor Kromak [P N]

Pancernik 177.006 ( -3.279 )
    Niszczyciel 8.917 ( -166 )

Agresor Andre [DoF]

Niszczyciel 15.508 ( -290 )
    Pancernik 226.953 ( -4.270 )
    Lekki myśliwiec 2.739.086 ( -51.373 )
    Ciężki myśliwiec 2.677 ( -55 )
    Okręt wojenny 99.409 ( -1.817 )
    Krążownik 245.448 ( -4.552 )

Obrońca Duch [KOMORNIC]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    94 Metalu, 47 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.145.735.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 10.500.012.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 1.749.327.000 metalu i 1.390.643.400 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 141 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 40%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.168.243.094
    Kryształ: 955.171.447
    Deuter: -129.179.000
    agresor zyskał łącznie 1.994.235.541 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -5.250.006.094
    Kryształ: -4.200.006.047
    Deuter: -1.050.000.000
    obrońca stracił łącznie 10.500.012.141 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.4
    Kromak[P N]&CelestialGeneral[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Van[P N]vs.obserwator[BOSS]~1855466.62%
    kruchy[P N]&Kromak[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Andre[P N]vs.Bociek(wojtekreal)[3 X]~2407655.4%
    ancymon[P N]&Kromak[P N]&Andre[P N]&Hamer[P N]&Lzk kupie dex[PZWP]vs.Mili[3 X]~369787.52%
    Selene[P N]&Andre[DoF]&Kromak[P N]vs.wilku[MISIE]~102650.3%
    Mallory[DoF]&Warka[COMA]&fnk[P N]&Kromak[P N]vs.dziob[3 X]~98143.53%

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kromak ().

• Kromak poprosił by było delikatnie więc kilka slow tylko :D . Tag sojuszu komornic jak najbardziej w odpowiednim miejscu :E , obrońca za impertynencje w postach i ciągłe udowadnianie że żyje w małym własnym świecie intryg , spisków , kolesiostwa i wszyscy się pushują a jego podwórko kryształowo czyste :thumbdown: życzę pomyślnych rozmyśleń na pasie szczątków .
    Dla atakierów ogromne graty zgrania się w czasie chociaż Andre nie należy do zbyt aktywnych :D . Gracisze tez dla Urabiros i Fedain za przyczynienie się do złoma .
    Jeszcze raz graty całej ekipie i podziału łupów oraz Idźcie w eco :D bym was dogonił (Andre) XD
  • Gratulacje się należą jak najbardziej. Postawiłeś sobie cel i zrealizowałeś go Kromak :D a że lamka Andre w tym uczestniczył to chyba jakiś cud. Jak jeszcze przetopi zysk na kopalnie to będzie drugi cud :E Czekam na coś powyżej 100k
    Niektóre rzeczy się nie zmieniają, inne ulegają zmianom.
  • Choć nie pajam do kromaka "miłością" (za wymianę zdań na pw ) to jednak tym starciem poprawiliscie mi humor :D .
    Choć przy doku i kilka multi i eko x5 ta strata pewnie będzie szybko odrobiona to jednak warto przytrzec nosa takim ludziom. Ładne otwarcie nowego roku, tak trzymać !
    Wszystkim którzy maczali w tym palce powodzenia w kolejnych akcjach.
    Obrońcy żeby anty zdrozalo ^^.

Retsab ładnie się pozbyles konkurencji w sojuszu teraz ty jesteś top 1 flociarz ^^

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Turysta^ ().

• Że ja nieaktywny ? Dopiero co na urlop noworoczny poszedłem, a że mi się trochę przeciągnął, to co ja na to poradzę ?
    Kromak wie, że może dzwonić i pisać jak coś konkretnego znajdzie i tu jak i w którymś z poprzednich razy zadziałało to bardzo dobrze.

Koloc milcz ! :D chociaż masz racje, ja i kopalnie to jakieś nieporozumienie :D

Nie chce nic mówić, ale po poprzednim telefonie Kromaka jeszcze mi się cała flota nie odbudowała :D więc mam nadzieje, że jak wrzucę to w stocznie to zadzwoni zanim się skończy robić :D
  • Oj kogo my tu widzimy ah to przecież największy krzykacz na uni Pan duszek :) pięknie spakowany chyba chciał pokazać jak to się lata gęsino na x5 hehehe Trzeba szybko podesłać rw Melchiotowi on chyba najbardziej się ucieszy na emeryturze :)

GRATY CHŁOPAKI DOBRA ROBOTA !!!!!
    I znowu wyszło tak, że chyba smutno pisze
    Cyce, cyce, cyce, zwróć uwagę na muzykę
    I nagle nie pasuje tu, bo nie chcę błyszczeć
    Gubisz brokat, przypnij tornister
    Nie będę grał jak wszyscy, to żenada
    To był rap, nie ...... maskarada
    Mam 40 lat, jestem mężczyną
    Nowy hip-hop to PluszowyCzlowiek z blizną
    Sokół- "Pluszowy"
  • pięknie !!!! Uśmiech sam pojawia sie na twarzy gdy widzę tag komornik po właściwej stronie. W końcu to pseudo gracze wiec tym bardziej sie cieszę.
    Ostatnii coś o nich cicho odkąd gruby dostał bana....

Atakierom życzę jeszcze wiecej takich pieknych i zyskownych ST !!!

A puscherowi duchowi życzę wiecej wtop i wiekszego cawaniactwa hehe :)
  • co niektórzy widze biegunki dostali :) i guru Mela na pomoc całkiem niepotrzebnie :) Kromak ty to jesteś kozak to czemu nie leciałeś sam ..... wiemy co do Fediego potwierdził to co o Comie swego czasu mówili no i tekst sprawcy wiele wyjaśnia...
    Uroboros Ułatwię ci życie, i powiem, że nie latam z tego moona na kolonizuj czy zbieraj, latam z bunkra na stację 10% na własne moony po całym uniwersum. Później to zawracam. Więc zniszczenie moona ani wasze skoczki nic wam nie dadzą. Pozdro

Zemsta ty też masz powalone ......złotówki do tego szajsu nie włożyłem bo nie zamierzam Niemców wspomagać Cała reszta to gra i nie dowartościowujcie sie za bardzo to do Filu Pozdrawiam.
  • criss w końcu normalny wpis co do dowartościowania to sam sobie zadaj to pytanie bo przytoczył bym kilka twoich wypocin/wpisów uuuu nie dam rady bo musiał bym zacytowac wszystkie twoje żenujące posty i próby Elo/pozero/cwaniaka powiem jeszcze tyle widzę po postach w tym Starciu że masz niezły fun club i stwierdzam że Karma wraca do CB
    Sory Kromak juz uciekam jeszcze raz graty i nie ważne czy leciałeś z kimś a nie sam za te skanowania nocne i aktywność należało ci się starcie topowe a super wygląda to w ACS
  • Gratulacje dla ekipy zlomujacej!!! Zgrabnie wam wyszedl ten ACS, niebo pojasnialo od tych spadajacych gwiazdek. Szkoda ze tym razem padlo na sojusznika, ale coz, taka gra, kazdy moze sie kiedys znalezc po tej niewlasciwej stronie ST, ktos musi stracic zeby ktos inny zyskal...ale bawimy sie dalej!!! Duchu, przy twoim eko x5 szybko nadrobisz straty, mam nadzieje ze stocznie juz pracuja, agresorzy dali ci lomot, ale surki ci nie ukradli ;P
    Kromak, Andre, milego przetopu na co tam chcecie, i kolejnych owocnych ACS-ow, byle by juz nie na moich sojusznikach!!! ;P
  • A myślałem że cała flota poszła :P

No cóż... egzekucja komornicza :E
    Szkoda gąsek, przynajmniej mi by było szkoda moich ;)

A z tym że lepiej u Ciebie niż u kogo innego to stanowczo się nie zgadzam :E Wyślij do mnie :D

Btw. jakiś raporty z dofarmu? :E

Wyjdą na słońce ludzie cienia, powstrzymaj nas... nie mamy nic do stracenia...

:fa: :fa: :fa: free <: <: <:

Best Solo 5941,13% Top 6 Solo Uni28
    Best ACS 9834,6% Top 5 ACS Uni28

1 410 177.05% Top 4 ACS u68
  • ładnie - fajnie widać znowu ACS-y dawnych sojuszników :) Kromak mam nadzieje ze wybaczysz mi ostatnia niemoc

“Beware the quiet man...
    For while others speak, he watched. And while others act, he plans.
    And when they finally rest… he strikes.”

W jedności siła PN :>